Peki hanımefendi, telefondan numarasını silip engellediğinizde size karşı yarattığı tehlikenin parametresi mi değişiyor?Bu insanla konuşulmaz iyi biri değil diyorum bu saatten sonra onun karakterini ben değiştiremem kötü niyetli biri tehlikeli biri yani benim nezdimde
Çok kalabalıktı konu çok buyurdu sadece iğnelemek durumunda kaldım“Şekerim koku benden gelseydi kötü olmazdı, kokunun kaynağı ben değilim” demek bu kadar zor olmamalı. Neden cevap vermiyorsunuz ki
Seni böyle azarlama cesaretini nerden buluyor ya? Öyle bir terslerim ki, dili tutulur kalır karşımda, ne münasebet yani?k
Her şeye herkese bağırıyordu diyorukm ya ruh hastası normal olsa yapar mi bunu
Bildirin haddini, onun karşısına kendinden dişli biri çıkmamış da esip gürlüyorHer şeye herkese bağırıyordu diyorukm ya ruh hastası normal olsa yapar mi bunu
Ben siliyorum muhatap olmuyorum birimlerimiz farklı neticede bu da bir tepkidir neden diye düşünmesini sağlar da hiç o karakterde biri değil dusunme kabiliyeti becerisi yok sadece insanları aşağıya çekiyorPeki hanımefendi, telefondan numarasını silip engellediğinizde size karşı yarattığı tehlikenin parametresi mi değişiyor?
Black Mirror’da yaşamıyoruz ki engelleyince silinsin hayatımızdan.
Zamanında çok tepki gösterdim bir kere bağırdı eli ayağı kolu çenesi titredi dedim bu ruh haftasından en iyisi uzak durayımBildirin haddini, onun karşısına kendinden dişli biri çıkmamış da esip gürlüyor
Ya son dediğinde haklısın kemdini rezil etti herkes onu tanıyor beni de ama yani zaten bunları yapmasindaki ana amaç kıskançlık çekememezlik bakti ben de sesimi çıkarmadım ortam gerilmesin diye ki hata yaptım daha çok üstüme geldi beni rencide etmeye çalıştı bir insanın ne duyguda olduğunu bakışından anlarsın kiskanc fesat bir insan bunu kim olsa davranışından anlar zaten kendimi üstün görmüyorum kurumlar bunlar gibilerle dolu ne yapsanız yapın göze batar yaniKonu sahibi de bir ilginç.
"Beni kıskanıyor, güzel oldgum için kıskanıyor, şık giyindiğim için kıskandı.."
Benim de var çevremde böyle insanlar, aslında kimsenin umru bile değil ama kendisine yapılan her olumsuz davranışı kıskançlık,çekememezlik olarak algılıyor.
bana da böyleleri tuhaf geliyor. Kendilerini çok beğeniyorlar ama ilginç bir şekilde ozguvenleri de yok, "herkes onu da tanıyor beni de,kendini rezil etti" diyemiyor,takildikca takılıyorlar mesela
Kadını aşağılarken, yazdığım şeyle alakasız cevaplar vermeniz son cümlenizin ayna etkisi olabileceğini düşündürdü. Vın.Ben siliyorum muhatap olmuyorum birimlerimiz farklı neticede bu da bir tepkidir neden diye düşünmesini sağlar da hiç o karakterde biri değil dusunme kabiliyeti becerisi yok sadece insanları aşağıya çekiyor
İyi de iki önceki mesajinda demişsin ki "herkese öyle bağırıyor". Herkesi mi kiskaniyor bu kadın, tüm ofisi mi çekemiyor?Ya son dediğinde haklısın kemdini rezil etti herkes onu tanıyor beni de ama yani zaten bunları yapmasindaki ana amaç kıskançlık çekememezlik bakti ben de sesimi çıkarmadım ortam gerilmesin diye ki hata yaptım daha çok üstüme geldi beni rencide etmeye çalıştı bir insanın ne duyguda olduğunu bakışından anlarsın kiskanc fesat bir insan bunu kim olsa davranışından anlar zaten kendimi üstün görmüyorum kurumlar bunlar gibilerle dolu ne yapsanız yapın göze batar yani
