- 16 Şubat 2012
- 6.594
- 11.147
- 448
lojmanın tadı bambaşka yaa... bekarken kaldım lojmanda. bekar 3-4 arkadaş da yan lojmanda kalıyordu, ramazanlarda iftarları birlikte yapardık, akşamları çaya kapıya çıkardık, nöbet usulü çalışıyorduk zaten gece gündüz farketmez kapıya attığımız masada birileri oturur olurdu. hiç unutmadığım ve çok güzel hatırladığım zamanlardı.
Ben çalışıyorumKendi açımdan düşündüm sevmediğim bir durum olurdu .
Sizde çalışıyormusunuz yoksa evdemisiniz.Onun eşide çalışmıyorsa kafalarınız uyuyorsa iyi arkadaş olabilirsiniz.Yok baktınız anlaşamayacak gibisiniz mesafeyi koyarsınız.Lojmanda olan sorunlar iş ortamınada yansıyordu.
Bende bizde bitivermesinden değileee ne var bunda.
her an sizde bitivermezler ya
Ben çalışıyorum
Alt katta olması kötü
Size katılıyorumSadece lojmandayken öyle bir durum olmuştu .Onun dışında yaşamadım çok şükür.Ben pek sevmiyorum öyle içli dışlı olmayı görüşmek istediğimle zaten görüşürüm.
O kişi birde hemen altınızdaki daireyi almış.Çok sinir bozucu .Hani site olsa 2-3 blok ötede olsa neyse.
Evde rahat rahat oturamazsında.Kavga etsen edemezsin.Uyurken temizlik yaparken aşağı ses gidermi onu düşünürsün.Girene çıkana bakarlarmı onu düşünürsün.Selam versen bir dert vermezsen bir dert.O mesafeyi ayarlamakta zor olur.
Evet rahat edememAnladım . Sizde ilk yazdığım konulardan mı tereddüt ediyorsunuz ?Rahat edemem düşüncesimi var?
Evet rahat edemem
Biz biraz yüksek sesli bir aileyiz buraya Yen'i geldi eşimde çok fazla tanımıyor
Belki özünde çok iyidir ama altta olması beni rahatsız ediyor
Evet rahat edemem
Biz biraz yüksek sesli bir aileyiz buraya Yen'i geldi eşimde çok fazla tanımıyor
Belki özünde çok iyidir ama altta olması beni rahatsız ediyor
mutlaka duyuluyor sesler.Bende bizde bitivermesinden değil
Bir tartışma yapsak eşimle sesimizi duyarlar iş yerinde araları kötü olsa aynı apartmanda hiç olmaz diye söyledim
Birşey olduğundan değil yani
evet ilk görev yerimdi. bizimki de külüstür ötesi idi, bahçesinde inekler danalar geziyorduMemuriyetin ilk zamanları galiba.En güzel zamanlar.Memursan,bekarsan ,kafa dengide arkadaşların varsa tadından yenmez.
Biz doğudaydık.Buzların Nisanda erimeye başladığı bir yerde.
Külüstür bir lojmanda değişik bir kültürün içindeydik.Bizim gibi dışarıdan gelenler kafa dengiydide yerlilerine adapte olamamıştık.Birisi il müdürünün şoförüydü apartmanın sahibi sanıyordu kendini.
Bende bizde bitivermesinden değil
Bir tartışma yapsak eşimle sesimizi duyarlar iş yerinde araları kötü olsa aynı apartmanda hiç olmaz diye söyledim
Birşey olduğundan değil yani
Ben biraz kocaman sesliyimTartışma olayınıda bilemedim.Hani kapıyı camı kapatın diyeceğim de o an onu nasıl düşüneceksin.
En iyisi hiç umursamamak.Sonuçta ne kadar kasabilirsin ki kendini.
ben oturuyorum. yani pek sık görüşmüyoruz bi bayramda gittik onlar bize bebek görmeye geldiler falan ama böyle resmiyiz yani bi samimiyetimiz yok.ama ben bi mahsur göremiyorumEşimin iş arkadaşı aldığımız evin altını satın almış
Ben iş arkadaşıyla aynı apartmanda oturmayı sevmiyorum
Oturanlar varmı varsa artıları eksileri nedir
mutlaka duyuluyor sesler.
inş. dedikoducu tipler değildir de duydukları kendilerinde kalır:))
gürültülü bir aile değilseniz duymazlar sanırım.Bizde 3.kattayız yazın özellikle kapı baca açık ya giriş kattakilerin ne konuştuklarını duyuyoruz.Onlar çok yüksek sesli insanlar .Normal konuşmalarıda yüksek sesli.
Acaba bizimde sesimiz gidiyormu diye tereddüt ettiğim günler oldu.Hatta ondan sonra yazın sıcağında camı kapatıp uyumaya başlamıştım.
Altımızdakilerin sesi hiç yok gibi.5 sene olacak nerdeyse bir kere ses gelmedi.Bizimki gidiyormudur acaba? Gerçi biz sessiz sakin bir aileyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?