İş arkadaşıyla apartmanda altlı üstlü oturan var mı

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
Eşimin iş arkadaşı aldığımız evin altını satın almış
Ben iş arkadaşıyla aynı apartmanda oturmayı sevmiyorum
Oturanlar varmı varsa artıları eksileri nedir

Ben bütün iş arkadaşlarımla aynı apartmanda oturdum. Kesinlikle çok kötü birşey. Özel hayattaki sorunlar ise istekiler oraya yansıyor. Şansınız varsa almazlar.

Yani bende istemezdim .Aradaki saygı mesafe bakımından .
Malum olay laçkalaşır senli benli olunursa sıkıntı olur.
Önemli olan uzaktada olsa yakındada olsa sınırı belirlemek aslında

adam evi almis yapcak bisey yok size sormamistir zaten alirken :)
kendi arabanizla ise gidiyorsa esiniz benzinden ekonomi olur belki bir hafta biri diger hafta oteki gider aranasiyla :)

Ben aynı apartmanda değil de komşuluk seviyesinde yakın oturuyordum. Evlendik işte sonra

Şaka bir yana mesafeyi korumanızı öneririm. Yoksa cıvır o iş.

Aynı ofisten değil ama kurum bağlantısıyla iş yaptığı arkadaşıyla aynı apt dayız. onlar bizden önce taşınmıştı yani. 2bçk senede 4 kere yemek kahvaltıya çıktık 5-6kere hep birlikte akşamları birleştik. onun dışında hanımlar olarak arada görüşüyoruz, çocuklar birbirini çok seviyo.

Nerdeyse 100 daireli sitede başka kimseyle komşuluk ilişkim yok en azından dara düşsem kapısını çalacağım biri var. ben seviyorum yani

Sadece lojmandayken öyle bir durum olmuştu .Onun dışında yaşamadım çok şükür.Ben pek sevmiyorum öyle içli dışlı olmayı görüşmek istediğimle zaten görüşürüm.

O kişi birde hemen altınızdaki daireyi almış.Çok sinir bozucu .Hani site olsa 2-3 blok ötede olsa neyse.

Evde rahat rahat oturamazsında.Kavga etsen edemezsin.Uyurken temizlik yaparken aşağı ses gidermi onu düşünürsün.Girene çıkana bakarlarmı onu düşünürsün.Selam versen bir dert vermezsen bir dert.O mesafeyi ayarlamakta zor olur.

Benim komşularım öyle. Hatta dublex dairede oturuyolar. Aradaki kapı kapali. Faturaları bile bölüsup ödüyolar. Çok iyi geciniyolar. Birbirlerine yardımcı oluyolar sürekli. Apartmanca özeniyoruz :)

Benim komşularım öyle. Hatta dublex dairede oturuyolar. Aradaki kapı kapali. Faturaları bile bölüsup ödüyolar. Çok iyi geciniyolar. Birbirlerine yardımcı oluyolar sürekli. Apartmanca özeniyoruz :)
İlginç geldi :) kayınvalide ile oturma durumunun tam tersi acaba kayınvalideleri oturmak istese otururlar mıydı ki.Merak ettim.

Kendi açımdan düşündüm sevmediğim bir durum olurdu .

Sizde çalışıyormusunuz yoksa evdemisiniz.Onun eşide çalışmıyorsa kafalarınız uyuyorsa iyi arkadaş olabilirsiniz.Yok baktınız anlaşamayacak gibisiniz mesafeyi koyarsınız.Lojmanda olan sorunlar iş ortamınada yansıyordu.

biz de aynı apartmandayız, merhaba merhaba, bu devirde nolcakki, bi taneside yan binada

İlginç geldi :) kayınvalide ile oturma durumunun tam tersi acaba kayınvalideleri oturmak istese otururlar mıydı ki.Merak ettim.

Bir tanesi yaşı itibariyle çok olgun :) oturur kayinvaldesiyle bence. Kibar, nazik bi kadın. Diğeri de çok cana yakın zaten ayda bir, bir hafta kayinvaldesi kalmya gelir. Kayinvaldesi de cici bi kadın gün gün gezerler şans işi galiba birazda.

ben yapamam faturaları bile dert ederim düşün biz 2 kişiyiz misal karşı taraf 4 kişi onların kullandığı fatura ile benim ki bir olmaz ama onlar anlaşıyorlarmış madem sorun etmiyorlar demek ki.

lojmanın tadı bambaşka yaa... bekarken kaldım lojmanda. bekar 3-4 arkadaş da yan lojmanda kalıyordu, ramazanlarda iftarları birlikte yapardık, akşamları çaya kapıya çıkardık, nöbet usulü çalışıyorduk zaten gece gündüz farketmez kapıya attığımız masada birileri oturur olurdu. hiç unutmadığım ve çok güzel hatırladığım zamanlardı.

lojmandayım düşün ben hiç git gel yapmıyorum ölüm-doğum-hoşgeldin haricinde. ama komşu komşunun külüne muhtaçtırı da unutmam. aniden bişey lazım olsa onlarda ister ben de isterim. o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…