- 25 Mart 2014
- 4.536
- 2.579
- 178
canım kadının kocana baktığını gördüğünde gözünü ayırmadan kadına bak, eşine baktığını gördüğünü farketsin. bişey de deme... Yani yaptığının farkedildiğini anlasın.çok teşekkür ederim.. nedense biz kadınlar kocalarımızın dikkatini süslenip püslenip çekebilecegimize inanmışız.. dogrudur ama yetmez zaten..kimse için degil içimden gelmeli..peki yarın ne yapayım?böyle bir şey görmekten korkuyorum şu an.. bakışırlarsa..
Kendini bu kadar asagilamasinin ne anlama varki.kocan gıcık olduğunun farkındaysa görmezden gelme bir dahaki seferde git yanına edepsiz kocandan çocuğundan utanmıyor musun baka baka gözlerin yerinden çıkacak ayağını denk al de kalakalsın orda. Hadsiz senin sesini çıkarmamandanda cesaret alıyor olabilir
yuh daha nelerHayırdır ne bakiyon kocama bisey mi var derim horoz gibi diklenirim cok konuşursa yeminle yolarim yuzunu tırnaklarimla çizerim bide kocasina Karina sahip cik kocama bakiyor derim bi daha da kimseye bakamaz yaparim yani
yok artik pes mi edeceksinönceleri olsa kulagıma gelirdi bunca zaman.. o sinir krizi de oldu maalesef ama sonuç yoksanırım bu böyle bakışma şeklinde devam edicek ve ben başımı başka tarafa çeviricem..
Alla alla sen neden başını başka tarafa ceviriyorsun. Bir silkelen kendine gel başını çevirmesi gereken sen değilsin güzelim. .yok artik pes mi edeceksin
hahaha banami dedinizAlla alla sen neden başını başka tarafa ceviriyorsun. Bir silkelen kendine gel başını çevirmesi gereken sen değilsin güzelim. .
Bence eşinde çok masum değil. Bu konuda. Valla ben ikisinide oyardim.
Kuruntu da olabilir , somut bir şey olmadan başkasına çatmak doğru gelmedi bana .Siz niye kocanızla tartışıp huzurunuzu bozuyorsunuz ki ?Kadınlar hisseder kadın bakıyor diyorsanız bakıyordur.Hele sizin yanınızda da devam ediyorsa tam yüzsüz ve tehlikeli bir tip demekki.O yüzden siz kocanıza değil kadına çalışın, sürekli geri püskürtün.Sizin eliniz ayağınız titreyeceğine o huzursuz olsun.Gerekirse de kocanıza çaktırmadan bulaşın kadına.Dinsizin hakkından imansız gelirmiş.Hanımlık da bir yere kadar ! Ayrıca kocanız da erkek neticede bizden daha zayıflar bu bir gerçek.Kadın bakıyorsa bakar o da, göz bu ! Aradaki durum ilerlemedikten sonra takılmayın çünkü böyle kadınlar her yerde hangisinin gözünü bağlayacaksınız.Benim eşim de akşama kadar çalışıyor yanında değilim görmüyorum ama genç, yakışıklı adam kim bilir kimler bakıyor, ne teklifler alıyordur.Hepsini takarsak ömür geçmez.Önemli olan kocanız size sadıksa, akşam evine geliyorsa, nefsine yenik düşmüyorsa gerisi teferruattır.Dediğim gibi kocanızla didişip adamı daha fazla şımartmayın, kadını bir şekilde halledin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?