iş arkadaşınızla kocanız göz flörtü ederse ne yaparsınız?

Bence çok büyük bir sorun ya. Herkes kiza suç bulmuş fakat esinizin yaptigi çok çok ayip hic yakışmaz evli bir erkeğe. Hele esiniz baktikca kizin gözünde ne kadar küçük dusuyorsunuzdur. Eşiniz sizi bu konuma getiriyor bence affedilecek bi tarafi yok tabii dediginiz gibiyse bakışlar.

Bence eşinize "istediğin kadar inkar et, öyle birşey yok diyorsan bile benim için dikkat etmek zorundasın, eğer bir daha böyle hissedersem o zaman affetmem" de öncelikle. Aynı şey tekrarlandığında da büyük bir kavga çıkar. Şimdi buna karşı olan arkadaşlar olacak iyice karpuz kabuğu düşürüyorsun diye ama eşin zaten bu duruma sinirlendiğini biliyor. Ve o bu durumu düzeltene kadar eşine yüz verme hiç. resmi kal. öyle bişey yok, niye böyle birşey yapıyorsun vs. dersede bunu hissettiren sensin ve bu iğrenç hareketin yüzünden senden soğuyorum artık özellikle birşey yapmıyorum de. işe yarayacağını düşünüyorum.

Kadin kocana bakarken sende dikkat cekici bi sekilde kadina bak farkettigini anlar bidaha bakmaz hrralde

Canim eşine guvenmiyormusun o bakmis bu bakmis kafana takip paranoyak hale gelmissin kendini rahat tut korktugun basina gelir sonra

burda bütün suç erkekte
evli olduğunun bilincinde olan böyle boş şeyler yapmak içinden gelmez...tam kapıya koymalık...

bunu deneyebilirim,teşekkürler

Canim eşine guvenmiyormusun o bakmis bu bakmis kafana takip paranoyak hale gelmissin kendini rahat tut korktugun basina gelir sonra
çok teşekkür ederim.. gerçekten yıpratıcı bir durum..

bir çuval inciri berbat ettim.cep telefonuma iş yerindeki mail gruptan yazmışmalar gelmeye başlamıştı.mesaj seslerini eşimde ben de duyduk.ben umursamadım ama eşim telefonu alıp bana getirdi ve getirirkende baktı mesajlara.tabi bu kızında listede..eşime ne bakıyorsun çok mu merak ettin?seni de listeye ekleyelim dedim.küstü ve gitti.yanına gittim özür diledim ama affetmedi

İste anlatmaya calistigim buydu...

Erkegin aklina sokma olayina inanmiyorum diyenler vardi, onlar da inanabilirler artik.

Sizin butun gundeminiz bu olmus, kadini kotulemeler, bakislara odaklanmalar, onunla alakali durumlarda olay cikarmalar...

Ben hala bunun bu kadar ulu orta yasanamayacagini, eger dediginiz kadar dikkat cekseler bir yilda ortamda dile duseceklerini ve bakismakla kalmayip bir seyler yasayacaklarini dusunuyorum...

Oyle olsaydi da bir yildir mesaj, gorusme vs yakalardiniz zaten.

Tarafsiz biri gercekten bakisiyorlar demedikce ben ikisinin arasinda bir durum oldugunu dusunmeyecegim cunku siz bu konuda tepkilerinizi olcemeyecek kadar kontrolunuzu kaybetmissiniz.

Ama siz bu kadar ustune gittikce olaylar ya sizin de katkinizla gelisecek ya da zaten bir seyler yasaniyor ama esiniz sizin yuzunuzden yasandigini soyleyecek kadar piskin davranacak.

Zaten olcusuz tepkiler vermistiniz, bu son olayda boyle bir cikis yapana kadar esinizi karsiniza alip bir kez daha sakin bir sekilde konusmali, sizi boyle bir sey olmadigina ikna etmesini saglamaliydiniz.

Orali olmuyor mu, evliliginizi bu sekilde yurutemeyeceginizi soylemeliydiniz...

Bu sekilde dayanamayacaksiniz, surekli kafanizda kuracaksiniz, ruh sagliginiz bozulacak, farkinda misiniz?

Nasıl oluyor da eşin sen oradayken senden bile çekinmeden karşılık verebiliyor ki

kadının yanına giderim kocam sizden rahatsız olmuş devamlı bakıyormuşsunuz derim kocamada gidip kadın senden rahatsız olmuş der bi güzel kocama patlarım

aaaaaaaa bak sanki iki taraf biribirine kasıtlı yapıyor gibi...seni üzmek istemem ama kocan kadını kıskandırıyor,kadın kocanı gibi...
walla somut bişey bulana kadar bişey yapamazsın....

Ayni ortama girdiginizde
Bak canim x hanimda boyle yapiyor ediyor tarzi konusun hanimli beyli ciddi bir ortam yaratin , ciddi durun gulmeyin espriler felan olursa

Saçını başını yolardim ellerimle gözlerini oyardim kocamda nasibini alirdi öfkemden.

Kıskanç kadın örneği derim... Bu mevzuyu burda uzatman önemli değilde evinde uzatmasın umarım

Siz niye kocanızla tartışıp huzurunuzu bozuyorsunuz ki ?Kadınlar hisseder kadın bakıyor diyorsanız bakıyordur.Hele sizin yanınızda da devam ediyorsa tam yüzsüz ve tehlikeli bir tip demekki.O yüzden siz kocanıza değil kadına çalışın, sürekli geri püskürtün.Sizin eliniz ayağınız titreyeceğine o huzursuz olsun.Gerekirse de kocanıza çaktırmadan bulaşın kadına.Dinsizin hakkından imansız gelirmiş.Hanımlık da bir yere kadar ! Ayrıca kocanız da erkek neticede bizden daha zayıflar bu bir gerçek.Kadın bakıyorsa bakar o da, göz bu ! Aradaki durum ilerlemedikten sonra takılmayın çünkü böyle kadınlar her yerde hangisinin gözünü bağlayacaksınız.Benim eşim de akşama kadar çalışıyor yanında değilim görmüyorum ama genç, yakışıklı adam kim bilir kimler bakıyor, ne teklifler alıyordur.Hepsini takarsak ömür geçmez.Önemli olan kocanız size sadıksa, akşam evine geliyorsa, nefsine yenik düşmüyorsa gerisi teferruattır.Dediğim gibi kocanızla didişip adamı daha fazla şımartmayın, kadını bir şekilde halledin...

O an arabanın içinde şak el hareketi çekseydin keske .
Bir daha bakamazdı asla
Süpersinn , hakikaten böyle bişey yapsa sesizce mesajınıda göndermiş olurdu, kadın gelipte kocanı keserken el hareketini gördüm niye yaptın mı diyecekti sanki. bu aklımın köşesinde bulunsun güzelmiş

Her bakan kadınla kavga edeceksek ohoooo...
Eş karşılık vermezse sorun yok, kadının bakması kendi karakterszliği, eşinizin karşılık vermesi size de saygısızlık.
Kadınla değil eş ile uğraşmak lazm eğer bakıyor diyorsanız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…