İş arkadaşının eski sevgilisine aşık olmuş

Yanlış yolda olduğunu söyledim.. eşiyle ilgilenmesi gerektiğini söyledim. Gönül eğlendiriyorsun dedim. Bozuldu darıldı bana. İş arkadaşı hala kızı seviyormuş , bu yüzden mahcupmuş.

Sevgili arkadasim, benim ona degil sana nacizane onerim olur yalnizca. Bu kisiyle arkadaslik iliskine son ver. Bu saatte sana konu actiracak kadar dert olmus baksana. Baska diyecegim yok.

Karisina ve çocuğuna karsi mahcubiyeti yokta is arkadaşına karşı mı mahcup.
Dünya ne hale geldi yazik

Adam iş arkadaşına mahcup hissediyor ama karısına bişe hissetmiyor ne rahat! Sizde kadınsınız buraya yazma gereği bile duymadan siz ona cevabını verebilirdiniz.
Vermediğimi bereden biliyorsunuz ? Kaç kere konuştum yanlış yapıyorsun diye.

Hiç ya.. Acayip sinirlendim adamı görsem geberticem bana noluyosa :KK53:

Bide yüzüne bakmaması gerekirken kendine dert edinip arkadaşım arkadaşım diye buraya konusunu açıp akıl isteyen de bir üye var. Bir kadın böyle olamaz ya. Ailedendir atamazsın açarsın hadi de bu nedir bu nasıl bi rahatlıktır ya..

Aynen yakalasam adami 1 kasik suda bogmam direk bogarim öyle ayar oldum
:KK8:

asıl sorun da bu ya ..
Bas git yarın bir gün bana yan gözle bakmayacagin ne malum karaktersiz demiyor da
Arkadaşım da iş arkadaşı da mahcup da saçma sapan bir de konu açıyor gereksiz Ada?m için :deli:

Hadi herseyi anladik diyelim.. (ki anlamsiz bir soru ve cevap bekleyisi bu ) Buradaki kadinlardan hangi cevap alirsa memnun kalip yoluna devam etmek istiyor ki bu ADAMMMMMMM ..neyin tatmini yaa bu.. :skandal:

Ss aldım okuyacağım. Aklı başına gelsin biraz
Kendin de oku seninki de başına gelsin eğer bir haksızlığa müdahale etmiyorsanız aynı şeyi yapmış kadar oluyorsunuz! ! ! Öyle yapma etme demekle olmaz dk da arkadaşlığını kesip karısına söylemen lazım o adam o kadının yıkadığı ütülediği şeylerle o kızın yanına gidiyor, o kadına dokunduğu ellerle oğlunu seviyor sendeki de ne vicdan be!!! İlk defa ban yediğime hiç üzülmeyeceğim.

tek mahçup olduğu iş arkadaşı mı? Ss al bu yorumu.
Ulan şerefsiz madem heyecanın bitti adam gibi karını karşına boşan sonra istediğini yap inşallah kadın öğrenir donuna kadar alır senin insanda biraz onur gurur şeref olacak ki kimseyi böyle arkadan vurmasın

Ağızına sağlık
Küfür edesim geliyor da bağlanmaya değmez

Yahu eşine karşı niye mahcup değil ben oraya takıldım
Bide konu sahibi böyle aldatmali konuda sende çok taş yersin demedi deme :KK14:
Ben razıyım taş yemeye. Yeterki çoğu ona isabet etsin. Benim konuşmaktan dilimde tüy bitti

Kendin de oku seninki de başına gelsin eğer bir haksızlığa müdahale etmiyorsanız aynı şeyi yapmış kadar oluyorsunuz! ! ! Öyle yapma etme demekle olmaz dk da arkadaşlığını kesip karısına söylemen lazım o adam o kadının yıkadığı ütülediği şeylerle o kızın yanına gidiyor, o kadına dokunduğu ellerle oğlunu seviyor sendeki de ne vicdan be!!! İlk defa ban yediğime hiç üzülmeyeceğim.
Yürü bee!!

Vermediğimi bereden biliyorsunuz ? Kaç kere konuştum yanlış yapıyorsun diye.
O zaman o arkadaşına söyle adam olsun adam gibi karısının karşısına çıkıp ben başkasına aşık oldum boşanmak istiyorum desin. Karısı zaten sonra ne yapacağımı bilir. Sizin buraya bir kadın olarak bu soruyu sormanız bile yanlış. Ne adamlar varya .

Yüzyüze hiç görüşmemişler. O boyutta değiller. O noktaya gelmeden bitirir inşallah

Yüzyüze hiç görüşmemişler. O boyutta değiller. O noktaya gelmeden bitirir inşallah
Ya sen zeka özürlü müsün? Oraya gelmeden bitse ne bitmese ne olan olmuş senin anladığın bu mu yazdığım şeyden ya! Umarım senin sevgilin kocan neyin varsa aynısını yapar ama buluşmadan bırakır bu işi nede olsa sadece WhatsApp görüşmesi hiç sorun değil senin için midesiz

Back
X