beni ezmeye çalıştı.. bende uymadığım için böle yapıyolar karı koca yalniz kalmak istiyo beni de istemiyolar başka birime göndermeye bile çalıştılar.Eskisi gibi neden olmak istiyorsunuz ki...
Dediklerini yapıp istedikleri gibi davranırsanız eskisi gibi olursunuz
haklisin eskiden çok iyiyim kadinla.. herşeyi konuşurduk. şimdi degiliz yüzüme bile bakmiyo konuşmuyo çok tuhaflar..Eskisi gibi olsanız yine bunlar sizle kötü olucak.
İyisimi bulaşmadan. yüzlerinede bile bakamdan çalışmak.
hem hamilesinizde bunlar yüzünden erken dogumda yapabilirsiniz. Allah korusun.
şef gidecek yakinda. yerine gelecek şeflede anlaşamayacaklari adim gibi eminim..İş bölümü yok mu?
İşinizi şeften almıyor musunuz?
Bir sıkıntınız varsa şefinizle paylaşın bence.
Görev tanımlarınızın daha belirginleşmesini, böylece daha verimli çalışıp daha faydalı olacağınızı iletin.
sizde aynısını yapın. günaydını bile bırakın hatta.haklisin eskiden çok iyiyim kadinla.. herşeyi konuşurduk. şimdi degiliz yüzüme bile bakmiyo konuşmuyo çok tuhaflar..
şefim biliyo bu durumu onlada anlaşamiyolar işde.. eskisi gibi olamayacagizİş bölümü yok mu?
İşinizi şeften almıyor musunuz?
Bir sıkıntınız varsa şefinizle paylaşın bence.
Görev tanımlarınızın daha belirginleşmesini, böylece daha verimli çalışıp daha faydalı olacağınızı iletin.
resmen ölü gibiyzsizde aynısını yapın. günaydını bile bırakın hatta.
bazen bu tür insanları görmemek.ölmüş muamelesi yapmak cok cok güzel oluyor.
haklisin eskiden çok iyiyim kadinla.. herşeyi konuşurduk. şimdi degiliz yüzüme bile bakmiyo konuşmuyo çok tuhaflar..
şef gidecek yakinda. yerine gelecek şeflede anlaşamayacaklari adim gibi eminim..
şimdilerde kafasina göre iş yapıyolar takılıyolar.
ikiside doktorluk aslındaresmen ölü gibiyz
evet doğru hata yaptığımdan farkindayim işde ezmeye çalıştılar.. pişman oldum bi dahada bişey anlatmam ki başkalarindan duysun hatta hamile olduğumu bile bilmiyolar..İşyerindeki kişilerle herşeyi konuşmak doğru değil zaten. Hatayı burada yapmışsınız. Orası iş ortamı. Arkadaşlarınızla herşeyi paylaşabildiğiniz sosyal bir ortam değil.
Bir kamu çalışanı olarak size sadece kendi işinizle ilgilenmenizi öneririm. Onlar ne yaparsa yapsın. Şefinize ona göre hesabını verirler. Yanlış yapıyorlarsa cezasını alırlar. Siz kendinize odaklanın, kendi işinizi iyi şekilde yapmaya çalışın. Yeni şefle iş seviyesinde iyi ilişkiler kurun. Gerisine karışmayın... Kim şefle anlaşacak kim anlaşmayacak, bunlar sizin işiniz değil.
iş ortami iyi olmasi lazim ama olamadik..ikiside doktorluk aslında
aman boşver ya. ne takıosun kafana. kk ya gir iki şamata bir gırgır
tamamdır
yani olması normali o. ailemizden cok iş yerinde vakit geciriyoruz malum.iş ortami iyi olmasi lazim ama olamadik..
ben birimde en eski olanim..
iş ortami iyi olmasi lazim ama olamadik..ikiside doktorluk aslında
aman boşver ya. ne takıosun kafana. kk ya gir iki şamata bir gırgır
tamamdır
gelen giden oluyor zaten ama en eski benim.. 3 yıldır ayni yerdeyimHerkes gelir geçer kamu da çok da zorlama , illaki bir kaç zaman sonra onlar da gider,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?