iş arkadaşlarimla anlaşamiyorum!

Wilma11

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
36.937
119.196
798
36
merhaba arkadaşlar
ben kamuda 3 yıllık memurum..
çalıştığım yerde 4 kişiyiz... biri şef var
bide karı koca çalışıyor ikisine de anlaşamiyorum ikisi de beni ezmeye çalıştı...
kocasi 5 yıllık karisi da 3 yılık memur.. kim oluyo da bana iş veriyor..
bende dedikleri yapmadığım için konuşmuyorlar günaydin iyi akşamlar gibi..
eskiden kadinla iyi anlaşirdim herşeyi konuşurduk şimdi ne olduysa 180 dereceyle degişti..
sorun mu?
şef başka bir şehire tayin çikti şefimiz erkek.. onla bile konuşmuyolar..ona yaptığı gibi banada yapıyolar..
hak edecek ben ne yaptım ki??
sora öğrendim ki yeni gelen şefi istemiyolarmiş.. çünkü karişma işine gelmiyor.
gitsin market işletsin degilmi?
burasi kamu kurum.. emirlerimize uymak zorundayiz.. müdür ne derse şef ne derse onu yapacagiz..
peki arkadaşlar eskisi gibi olmak için ne yapmam lazim ya.

Eskisi gibi olsanız yine bunlar sizle kötü olucak.
İyisimi bulaşmadan. yüzlerinede bile bakamdan çalışmak.
hem hamilesinizde bunlar yüzünden erken dogumda yapabilirsiniz. Allah korusun.

Eskisi gibi neden olmak istiyorsunuz ki...
Dediklerini yapıp istedikleri gibi davranırsanız eskisi gibi olursunuz
beni ezmeye çalıştı.. bende uymadığım için böle yapıyolar karı koca yalniz kalmak istiyo beni de istemiyolar başka birime göndermeye bile çalıştılar.

İş bölümü yok mu?
İşinizi şeften almıyor musunuz?
Bir sıkıntınız varsa şefinizle paylaşın bence.
Görev tanımlarınızın daha belirginleşmesini, böylece daha verimli çalışıp daha faydalı olacağınızı iletin.

Eskisi gibi olsanız yine bunlar sizle kötü olucak.
İyisimi bulaşmadan. yüzlerinede bile bakamdan çalışmak.
hem hamilesinizde bunlar yüzünden erken dogumda yapabilirsiniz. Allah korusun.
haklisin eskiden çok iyiyim kadinla.. herşeyi konuşurduk. şimdi degiliz yüzüme bile bakmiyo konuşmuyo çok tuhaflar..

sizi ezmeye kalkan insanlarla,eskisi gibi olup ne yapacak sınız?bırakın böyle mesafeli kalsın ilişkileriniz.

şef gidecek yakinda. yerine gelecek şeflede anlaşamayacaklari adim gibi eminim..
şimdilerde kafasina göre iş yapıyolar takılıyolar.

haklisin eskiden çok iyiyim kadinla.. herşeyi konuşurduk. şimdi degiliz yüzüme bile bakmiyo konuşmuyo çok tuhaflar..
sizde aynısını yapın. günaydını bile bırakın hatta.
bazen bu tür insanları görmemek.ölmüş muamelesi yapmak cok cok güzel oluyor.

şefim biliyo bu durumu onlada anlaşamiyolar işde.. eskisi gibi olamayacagiz

İşyerindeki kişilerle herşeyi konuşmak doğru değil zaten. Hatayı burada yapmışsınız. Orası iş ortamı. Arkadaşlarınızla herşeyi paylaşabildiğiniz sosyal bir ortam değil.

şef gidecek yakinda. yerine gelecek şeflede anlaşamayacaklari adim gibi eminim..
şimdilerde kafasina göre iş yapıyolar takılıyolar.

Bir kamu çalışanı olarak size sadece kendi işinizle ilgilenmenizi öneririm. Onlar ne yaparsa yapsın. Şefinize ona göre hesabını verirler. Yanlış yapıyorlarsa cezasını alırlar. Siz kendinize odaklanın, kendi işinizi iyi şekilde yapmaya çalışın. Yeni şefle iş seviyesinde iyi ilişkiler kurun. Gerisine karışmayın... Kim şefle anlaşacak kim anlaşmayacak, bunlar sizin işiniz değil.

evet doğru hata yaptığımdan farkindayim işde ezmeye çalıştılar.. pişman oldum bi dahada bişey anlatmam ki başkalarindan duysun hatta hamile olduğumu bile bilmiyolar..
yeni gelecek şef yabanci degil tanidik oda. ama karı koca yeni gelenle anlaşamaz.. çünkü kafasina göre yapabilecek kabiliyete sahipler... çok zor bi durum olacagi adim gibi eminim...

Herkes gelir geçer kamu da çok da zorlama , illaki bir kaç zaman sonra onlar da gider,

biz 8 saat boyunca birlikte çalışarak geçiriyosun..
sora dedikleri yapmayinca bozuntu.. amanda aman..
eskisi gibi olamiyoz ben enayi miyim sizce...
onlarin dedikleri illa yapmak mi zorundayim Hayıır..
kendi işimi kendim yaparim kimsenin işine karişmak zorunda degilim.
agir iş de yapamam. kusura bakmasinlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…