• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş Arkadaşımız Eşini Aldatıyor :(

Ben bir keresinde açıkça konuştum bana karşı çok saygılıdır ve lafımın üstüne laf etmez en azından yüzüme karşı etmez. Abla dedi ben bir şey yapmadım o kişiler facede fotoğraf paylaşmıştı patronun karısı da onu gördü peki kişilerin senin facesinde işi ne dedim. Aynı şeyi eşin yapsa nasıl bir tavır alırdın. 2 tane çocuğun var senin karın var. Karınla anlaşamıyor ya da sevmiyor olabilirsin onu anlarım ama o zamanda boşanırsın boşandıktan sonra ne halt istiyorsan yersin. Şu an yaptığın şey onaylanacak bir şey değil. Senin karın ve çocuklarından önce kendine saygın yok ben sana baktığımda bunu anlıyorum dedim uzun uzun düşündü haklısın abla dedi ve gitti ama değişen bir şey var mı hiç sanmıyorum yine ofiste olduğunda bilgisayardan başını kaldırmıyor.

Bu adam gelmiş nerdeyse 60 ına karısı yakaladı ama inandı sanırım bir arkadaş demiş karısı o yaştan sonra ne yapacak diye haklı belkide inanmak istedi çok zor bir durum :18:

Geçen hafta bizim şöför var şirkette çocuk genç 26-27 yaşlarında fotoğraflarını çekiyor gel seni çekeyim diyor çocuğa çocuk büyüğüm diye ses çıkarmadı iki kez çekti aradan 3 gün geçti gel yine çekeyim dedi çocuk yok abi gerek yok sen ne yapıcaksın benim fotolarımı diyor aklıma neler geliyor acaba yaşlı diye çocuğun fotolarını çekip benim diye mi tanıtıyor anlamadım ki Hey Allah'ım :47: :14:

Yuhh!
Kesin öyle yapıyor bence. Adam tek başına organize bilişim sapığı.
Yazık çocuğun başını da yakacak pislik.😨
Birisi şikayetçi olsa genç çocuğu teşhis edecekler ya baksana şu işe.
Bir şekilde ispatlanır onun olmadığı ama evli falansa düzeni bile bozulur.

İyi de bunu bir tek siz mi fark ediyorsunuz ayrı telefon kullandığını onu akşam bıraktığını başkaları görmüyor mu, bir de nasıl sizi anlamaz zannediyor sonuçta sizin Türkçeye çevirmenizi istiyormuş bunların içinde aşk sevgi sözcükleri de vardır nasıl anlamazsınız ki ve nasıl rahatça şunu çevir diyebilir ya da odadan duyulacağını bile bile kadınlarla konuşur soyunmalarını izler bana bu kadar alenen yapması mantıklı gelmedi. Tek siz yoksunuz ki orada. Chat odalarına giriyor diyecek kadar eminsiniz zaten bilgisayarlarda çevirici var ben aldatsam eşimi iş arkadaşıma gidip şunu çevir demem, odalardan herkesin duyacağı şekilde konuşmam yani hele alenen birilerinin yanında başka numaralara kontör yollamam ne yapacaksam dışarı çıkar yaparım dışarıda konuşurum. Şu anda da yapacak bir şeyiniz yok. Bu saatten sonra eşinin de boşanacağını sanmam elbet biliyordur bilmez olur mu karısı yani.

Bunu en çok ben fark ettim çünkü ikimiz aynı kattayız ofisimiz 3 katlı giriş katta biz varız odalarımız yan yana ve beton duvar değil aramızdaki alçıpan yani içi boş duvar ses direk geliyor yan tarafa ofisimiz satış pazarlama olduğu için saat 12 den sonra ofiste pazarlama departmanı kalmaz yani ofis boş oluyor gün içerisinde müdürümüz en üst katta o da duymuyor hiç bir şeyi çoğu zaman, birde dışarı çıktığı için şöför ile şahit olmuyorlar bana çevirttiği şeyler ise neredensin ne iş yapıyorsun şu pencereyi aç gibi şeyler çevirtiyor bende sıkıldım google a gir orada çeviri var oradan öğrenebilirsin dedim bozuldu bir daha da sormadı dünde karısıyla telefon konuşmaların duyunca tamamen ikna oldu aynı zamanda chat programlarını nasıl gördün derseniz de odasına evrak vermek için veya bir şey için söylemek için girdiğimde telefon elinde olunca ekran açık olduğu için sürekli insan görüyor masaya evrak bırakınca :50: zaten konuyu açarkende dedim geçen gün telefonu almış ofis kapısından baya uzaklaşmış biriyle konuşmasını gördü şöför çocuk hayırdır bizim abi kimle konuşuyor böyle manita mı yaptı diye dalga geçti bende saçamlama kaç yaşında adam dedim zaten :34: Kadının boşanacağını bende sanmıyorum kadın inandı zaten adamdaki konuşmaları bir görsen sen bile ikna olursun pes dersin :26:

malesef benim de bir kaç kez tanık olduğum bir durum. hele biri vardı ki.. sevdiği kız bunu terk etmiş. adam sinirinden annesine evlenmek istediğini, köyden bir kız bulmalarını söylemiş. apar topar bir kız bulunmuş ve evlenmiş. ben adamı tanıdığımda dünyalar güzeli bir kızı vardı. henüz birkaç aylık. karısı da benle yaşıttı :( evlerine bile gitmiştik. aynı konu sahibinin anlattığı gibi ikinci bir telefonu vardı bizim abinin. hep sessizde dururdu. rehberde bir tane bile erkek ismi yoktu. mesai saatinde hep ya yazışırdı ya konuşurdu hatunlarla.. akşam da karısını arayıp, kızım nasıl, bir isteğin var mı diyip eve giderdi... o zamanlar küçüktüm, bekardm, pek farkında değildim olayn ama şimdi düşünüyorum da..... offf :(

💑💓

Yuhh!

