İş arkadaşıyla apartmanda altlı üstlü oturan var mı

Memuriyetin ilk zamanları galiba.En güzel zamanlar.Memursan,bekarsan ,kafa dengide arkadaşların varsa tadından yenmez.

Biz doğudaydık.Buzların Nisanda erimeye başladığı bir yerde.

Külüstür bir lojmanda değişik bir kültürün içindeydik.Bizim gibi dışarıdan gelenler kafa dengiydide yerlilerine adapte olamamıştık.Birisi il müdürünün şoförüydü apartmanın sahibi sanıyordu kendini.

Ben çalışıyorum
Alt katta olması kötü

eee ne var bunda.
her an sizde bitivermezler ya
Bende bizde bitivermesinden değil
Bir tartışma yapsak eşimle sesimizi duyarlar iş yerinde araları kötü olsa aynı apartmanda hiç olmaz diye söyledim
Birşey olduğundan değil yani

Size katılıyorum
Aramızda 1-2 kat olsa bu kadar kafama takmazdım ama alt katta
Gürültümüz olsa belki duyulur dip dibe hiçsevmem
Ama emekliliğine az kalmış Allahtan
Seviyemi korucam artık

Anladım . Sizde ilk yazdığım konulardan mı tereddüt ediyorsunuz ?Rahat edemem düşüncesimi var?
Evet rahat edemem
Biz biraz yüksek sesli bir aileyiz buraya Yen'i geldi eşimde çok fazla tanımıyor
Belki özünde çok iyidir ama altta olması beni rahatsız ediyor

Evet rahat edemem
Biz biraz yüksek sesli bir aileyiz buraya Yen'i geldi eşimde çok fazla tanımıyor

Belkide seveceğiniz bir aile çıkacak.Hele bir tanışında aradaki saygıyı ve mesafeyi korumak önemli olan o.

Evet rahat edemem

Altta daha önce kimse yokmuydu.Yaşlı iseler sesi kafası götürmeyebilir.Siz sınırı aşmadıktan sonra onlarında sorun çıkartacağını sanmam.

Bir tartışma yapsak eşimle sesimizi duyarlar iş yerinde araları kötü olsa aynı apartmanda hiç olmaz diye söyledim
mutlaka duyuluyor sesler.
inş. dedikoducu tipler değildir de duydukları kendilerinde kalır:))

evet ilk görev yerimdi. bizimki de külüstür ötesi idi, bahçesinde inekler danalar geziyordu yazın bile yün yorganla yattığım yerdi, doğuda 3 bin nüfuslu bir ilçe. ilçenin yerlisi yüzünden ayrıldım gittim zaten, oranın halkı kadar kötü niyetli , kavgaya meyilli insanlar tanımadım. tanımayayım da inşallah..

evlendikten sonra olmadı öyle komşuluğum dostluğum , lojmana da sığamadık zaten evli iken. iş arkadaşlarımla da toplu toplu görüşüyoruz ayda bir iki işte o kadar...

Tartışma olayınıda bilemedim.Hani kapıyı camı kapatın diyeceğim de o an onu nasıl düşüneceksin.

En iyisi hiç umursamamak.Sonuçta ne kadar kasabilirsin ki kendini.

Tartışma olayınıda bilemedim.Hani kapıyı camı kapatın diyeceğim de o an onu nasıl düşüneceksin.

En iyisi hiç umursamamak.Sonuçta ne kadar kasabilirsin ki kendini.
Ben biraz kocaman sesliyim
Umursamamaya çalışıcaz attık napalım

Eşimin iş arkadaşı aldığımız evin altını satın almış
Ben iş arkadaşıyla aynı apartmanda oturmayı sevmiyorum
Oturanlar varmı varsa artıları eksileri nedir
ben oturuyorum. yani pek sık görüşmüyoruz bi bayramda gittik onlar bize bebek görmeye geldiler falan ama böyle resmiyiz yani bi samimiyetimiz yok.ama ben bi mahsur göremiyorum

bende eşimin iş arkadası aynı ofisten bir ciftle oturdum bizim alt katın caprazıydı
biz cok önceden oturuyorduk onlar gelmiş bizim haberimiz bile yok evi tutmuslar
ara ara görüştük fakat aynı işten arkadalarla oturmak KESİNLİKLE cok kötü bir durum
gün döndü devran döndü istenmeyen seylr yasadık hayatımızda ve herseyden haberleri oldu
ve ben buna degecek insanlar degildi
şimdi onların yüzünü görmek istemiyorum mesela keske keske tasınmasalardı

mutlaka duyuluyor sesler.
inş. dedikoducu tipler değildir de duydukları kendilerinde kalır:))

Bizde 3.kattayız yazın özellikle kapı baca açık ya giriş kattakilerin ne konuştuklarını duyuyoruz.Onlar çok yüksek sesli insanlar .Normal konuşmalarıda yüksek sesli.

Acaba bizimde sesimiz gidiyormu diye tereddüt ettiğim günler oldu.Hatta ondan sonra yazın sıcağında camı kapatıp uyumaya başlamıştım.

Altımızdakilerin sesi hiç yok gibi.5 sene olacak nerdeyse bir kere ses gelmedi.Bizimki gidiyormudur acaba? Gerçi biz sessiz sakin bir aileyiz.

kadının gözü felaket degiyordu ben o gelirken hep dua okuyordum.
çocukları olmuyordu bizim oldu
hep surat bes karıs
yani inannın her zaman tanıdıktan uzak olunacak
özellikle iş hayatında

gürültülü bir aile değilseniz duymazlar sanırım.
ama bu yeni apartmanlarda duvarlar da çok ince.
sonra wc banyo boşluklarından da sesler duyuluyor.
camlar açıksa da duyuluyor evet dediğin gibi.
apartmanda aslında içiçe yaşıyoruz gibi bişey:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…