Bakın benim kendime ait odam var orda sıkıp farklı birime geçtim onun odasında sıkmadim ki o olayları büyütüyor sebebi belli zaten istememezlik ve o kadar insanin bulunduğu yerde dediğini duyurmak bagirarak insanlar duysun ki rezil ettiğini düşünebisin amac buKapalı ortamda parfüm sıkmak yanlış bir hareket , zira alerjisi olan insanları düşünmeniz lazım. İş arkadaşınızın yaptığı da büyük terbiyesizlik. Gelip size şahsi olarak sorabilirdi bunu. İnsanlarda ne saygı ne hoşgörü kalmış
Nerde sıktığınız farketmez sonuçta sizden parfüm kokusu geliyor. Eger kapalı bir ortamda başkalarıyla çalışıyorsanız diğerlerine karşı biraz sorumluluk almalısınız. Kokulara karşı cok hassas insanlar var bende bunlardan biriyim. Parfüm sıkan biri odaya daldığı an nefesim kesiliyor ve ateş basıyor. Gidip o kişiyi nazikçe uyarıyorum ve genelde işe yarıyor, bir dahaki sefere daha dikkatli oluyor.Bakın benim kendime ait odam var orda sıkıp farklı birime geçtim onun odasında sıkmadim ki o olayları büyütüyor sebebi belli zaten istememezlik ve o kadar insanin bulunduğu yerde dediğini duyurmak bagirarak insanlar duysun ki rezil ettiğini düşünebisin amac bu
Bakın siz önceki mesajları okudunuz mu ailele ilgili dedigi kim ne söylediyse sizin evinize şu kadar para giriyor diyor onu neden ilgilendiriyor vs ya da hic tanımadığım biriyle ilk tanışmamızda neden beni o insanlara karşı kötülüyor bir insanın ne mal olduğunu ben bakışından anlarım yani konuşmasından davranışından bundan 20 sene önce alınıp satılmış evi kimden duymussa gelip bana soruyor seni ne ilgilendiriyor diyorum bağırıp çağırıp kriz geçiriyor zaten ruh hastası işte bunun ana sebebi altında yatan sebep çekemiyor yani kendisi nikah yaptı neden dugun yapmadin diye sormadım beni alakadar etmiyor ki ister evlenir ister evlenmez ben kimsenin hayatını merak edip sormuyorum kendi dedi sana en ince ayrıntılarına kadar anlatacağım merak etmiyorum dedim 1.gun istemeye geldiler aynı gün nikah yaptı cocuk 5.gun yurtdisina gitti kendisine sormadım sormam istemiyorum merak etmiyorum baname yani burda kimse onu kendisine sormuyor etmiyor çünkü kimseyi alakadar etmez bu her seye maydanoz oluyor müdahale ediyor merak ediyor vs artniyetli bir insan is yerinden bir buyugumuzle gittiğimiz yemekte hem ısmarladıgim yemeği zikkimlayip hem beni kötülüyordu oradaki kişi bile bu senden ne istiyor diyordu ben uzun süredir gormuyordum o gün denk geldik bana bunu yaptıİyi de iki önceki mesajinda demişsin ki "herkese öyle bağırıyor". Herkesi mi kiskaniyor bu kadın, tüm ofisi mi çekemiyor?
Kadın sadece manyak, kişisel almaya gerek yok.
zaten onu taniyan yaka silkmistir. bir ofis kavgasinda kimin sesinin yüksek çıktığı önemli değil, insanlar az çok bilir kim haklı, kim değil.
O yüzden kafanızda büyütmeye son verin. Daha az muhatap olun.
Ben kadının sizi kıskandığıni da düşünmüyorum.
Neden kıskansın ki?
