Amann bosverin hiç sinirinizi bozmaya değmez.. çok var o tiplerdenİnanılmaz gerginim birimde internet yoktu farklı birime geçtim güzel bakımlı giyinmistim biraz o gün işlerim vardı bu kişi için hasta gelmeyecek denildi Bi baktım sonradan geldi diğer kadin arkadaşlarımın ve bir erkek arkadaşın yanında gelir gelmez bu oda çok kötü kokuyor naptin dedi kolonya sürdüm dedim pencereyi açtı ben de parfüm sıkmistim elime kolonya felan surmustum sonra ordan ayrıldım kendi birimime geçtim bir şey unuttum bunu aradim tekrar telefondan bagirarak ya sen buraya ne yaptın çok kötü kokuyor diyor ne kokuyor diyorum ses yok sesini yükseltiyor ki insanlar yanlış anlasınlar benimle ilgili sonra onlara izah ettim ama hoşlandığım çocuk da duydu bunu bilerek yaptı zaten rencide etmek için tam bir ruh hastası bu kız onun çalışmadığını bildigim için gittim kıskançlıktan bana bunu yaptı güzel göründüğüm için de suzuyordu ama 2 gündür çok sinirliyim telefonunu sildim elim ayagim titriyor sinirden odalarında tuvalet var iğrenç kokan o tuvalet bir ara gittiğimde şu bile dokmemislwrdi kemdi pisliklerini üzerime atarak beni kucuk düşürmeye çalışması beni inanılmaz gerdi orda olayı buyutsrydim dedikodu malzemesi çıkardı o yüzden ben çok kolonya sürer parfüm sıkarım felan dedim arkadaslar siz rahatsizlik mi duyuyorsunuz dedim onlar biz koku almıyoruz dedi bu kıskanç fesat kadin benim faranjitim var dedi öyle kıskansın fesat sinsi biri ki insanlara yanlış lanse ettirmeye çalışıyor nerde nasıl konuşulacağını insan bilmez mi bu bilinçli yapıyor artniyetli biri orda olduğunu bilsem gitmezdim
Sen gelene kadar çiçek gibi kokan ona bir anda böyle kokmaya başladıysa bir düşün bakalım tarı bir şeyler diyebilirdin.İnanılmaz gerginim birimde internet yoktu farklı birime geçtim güzel bakımlı giyinmistim biraz o gün işlerim vardı bu kişi için hasta gelmeyecek denildi Bi baktım sonradan geldi diğer kadin arkadaşlarımın ve bir erkek arkadaşın yanında gelir gelmez bu oda çok kötü kokuyor naptin dedi kolonya sürdüm dedim pencereyi açtı ben de parfüm sıkmistim elime kolonya felan surmustum sonra ordan ayrıldım kendi birimime geçtim bir şey unuttum bunu aradim tekrar telefondan bagirarak ya sen buraya ne yaptın çok kötü kokuyor diyor ne kokuyor diyorum ses yok sesini yükseltiyor ki insanlar yanlış anlasınlar benimle ilgili sonra onlara izah ettim ama hoşlandığım çocuk da duydu bunu bilerek yaptı zaten rencide etmek için tam bir ruh hastası bu kız onun çalışmadığını bildigim için gittim kıskançlıktan bana bunu yaptı güzel göründüğüm için de suzuyordu ama 2 gündür çok sinirliyim telefonunu sildim elim ayagim titriyor sinirden odalarında tuvalet var iğrenç kokan o tuvalet bir ara gittiğimde şu bile dokmemislwrdi kemdi pisliklerini üzerime atarak beni kucuk düşürmeye çalışması beni inanılmaz gerdi orda olayı buyutsrydim dedikodu malzemesi çıkardı o yüzden ben çok kolonya sürer parfüm sıkarım felan dedim arkadaslar siz rahatsizlik mi duyuyorsunuz dedim onlar biz koku almıyoruz dedi bu kıskanç fesat kadin benim faranjitim var dedi öyle kıskansın fesat sinsi biri ki insanlara yanlış lanse ettirmeye çalışıyor nerde nasıl konuşulacağını insan bilmez mi bu bilinçli yapıyor artniyetli biri orda olduğunu bilsem gitmezdim
Kadının amaci o değil ki beni rencide etmeye çalışıyor parfüm kolonya kokusu da demiyor çok kötü kokuyor naptin diyor o kadar insanin icimde bunda iyi niyet göremiyorum maalesefNe dersiniz bilmem de bir yazı yazarken en azından nokta kullanın.
Bir de kapalı alanda parfüm sıkmayın ha bire. Beni de çok rahatsız eder parfüm kokusu. Sizin beğendiğiniz parfümü herkes beğenmek zorunda da değil. İnsanları rahatsız etmeyecek kadar teninize sıkarsınız sabah evden çıkmadan. Zaten kaliteli bir parfümse en az akşama kadar kalır üzerinizde.
