İş arkadaşıyla apartmanda altlı üstlü oturan var mı

Ben evliydim her zamanki gibi

Sizin gibi hatunlara hep imrenmişimdir.Ahh ahh hem param olsun hem bekar olayım onu yaşayamadım

Bizim de bahçemiz yoktuda apartmanın önünden sabahları keçiler koyunlar geçerdi.Zeytin bırakırlardı.

Kışın -30 u görmüşlüğüm varDolabımın içi dışarıdan sıcaktı.Çamaşır asardım balkona çamaşırın evin dışında kalan yarısı sepsert heykel gibi olurdu diğer evin içinde kalan yarısı normal olurdu.Bir kere terliğimle çıktım terlik balkona yapıştı kaldı .Nisanda çıkarttım

Dedim hangi akıla burada durayım

5 sene oturma hakkım vardı.2,5 sene oturdum tayin istedim.

ben 5 ay kaldım orda orda para kazanıyordum ama yiyemiyorduk ki bakkal vardı sadece ilçede sonra ailemin yanına geçtim tayinle. yeme içme kira fatura derdin yok, olduğu gibi gezme tozmaya harcadım maaşımı. sonra da evlendim gerçekten bekar çalışan günlerim en güzel hatırladığım günler. biraz daha geç evlenseymişim az daha gezip tozup yiyip içip eğlense imişim

Aileden ayrı kafana göre takılmak daha güzeldir bence.

Zaten adı üstünde komşunuz olacak,siz mesafenizi koyduktan sonra ne olabilir ki ?
Ben karşı dairedeki komşumu bile ayda bir ya görüyorum ya görmüyorum..

İşte görüyorum hiç karşılaşmadık binada. Bende tedirgin olmuştum ama iyi bir komşumuz olmuş oldu :)

ben lojmanda oturuyorum 15 dairelik dusun yani artisi herkesei taniyosun eksisini pek gormedim

Arkadasim sizle ayni fikirdeydi, hem kendi is arkadasiydi hemde nefret ediyordu hemde karsi komsusu oldu. Suan ayri yerlerde oturuyorlar 15 yildir cok yakin arkadaslar, haftada 1-2 hala birbirlerine gider gelirler. Esleride cok yakin arkadastir.

onunla aynı apartmanda oturmam, bununla aynı apartmanda oturmam biz kimle oturucaz! Yani benim için bir sorun teşkil etmezdi evim var mı ayrı kapım var mı bitmiştir. Mesafenizi koyduktan sonra sıkıntı olacağını sanmam.İş arkadaşlığından gelen ailecek eşli çocuklu bir samimiyetiniz varsa sürekli birbirinizi görme ve sürekli birbirinizde misafir olma durumundan dolayı belki sıkıntı olabilir ama onun dışında nolacak ki? iş arkadaşlarının kaynanasının kardeşlerinin vs.nin olmadığı bir apartman alma derdinde olmaz herkes.

bnm degil de esimin is arkadaşı yan komsumuz,daha ne biz gittik ne onlar geldi,bikac defa esime gelip gidelim demisti de ben istemedim,o da bi daha teklif etmemis..
Adam fazla lacka esi de tam tersi kucuk dağları ben yarattım havasinda(bir dugunde beraber bulunduk,ondan biliyorum) yani ikisini de cekemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…