Ya sorma nelere şahit oldum burda şimdi dışarı çıktı yarım saat en geç bir saat lik işini akşama kadar oyalanır gelir ne yaptığı belli değil :50:

öğrendiginde numarayı önce bi sordur.
ismini ögren netten falan bak. sonra ara konuş... allahın cezasıyla...
allah ıslah etsin bunları:47:

benm sevgiliimn oldugunu duyduyugunda bana namus diye küsen adam karısını aldatıyor düşün yani numarayı nası bulsam diye düşünüyorum :47:

benm sevgiliimn oldugunu duyduyugunda bana namus diye küsen adam karısını aldatıyor düşün yani numarayı nası bulsam diye düşünüyorum :47:

akşam onlara gitsen. bi süre oturdukdan sonra
amca tlf alabilirmiyim arkadaşımı arıcam dakikam yok desen.
o ara cıksan odadan olmazmı?

malesef benim de bir kaç kez tanık olduğum bir durum. hele biri vardı ki.. sevdiği kız bunu terk etmiş. adam sinirinden annesine evlenmek istediğini, köyden bir kız bulmalarını söylemiş. apar topar bir kız bulunmuş ve evlenmiş. ben adamı tanıdığımda dünyalar güzeli bir kızı vardı. henüz birkaç aylık. karısı da benle yaşıttı :( evlerine bile gitmiştik. aynı konu sahibinin anlattığı gibi ikinci bir telefonu vardı bizim abinin. hep sessizde dururdu. rehberde bir tane bile erkek ismi yoktu. mesai saatinde hep ya yazışırdı ya konuşurdu hatunlarla.. akşam da karısını arayıp, kızım nasıl, bir isteğin var mı diyip eve giderdi... o zamanlar küçüktüm, bekardm, pek farkında değildim olayn ama şimdi düşünüyorum da..... offf :(

💑💓

Gerçekten böyle bir şeye şahit olmak istemezdim çok zor bir durum karısına anlatsan yapamam görmemezlikten geliyorum üstelik karısı yakaladı ki telefonda konuştular yok abla durum oyle degıl desem gelmişler neredeyse 60 yaşlarına iki çocukları var bır torunu aile faciası olur ben bu durumun altına kendimi atamam Allah Hidayet versin :50:

Yuhh!

Bu arada çocuk evli değil ama haklısın çocuğun başını da belaya sokabilir bu adam :26:

Gerçekten böyle bir şeye şahit olmak istemezdim çok zor bir durum karısına anlatsan yapamam görmemezlikten geliyorum üstelik karısı yakaladı ki telefonda konuştular yok abla durum oyle degıl desem gelmişler neredeyse 60 yaşlarına iki çocukları var bır torunu aile faciası olur ben bu durumun altına kendimi atamam Allah Hidayet versin :50:

yapacak bir şeyin yok bence. adam yaşıtın olsa arkadaşın gibi konuşursun ama öyle de değil. hem karısı öğrenmiş zaten. duymamak için uğraşacaksn artk

💑💓

Bu arada çocuk evli değil ama haklısın çocuğun başını da belaya sokabilir bu adam :26:

İnternette ki veriler silinmiyor ki her şey kayıt ediliyor.
Bir de bu adam bu çocuğun resmini uzun süre daha kullanır ki face de falan resimler hep kayıt altında hesaplar kapanmıyor durduruluyor biliyorsun.
Ya bu genç çocuk yakın zamanda evlenecek. İleride başına bela olursa Allah korusun.
Bu adamın yaptığı zamparalıktan çıkmış resmen suç işliyor. İşin bir de bu boyutu var.

İnternette ki veriler silinmiyor ki her şey kayıt ediliyor.
Bir de bu adam bu çocuğun resmini uzun süre daha kullanır ki face de falan resimler hep kayıt altında hesaplar kapanmıyor durduruluyor biliyorsun.
Ya bu genç çocuk yakın zamanda evlenecek. İleride başına bela olursa Allah korusun.
Bu adamın yaptığı zamparalıktan çıkmış resmen suç işliyor. İşin bir de bu boyutu var.

Aynen öyle :ssz:

ofis içindeki internete kısıtlama getirsin müdür....
erişimi engellesin...
hani aile paketleri var..onun gibi
bir de ofis içinde girilen siteleri görebilir
mesela internet kafelerdeki program ismini bilmiyorum ama her masada nereye giriyorlar görebiliyorlar.
işten de atılmalı bence.

Back
X