Zengin değilsiniz, o kadından daha güzel bir işiniz yok, kadının yaşını bilmiyorum ama siz 34-35 yaşındasiniz, genç yaşında onla aynı makama gelmiş biri degilsiniz, kadının Medeni durumunu bilmiyorum ama siz bekarsiniz. Zengin ve yakışıklı bir kocanız yok... Bizim ülkemizde Yaşı otuzu, otuzücü geçip bekar olan kadınlara genelde kıskanılarak bakilmaz, tam tersine "evlenemedi" gözüyle bakılır (ben de 31 yaşındayim,bekarım. Yermek için söylemiyorum, bu çok bilindik bir şeydir)
Yani kızın sizi kiskanmak için hiç sebebi yok. O gün daha güzel giyinmeniz sanmıyorum ki kadının umrunda olsun
Kadın zaten b.kuyla kavga eden insan cinsinden biriymis. Zaten herkese çatıyormus. O gün de parfümden-kokudan kıl olmuş, size çatmış.
Olay bu , hemen haset çekememezlik diye yaftalamaya gerek yok
Nerde sıktığınız farketmez sonuçta sizden parfüm kokusu geliyor. Eger kapalı bir ortamda başkalarıyla çalışıyorsanız diğerlerine karşı biraz sorumluluk almalısınız. Kokulara karşı cok hassas insanlar var bende bunlardan biriyim. Parfüm sıkan biri odaya daldığı an nefesim kesiliyor ve ateş basıyor. Gidip o kişiyi nazikçe uyarıyorum ve genelde işe yarıyor, bir dahaki sefere daha dikkatli oluyor.
Böyle kıskançlık her yerde var en iyisi uzak durunİnanılmaz gerginim birimde internet yoktu farklı birime geçtim güzel bakımlı giyinmistim biraz o gün işlerim vardı bu kişi için hasta gelmeyecek denildi Bi baktım sonradan geldi diğer kadin arkadaşlarımın ve bir erkek arkadaşın yanında gelir gelmez bu oda çok kötü kokuyor naptin dedi kolonya sürdüm dedim pencereyi açtı ben de parfüm sıkmistim elime kolonya felan surmustum sonra ordan ayrıldım kendi birimime geçtim bir şey unuttum bunu aradim tekrar telefondan bagirarak ya sen buraya ne yaptın çok kötü kokuyor diyor ne kokuyor diyorum ses yok sesini yükseltiyor ki insanlar yanlış anlasınlar benimle ilgili sonra onlara izah ettim ama hoşlandığım çocuk da duydu bunu bilerek yaptı zaten rencide etmek için tam bir ruh hastası bu kız onun çalışmadığını bildigim için gittim kıskançlıktan bana bunu yaptı güzel göründüğüm için de suzuyordu; ama 2 gündür çok sinirliyim telefonunu sildim elim ayagim titriyor sinirden odalarında tuvalet var iğrenç kokan o tuvalet bir ara gittiğimde su bile dokmemislerdi kendi pisliklerini üzerime atarak beni kucuk düşürmeye çalışması beni inanılmaz gerdi orda olayı buyutsredim dedikodu malzemesi çıkardı o yüzden ben çok kolonya sürer parfüm sıkarım felan dedim arkadaslar siz rahatsizlik mi duyuyorsunuz dedim onlar biz koku almıyoruz dedi bu kıskanç fesat kadin benim faranjitim var dedi öyle kıskanc fesat sinsi biri ki insanlara yanlış lanse ettirmeye çalışıyor nerde nasıl konuşulacağını insan bilmez mi bu bilinçli yapıyor artniyetli biri orda olduğunu bilsem gitmezdim
Hem farenjit hem de alerjim var. Kolonya ve parfümü sürekli olarak sıkıp kokulari birbirine karıştıran insanlar cok dusuncesizler. Baskasinin burnunun alistigi, almadığı koku bende nefes darligi yapıyor.
Bence is arkadasiniz problemli. Sizi kiskandigi falan yok. Telefondan engellemenizin anlami yok. Sozel saldirida bulundugu an cevabını vermeniz gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?