- 31 Ağustos 2015
- 905
- 911
- 103
iyi akşamla arkadaşlar.. ben kamuda nöbetçi çalışan bir memurum. Yaşadığım şehre de yeni tayin oldum.değişmeyen sorunum iş yerindeki nöbet arkadaşlarımın beni dalga konusu haline getirmesi pek ciddiye alınmamam ve benim onlara hadlerini bildirmem ve yaşanan küslük. Olay örgüsü aynen nu şekilde oluyor eski iş yerimde de aynı durum vardı Burada da aynı sorunla karşı karşıyayım. Yapı itibariyle sıcak kanlıyım ancak despot bir yanımda var. Erkeklerin yanında asla güçsüz durmayı sevmem hatta onlardan çok nadir yardım isterim. Ancak onların benimle dertleri var sürekli gelip şakalaşmalar milletin içinde alaycı şakalar vb. Bugün geri z. Biri diğer iki kişinin yanında espri mahiyetinde evde kalmış diyerek söze başlıyor. Tabi bende çok sinirlendim üni. Mezunu olduğunu ancak örümcek beyinli olduğunu söyledim. Bunun üzerinde benimle konuşmak istemediğini söyledi bende mümkünse konuşmayalım zaten dedim. Yahu ben mi tuhafım yoksa koskoca İnsanların bu seviyeszce konuşmaları mı tuhaf? Çoğuna devlet memuru demeye bin şahit gerek. Salakça espriler, esprileri birinin üzerinden döndürmeler falan. Bende karşı çıkınca bir çok kişiyle görüşmemeye başladım. Sizce böyle bir ortamda nasıl davranmalıyım? ( bu arada 35 40 kişiyle değişik günlerde çalışıyorum allahtan her gün görmüyorum onları. Saygılı insanlar olunca oh çekiyorum ama o gereksiz tiplerle ne yapacağım bilmiyorum. Çoğu erkeğin akıl yaşı 13)