İş arkadaşlarımın gereksiz esprileri ve davranışları.

bahar2701

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
905
911
103
iyi akşamla arkadaşlar.. ben kamuda nöbetçi çalışan bir memurum. Yaşadığım şehre de yeni tayin oldum.değişmeyen sorunum iş yerindeki nöbet arkadaşlarımın beni dalga konusu haline getirmesi pek ciddiye alınmamam ve benim onlara hadlerini bildirmem ve yaşanan küslük. Olay örgüsü aynen nu şekilde oluyor eski iş yerimde de aynı durum vardı Burada da aynı sorunla karşı karşıyayım. Yapı itibariyle sıcak kanlıyım ancak despot bir yanımda var. Erkeklerin yanında asla güçsüz durmayı sevmem hatta onlardan çok nadir yardım isterim. Ancak onların benimle dertleri var sürekli gelip şakalaşmalar milletin içinde alaycı şakalar vb. Bugün geri z. Biri diğer iki kişinin yanında espri mahiyetinde evde kalmış diyerek söze başlıyor. Tabi bende çok sinirlendim üni. Mezunu olduğunu ancak örümcek beyinli olduğunu söyledim. Bunun üzerinde benimle konuşmak istemediğini söyledi bende mümkünse konuşmayalım zaten dedim. Yahu ben mi tuhafım yoksa koskoca İnsanların bu seviyeszce konuşmaları mı tuhaf? Çoğuna devlet memuru demeye bin şahit gerek. Salakça espriler, esprileri birinin üzerinden döndürmeler falan. Bende karşı çıkınca bir çok kişiyle görüşmemeye başladım. Sizce böyle bir ortamda nasıl davranmalıyım? ( bu arada 35 40 kişiyle değişik günlerde çalışıyorum allahtan her gün görmüyorum onları. Saygılı insanlar olunca oh çekiyorum ama o gereksiz tiplerle ne yapacağım bilmiyorum. Çoğu erkeğin akıl yaşı 13)

Deniyorum yanımda kitap götürüyorum müzik açıyorum ama konuşmak zorundayım çünkü ekip olarak çalışıyoruz. İster istemez muhattap olmak zorundayım.
Samimi olmayın. Gereğinden fazla muhattap olmayın. Günü geçirin sadece. Çok vasat bir iletişim şekilleri var. Tahammül edilemez.

Samimi olmayın. Gereğinden fazla muhattap olmayın. Günü geçirin sadece. Çok vasat bir iletişim şekilleri var. Tahammül edilemez.
Eskiden hiç birşey olan ama bir şekilde cebine iyi para giren Türk erkeğinin genel durumu bu maalesef. Onu itici yapan gereksiz özgüven.

Banada diyorlar ben sallamıyorum sallamayınca onlarda artık birşey diyemiyor.bende farklı şekilde laf sokunca dumur olup kalıyorlar.
Bozulduğunu belli edersen daha çok üstüne gelirler gerçekten bazı insanlar dobrayım dürüstüm ayağına laf sokup ego tatmini peşinde.ezik insanlar bunlar.uğraşmaya değmez. Bırak konuşmasın ne güzel işte.

Nedense sizin 112de çalıştığınızı düşünüyorum :) genelde 112ortamında böyle muhabbetler çok oluyor.. İnsanların çoğu bomboş, ilgi alanları ve hobileri yok. Dedikodu ve boş muhabbet yaparak hayat geçiriyorlar.

Siz işinizi iyi yapın ve onların muhabbetine gülerek laf sokun. Belirli bir süre sonra geri çekilip saygı duymayı öğreniyorlar  :KK50:
Sadece iş yapmak ve ara kazanmak amaçlı görüştüğünüz insanları çok takmayın :)

iyi akşamla arkadaşlar.. ben kamuda nöbetçi çalışan bir memurum. Yaşadığım şehre de yeni tayin oldum.değişmeyen sorunum iş yerindeki nöbet arkadaşlarımın beni dalga konusu haline getirmesi pek ciddiye alınmamam ve benim onlara hadlerini bildirmem ve yaşanan küslük. Olay örgüsü aynen nu şekilde oluyor eski iş yerimde de aynı durum vardı Burada da aynı sorunla karşı karşıyayım. Yapı itibariyle sıcak kanlıyım ancak despot bir yanımda var. Erkeklerin yanında asla güçsüz durmayı sevmem hatta onlardan çok nadir yardım isterim. Ancak onların benimle dertleri var sürekli gelip şakalaşmalar milletin içinde alaycı şakalar vb. Bugün geri z. Biri diğer iki kişinin yanında espri mahiyetinde evde kalmış diyerek söze başlıyor. Tabi bende çok sinirlendim üni. Mezunu olduğunu ancak örümcek beyinli olduğunu söyledim. Bunun üzerinde benimle konuşmak istemediğini söyledi bende mümkünse konuşmayalım zaten dedim. Yahu ben mi tuhafım yoksa koskoca İnsanların bu seviyeszce konuşmaları mı tuhaf? Çoğuna devlet memuru demeye bin şahit gerek. Salakça espriler, esprileri birinin üzerinden döndürmeler falan. Bende karşı çıkınca bir çok kişiyle görüşmemeye başladım. Sizce böyle bir ortamda nasıl davranmalıyım? ( bu arada 35 40 kişiyle değişik günlerde çalışıyorum allahtan her gün görmüyorum onları. Saygılı insanlar olunca oh çekiyorum ama o gereksiz tiplerle ne yapacağım bilmiyorum. Çoğu erkeğin akıl yaşı 13)

Bu ikinci kez başınıza geliyormuş. Bence önce sıcakkanlı, sonra sert tarafınızı ortaya çıkarmayın. Tam tersini yapın. Önce mesafeli olun, herkese siz diye hitap edin, espiri yapacak ortam yaratmayın, sonra hak ettiklerini düşündüğünüz, kaliteli insanlara yavaş yavaş sıcakkanlı olursunuz.

iş sışında muhattap olmayın. nasılsa develtte çalışıyorsunuz trs bsy derlerse de gereken cevaıbı verın ezdırmayın kendınızı

kaşıniyolar ama siz kaşımayın. Onların seviyeleri belli. Cevap verdikce daha cok yaparlar sussan ezik derler. İlla ki devran döner Allah kolaylık versin

Hep aynı sorunu yaşaman ilginç

Back
X