- 12 Ocak 2011
- 1.533
- 395
- 123
bunu deneyebilirim,teşekkürlerBence eşinize "istediğin kadar inkar et, öyle birşey yok diyorsan bile benim için dikkat etmek zorundasın, eğer bir daha böyle hissedersem o zaman affetmem" de öncelikle. Aynı şey tekrarlandığında da büyük bir kavga çıkar. Şimdi buna karşı olan arkadaşlar olacak iyice karpuz kabuğu düşürüyorsun diye ama eşin zaten bu duruma sinirlendiğini biliyor. Ve o bu durumu düzeltene kadar eşine yüz verme hiç. resmi kal. öyle bişey yok, niye böyle birşey yapıyorsun vs. dersede bunu hissettiren sensin ve bu iğrenç hareketin yüzünden senden soğuyorum artık özellikle birşey yapmıyorum de. işe yarayacağını düşünüyorum.
çok teşekkür ederim.. gerçekten yıpratıcı bir durum..Canim eşine guvenmiyormusun o bakmis bu bakmis kafana takip paranoyak hale gelmissin kendini rahat tut korktugun basina gelir sonra
bir çuval inciri berbat ettim.cep telefonuma iş yerindeki mail gruptan yazmışmalar gelmeye başlamıştı.mesaj seslerini eşimde ben de duyduk.ben umursamadım ama eşim telefonu alıp bana getirdi ve getirirkende baktı mesajlara.tabi bu kızında listede..eşime ne bakıyorsun çok mu merak ettin?seni de listeye ekleyelim dedim.küstü ve gitti.yanına gittim özür diledim ama affetmedi
Aynen ayrica madem iş arkadasiniz farkindayim gibisinden bir kobus o kadinla ki ayağını denk alsinGozlerini oyarim.
Süpersinn , hakikaten böyle bişey yapsa sesizce mesajınıda göndermiş olurdu, kadın gelipte kocanı keserken el hareketini gördüm niye yaptın mı diyecekti sanki. bu aklımın köşesinde bulunsun güzelmişO an arabanın içinde şak el hareketi çekseydin keske .
Bir daha bakamazdı asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?