- 14 Ağustos 2018
- 21.153
- En iyi cevaplar
- 2
- 80.085
- 598
Amaaan ne dediyse dedi kendine özgüvenin olsun kendini bil kim ne derse desin. Noldu telefonunu silince ne mesaj verdin evrene? Farkına varan bile olmamıştır tabiki de .Herkes seni kıskanmıyor ayrıca öyle bi dünya yok :) belki de gerçekten parfum ve kolonya üst üste gelince etrafa leş gibi kokmuştur.İnanılmaz gerginim birimde internet yoktu farklı birime geçtim güzel bakımlı giyinmistim biraz o gün işlerim vardı bu kişi için hasta gelmeyecek denildi Bi baktım sonradan geldi diğer kadin arkadaşlarımın ve bir erkek arkadaşın yanında gelir gelmez bu oda çok kötü kokuyor naptin dedi kolonya sürdüm dedim pencereyi açtı ben de parfüm sıkmistim elime kolonya felan surmustum sonra ordan ayrıldım kendi birimime geçtim bir şey unuttum bunu aradim tekrar telefondan bagirarak ya sen buraya ne yaptın çok kötü kokuyor diyor ne kokuyor diyorum ses yok sesini yükseltiyor ki insanlar yanlış anlasınlar benimle ilgili sonra onlara izah ettim ama hoşlandığım çocuk da duydu bunu bilerek yaptı zaten rencide etmek için tam bir ruh hastası bu kız onun çalışmadığını bildigim için gittim kıskançlıktan bana bunu yaptı güzel göründüğüm için de suzuyordu ama 2 gündür çok sinirliyim telefonunu sildim elim ayagim titriyor sinirden odalarında tuvalet var iğrenç kokan o tuvalet bir ara gittiğimde şu bile dokmemislwrdi kemdi pisliklerini üzerime atarak beni kucuk düşürmeye çalışması beni inanılmaz gerdi orda olayı buyutsrydim dedikodu malzemesi çıkardı o yüzden ben çok kolonya sürer parfüm sıkarım felan dedim arkadaslar siz rahatsizlik mi duyuyorsunuz dedim onlar biz koku almıyoruz dedi bu kıskanç fesat kadin benim faranjitim var dedi öyle kıskansın fesat sinsi biri ki insanlara yanlış lanse ettirmeye çalışıyor nerde nasıl konuşulacağını insan bilmez mi bu bilinçli yapıyor artniyetli biri orda olduğunu bilsem gitmezdim
Ben numarasını sildim iletisim kurmam artık aradığında vs açmam bu da ona dert olsun bu tarz bir insanla is arkadaşlığını geçtim arkadaş olarak da çevremde istemem zaten nerde nasıl konuşacağını bilmeyen bilinçli yapan artniyetli fesat kisksnc birini bugün bunu yapan yarın neler yapar uzak olmak iyidir farklı birimdeyiz zaten iletisimi whatsap gruplarından kuruyoruzbende devlet kurumunda çalışıyorum beni o şekilde rencide eden kişiye söylerim. söylemeyip benim içime dert olacağına söylerim ona dert olsun
Nasil fark etmez surekli mesaj yazan biri fark etmeyeceğini mi düşünüyorsun ister etsin ister etmesin benim bu tarz bir insanla işim olmaz zaten kim olursa olsun yaniAmaaan ne dediyse dedi kendine özgüvenin olsun kendini bil kim ne derse desin. Noldu telefonunu silince ne mesaj verdin evrene? Farkına varan bile olmamıştır tabiki de .Herkes seni kıskanmıyor ayrıca öyle bi dünya yok :) belki de gerçekten parfum ve kolonya üst üste gelince etrafa leş gibi kokmuştur.
Herkes kıskanmıyor ama bu kiskaniuor is yerinde kıskançlıktan her türlü mobbingi uygulayan var emin ol bu çok fesat tehlikeli ruh sağlığı iyi olmayan biri olup olmadık yerde bağırıp titriyor sinir hastası böyle tehlikeli birinden uzak durmak gerekiyor yaniAmaaan ne dediyse dedi kendine özgüvenin olsun kendini bil kim ne derse desin. Noldu telefonunu silince ne mesaj verdin evrene? Farkına varan bile olmamıştır tabiki de .Herkes seni kıskanmıyor ayrıca öyle bi dünya yok :) belki de gerçekten parfum ve kolonya üst üste gelince etrafa leş gibi kokmuştur.
