• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş arkadaşının eski sevgilisine aşık olmuş

incognitoyum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2015
89
28
18
38
Selam arkadaşlar..
Geçen bir tanıdığımla konuştum. Bu siteden bahsettim biraz. Kendisi erkek olduğu için benim yazmamı istedi. Sizin görüşlerinizi merak ediyormuş.

Çok fazla uzatmak istemiyorum hemen kısaca anlatayım.
Arkadaşım 29 yaşında yakışıklı kategorisine giren bir erkek, evli ve 1 yaşında dünyalar tatlısı bir oğlu var. 9 yıldır eşiyle birlikte ama sanırım ona karşı heyecanını kaybetmiş.
Bu oğlan, iş yerindeki arkadaşının eski sevgilisine aşık oluyor. Onunla whatsappta hergün konuşuyorlarmış.. İş arkadaşına karşı acayip mahçup ve suçlu hissediyor, ama bu durumdan da bahsedemiyor kimseye

Yorumlarınızı ve düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim. Ekran alıntısı yapıp okutacağım

Ulan hanzoya bak ya. İş arkadaşına karşı mı suçlu hissediyomuş? Karısı nolmuş!?

Bence o arkadaşında sensin. Bir kadın bu olayı hiç bişey yokmuş gibi böyle gayet içine sinmiş bi şekilde anlatamaz.

Ben ona gereken cevabı verdim çoktan!. Çok güzel bir ailen var, eşinle ilgilen ve bu kızı bırak dedim

Ben ona gereken cevabı verdim çoktan!. Çok güzel bir ailen var, eşinle ilgilen ve bu kızı bırak dedim
Ee ne demeye açıyosun böyle bi konu? Ne diyeceğimizi sanıyosun ki.
Aa tabi hak verdik eşini ayakta uyutsun, iş arkadaşına çaktırmadan devam mı etsin diyelim.
Amaç ne yani?

Amaann sinirime engel olamıyorum. Saçmalığa bak ya. Mune gelmeden ben gideyim en iyisi

Ee ne demeye açıyosun böyle bi konu? Ne diyeceğimizi sanıyosun ki.
Aa tabi hak verdik eşini ayakta uyutsun, iş arkadaşına çaktırmadan devam mı etsin diyelim.
Amaç ne yani?

Amaann sinirime engel olamıyorum. Saçmalığa bak ya. Mune gelmeden ben gideyim en iyisi
Kendisi böyle bir istekte bulundu. Çaresiz hissediyor sanırım. Duygularına engel olamıyor. Belki aklını başına alabilmesi için bir çok kişiden azar işitmeye ihtiyacı var.

Ben size de anlam veremedim. Buradan kimse "Ah ne yazik tabi ki aşkını yaşasın. İnsan sevdikten sonra gerisinin ne önemi var." demez. Çok ayıp gercekten. Bir de ne yapsam tüh iş arkadaşıma karşı mahcubum mu diyor yani. Evde karısı çocugu varken. Neyse daha fazla devam edemeyeceğim bu konuya çok sinirlendim.

Back
X