Kadınla ilgili bir yorum yapmadım zaten. Yorumum sizin davranışınızla ilgiliydi.Kadının amaci o değil ki beni rencide etmeye çalışıyor parfüm kolonya kokusu da demiyor çok kötü kokuyor naptin diyor o kadar insanin icimde bunda iyi niyet göremiyorum maalesef
sen git önce kendi götündeki boku temizle sonra bana laf et deseydinİnanılmaz gerginim birimde internet yoktu farklı birime geçtim güzel bakımlı giyinmistim biraz o gün işlerim vardı bu kişi için hasta gelmeyecek denildi Bi baktım sonradan geldi diğer kadin arkadaşlarımın ve bir erkek arkadaşın yanında gelir gelmez bu oda çok kötü kokuyor naptin dedi kolonya sürdüm dedim pencereyi açtı ben de parfüm sıkmistim elime kolonya felan surmustum sonra ordan ayrıldım kendi birimime geçtim bir şey unuttum bunu aradim tekrar telefondan bagirarak ya sen buraya ne yaptın çok kötü kokuyor diyor ne kokuyor diyorum ses yok sesini yükseltiyor ki insanlar yanlış anlasınlar benimle ilgili sonra onlara izah ettim ama hoşlandığım çocuk da duydu bunu bilerek yaptı zaten rencide etmek için tam bir ruh hastası bu kız onun çalışmadığını bildigim için gittim kıskançlıktan bana bunu yaptı güzel göründüğüm için de suzuyordu ama 2 gündür çok sinirliyim telefonunu sildim elim ayagim titriyor sinirden odalarında tuvalet var iğrenç kokan o tuvalet bir ara gittiğimde şu bile dokmemislwrdi kemdi pisliklerini üzerime atarak beni kucuk düşürmeye çalışması beni inanılmaz gerdi orda olayı buyutsrydim dedikodu malzemesi çıkardı o yüzden ben çok kolonya sürer parfüm sıkarım felan dedim arkadaslar siz rahatsizlik mi duyuyorsunuz dedim onlar biz koku almıyoruz dedi bu kıskanç fesat kadin benim faranjitim var dedi öyle kıskansın fesat sinsi biri ki insanlara yanlış lanse ettirmeye çalışıyor nerde nasıl konuşulacağını insan bilmez mi bu bilinçli yapıyor artniyetli biri orda olduğunu bilsem gitmezdim
Diyecek onun da dedikodu malzemesini yapar bu yüzden tartıştık bununla diyip kurumdaki herkese anlatırdı o kadar iğrenç bir yaratık kendisiSen de dönüp sen gelene kadar iğrenç kokmuyordu ama sen geldikten sonra kokmaya başladı.
Hakikaten asıl sen ne yaptın kendine de böyle kokmayı başardın diyeydiniz.
İşte bunu calistigin yerde söyleyemiyorsun sadece muhatap olmamak gerekiyor bu gibi durumlarda maalesef numarasını sildim ararsa açmam zaten benden uzak olsunsen git önce kendi götündeki boku temizle sonra bana laf et deseydin
Bu şekilde herkesin önünde sizi küçük düşürmeye çalışan birini iyi niyetli mi görüyorsunuzNe dersiniz bilmem de bir yazı yazarken en azından nokta kullanın.
Bir de kapalı alanda parfüm sıkmayın ha bire. Beni de çok rahatsız eder parfüm kokusu. Sizin beğendiğiniz parfümü herkes beğenmek zorunda da değil. İnsanları rahatsız etmeyecek kadar teninize sıkarsınız sabah evden çıkmadan. Zaten kaliteli bir parfümse en az akşama kadar kalır üzerinizde.
Bu mesajıma cevap yazdınız, ben de yazdığınız mesaja cevap yazdım.Bu şekilde herkesin önünde sizi küçük düşürmeye çalışan birini iyi niyetli mi görüyorsunuz
Kıskançlığından beni yanlış lanse ettirmeye çalışıyor bir de hiç birsey olmamış gibi konuşuyor yüzsüz yüzsüzAmann bosverin hiç sinirinizi bozmaya değmez.. çok var o tiplerden
Kokutmussun diyor kötü kokutmussun insanlar bunu parfüm kolonya olarak mi algılar ilk etaptaBu mesajıma cevap yazdınız, ben de yazdığınız mesaja cevap yazdım.
bende devlet kurumunda çalışıyorum beni o şekilde rencide eden kişiye söylerim. söylemeyip benim içime dert olacağına söylerim ona dert olsunİşte bunu calistigin yerde söyleyemiyorsun sadece muhatap olmamak gerekiyor bu gibi durumlarda maalesef numarasını sildim ararsa açmam zaten benden uzak olsun
Birdahaki sefere onun bu şekilde konuşmasına müsaade etmem çünkü iletişim kurmayacagim arasa da acmayacahim numarasını da sildim zaten böyle insanlarla işim olmazsiz kendi kokunuzun içinde bogulmuşsunuz , şifon çekmeyi ögrenseniz keşke de
birdaha ki sefere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?