Ay anlamıyor. Bakın ben kadınla ilgili hiç bişey yazmadım. Kadınla ilgili yorum yapmadım. Sizin davranışınızla ilgili yorum yaptım. Başka hiçbir şeye yorum yapmadım.Kokutmussun diyor kötü kokutmussun insanlar bunu parfüm kolonya olarak mi algılar ilk etapta
tavşan dağa küsmüşGün içinde de parfüm sıkıyor musunuz?
Kapalı ortamda sıkılan parfüm beni de rahatsız eder ama bahsettiğiniz kişinin oda kötü kokuyor ne yaptın diye sorması rahatsız edici. Keşke bu kadar gerildiğiniz lafa doğru düzgün cevap verseymişsiniz. Arkasından telefonunu engellemenin pek bir anlamı yok.
Herkes istediği yerden bakıyor. Her yoruma takılma, sabote ettiğini düşündüklerini görmezden gel butonuyla yok et.Bu şekilde herkesin önünde sizi küçük düşürmeye çalışan birini iyi niyetli mi görüyorsunuz
tavşan dağa küsmüş
Kıskançlığından beni yanlış lanse ettirmeye çalışıyor bir de hiç birsey olmamış gibi konuşuyor yüzsüz yüzsüz
Kokutmussun diyor kötü kokutmussun insanlar bunu parfüm kolonya olarak mi algılar ilk etapta
Senin bu gördüklerini ve bildiklerini herkes görüp bildiğine göre bence takılacak bir şey yok. Tekrar muhatap olmazsın, aynı şeyi de tekrarlarsa "bir nöroloğa görünsen iyi olur kimsenin duymadığı kokuları duymak sara hastalığı belirtisiymiş" diyebilirsin. Ortafa kötü koku yoksa ve bunu onaylayan başkaları da olduysa onun ne yaptığını da herkes anlamıştır.Herkes kıskanmıyor ama bu kiskaniuor is yerinde kıskançlıktan her türlü mobbingi uygulayan var emin ol bu çok fesat tehlikeli ruh sağlığı iyi olmayan biri olup olmadık yerde bağırıp titriyor sinir hastası böyle tehlikeli birinden uzak durmak gerekiyor yani
pasif agresif tepkiler...Yüze karşı tek kelime edemeyenlerin tesellisi, numara engelleme.
Yok o ben degilim ne zaman yazmıştı onu okuyayım maalesef is yerlerinde insanlar kendisinden üstün gördükleri birini ya da kisjandiklari birini aşağıya çekmeye çalışıyorlar bu kadin surekli bağırıp çağırıyor zaten normal biri değil 1,5 aydır görmüyorum her gördüğünde tuhaf tuhaf konusup duruyor çekemiyor yaniBurda bi arkadaş vardı. İşyerinde böyle şeyler yaşıyordu tuvaleti pis bırakıp kendisine iftira attıklarını söylemişti hatta. Siz o olabilir misiniz. Yazım tarzınız, tutturukluğunuz ona benziyor.
Konuya gelince onunda üst üste ne yaptın diye sorması yanlış olmuş fakat siz de kalabalık ve kapalı alanda sürekli kolonya, parfüm kullanmayın ben de rahatsız oluyorum maalesef.
Faranjitin, o igrenc lagim kokusundan etkilenmiyor galiba, su bile dokmediginden belli derdim gecerdim.İnanılmaz gerginim birimde internet yoktu farklı birime geçtim güzel bakımlı giyinmistim biraz o gün işlerim vardı bu kişi için hasta gelmeyecek denildi Bi baktım sonradan geldi diğer kadin arkadaşlarımın ve bir erkek arkadaşın yanında gelir gelmez bu oda çok kötü kokuyor naptin dedi kolonya sürdüm dedim pencereyi açtı ben de parfüm sıkmistim elime kolonya felan surmustum sonra ordan ayrıldım kendi birimime geçtim bir şey unuttum bunu aradim tekrar telefondan bagirarak ya sen buraya ne yaptın çok kötü kokuyor diyor ne kokuyor diyorum ses yok sesini yükseltiyor ki insanlar yanlış anlasınlar benimle ilgili sonra onlara izah ettim ama hoşlandığım çocuk da duydu bunu bilerek yaptı zaten rencide etmek için tam bir ruh hastası bu kız onun çalışmadığını bildigim için gittim kıskançlıktan bana bunu yaptı güzel göründüğüm için de suzuyordu ama 2 gündür çok sinirliyim telefonunu sildim elim ayagim titriyor sinirden odalarında tuvalet var iğrenç kokan o tuvalet bir ara gittiğimde şu bile dokmemislwrdi kemdi pisliklerini üzerime atarak beni kucuk düşürmeye çalışması beni inanılmaz gerdi orda olayı buyutsrydim dedikodu malzemesi çıkardı o yüzden ben çok kolonya sürer parfüm sıkarım felan dedim arkadaslar siz rahatsizlik mi duyuyorsunuz dedim onlar biz koku almıyoruz dedi bu kıskanç fesat kadin benim faranjitim var dedi öyle kıskansın fesat sinsi biri ki insanlara yanlış lanse ettirmeye çalışıyor nerde nasıl konuşulacağını insan bilmez mi bu bilinçli yapıyor artniyetli biri orda olduğunu bilsem gitmezdim
Doğru işyerlerinde her türden insan var bunun için herkes toplu yaşam kurallarına uymalı.Yok o ben degilim ne zaman yazmıştı onu okuyayım maalesef is yerlerinde insanlar kendisinden üstün gördükleri birini ya da kisjandiklari birini aşağıya çekmeye çalışıyorlar bu kadin surekli bağırıp çağırıyor zaten normal biri değil 1,5 aydır görmüyorum her gördüğünde tuhaf tuhaf konusup duruyor çekemiyor yani
Hic bilmiyorum her şeyi bekliyorum şeytan gibi herkesin her şeyini merak ediyor çok oncesinde tanımıyordum ise yeni başlamıştım bir buyugumuzle yemeğe gitmiştik ayni is yerinden rezillik çıkardı beni kötülemeye çalıştı adam bile bu senden ne istiyor dedi notunu o zamanlarda vermiştim görüşmüyorum etmiyordum o birimde denk gelince bunu yaptı yani beni çekemiyorum kisksniyor zaten bakışlarından anlıyorum bazı şeyleri o yuzden beni rencide etmek için bunu yaptiDoğru işyerlerinde her türden insan var bunun için herkes toplu yaşam kurallarına uymalı.
Bu çok konuşan arkadaşın büyü falan değişik işleri var mı
Yemin ediyorum aynen o şekilde gördüm odaların içinde tuvalet var koku yapıyor zaten kapı da açık surekli beni bahane ediyor kötülemek içinO kız tuvalete gitsin o gittikten sonra sizde gidin ve çıktığınızda herkesin içinde, ahırda mı yaşıyorsun sarı sarı insan sifonu çeker de.
ay ne güzel aksiyon
Yani biri girmiş su dökmemiş ondan rahatsiz olmayan kişi odasinin icinde tuvalet kapı açık surekli o kokudan rahatsiz olmuyor benim sürdüğüm kolonyayi bahane ediyor ondan rahatsiz oluyor amac belli o kadar insanin icinde beni rezil etmek aşağıya çekmek moral bozmak çünkü istememezlik var ne yaparsam yapayım göze batıyor bunun icin o yüzden muhatap olmuyorum uzun süredir de görmüyordum o gün gördüm bana bunu yaptı oncesinde de bir buyugumuzle yemeğe gitmiştik adama beni kötülüyprdu bunu da çok tanımıyordum ise yeni girmiştim adam bile bu senden ne istiyor demişti mesafeliydim konuşmuyordum yine o gün denk geldi o yüzden sosyal medyadan whatsaptan vs sildim numarasini benimle alakalı bir şey görüp bilmesini istemiyorum bu ruh hastasininFaranjitin, o igrenc lagim kokusundan etkilenmiyor galiba, su bile dokmediginden belli derdim gecerdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?