İş arkadaşlarının iki yüzlülüğü

Pardon karıştırdım . Malesef farklı şeyler dönüyor adam kayırma hırs savaşları vs. Amirim değil ama yalanla dolanla işini çevirip amirim derecesinde üzerimde söz hakkı olan insanlar falan
Haklısın arkadaşım da maalesef yapacak bir şey yok.

Çalışmaya mecbursak,alternatif yoksa katlanmak zorundayız.

Ayrıntıyı bilmeden yorumlamak gereksiz olur.Asagi yukarı her iş ortamında bu gibi durumlarla karşılaşacaksınız. Varolma savaşları,entrika,katakulli vb. Bunlara denk gelmeyen azınlıktır,şanslı kesim diyelim. Sağlam psikolojisi olmayan,imkanı varsa kendi işini kursun. Pek de aldırmayın, işinizi yapin ve hakkınızı yedirmeyin yeter.

Evet bu durumlarla karşılaşmamak imkansız gibi bişey ama hak yedirme konusuna gelince malesef yiyorlar yedirmemek için orda bulunmamak lazım yoksa elden birşey gelmiyor

E o zaman daha ne
Gözlerini yum vazifeni yap
Kimseyi de takma
Biraz çetrefilli işler rahat bir yerde çalışmıyorum sıkıntılı stresin bol.oldugu bir ortam öyle işimi yapıp cekileyim bir ortam değil yaptığımız iş zaten stresli ortam ondan da stresli üniformalı bir iş yapiyorum öyle söyleyeyim

Polis misin

Cezaevinde çalışıyorum
Anladım
Çalışmak için mecbur
Memursun bir de
Mecburen çalışıyor insan
Ne desem bilemedim
Allah kolaylık versin
İnsanları takmamaya çalış
Bir yandan da kpss çalış başka kuruma geçmek için

Şuan tek seçeneğim o gibi duruyor yoksa orda ömür geçmeyecek inanın çok zor bebeğim olmasa geleceği sanırım devam edemezdim

Ne verirlerdi?

Demek ki boş insanlar karşınızdakiler işler güçleri yok başkaları ile ilgileniyor.
Tek münasebetiniz işiniz olsun, gerekmedikçe muhatap olmayın işinizi yapın mesainiz bitince de gidin..

Son düzenleme:
Insan iş yerini sevse de koşarak gitmez herhalde.
Bende her zaman ayakları geri geri gidenlerden oldum hep. Bence sevmiyorum, gitmek istemiyorum diye düşünüp beynimizi meşgul etmek onu bize zulüm haline getiriyor.

Şuan tek seçeneğim o gibi duruyor yoksa orda ömür geçmeyecek inanın çok zor bebeğim olmasa geleceği sanırım devam edemezdim

İş koşulları nedir maaş mesai

Insan iş yerini sevse de koşarak gitmez herhalde.
Bende her zaman ayakları geri geri gidenlerden oldum hep. Bence sevmiyorum, gitmek istemiyorum diye düşünüp beynimizi meşgul etmek onu bize zulüm haline getiriyor.
Evet öbür türlü takıntı haline geliyor 10 gündür bunu düşünüyorum mesela

8 5 çalışıyorum 9 bin maas alıyorum şimdilik masa başı çalışıyorum
İki yüzlü arkadaşlarla aranıza mesafe koyun, kitap götürün öğle arasında onu okuyun, aslında güzel iş devlet garantili mesai de sabit iyi taraflarını görmeye çalışın, şikayet ettikçe şikayet edeceğiniz şeyler artıyor şükrettikçe şükredeceğiniz buna inanın

Ben açıkçası çekememezliğin olmadığı(az veya çok) bir iş yeri düşünemiyorum.15 yılda envai çeşit insan tanıdım.Gücüm yettiğinde sözlü veya yazılı haddini bildirdiğim insanlarda oldu.Uğraşacak gücü bulamayıp kabuğuma çekildiğim çok zaman da oldu.Size şunu öneriyorum;iş odaklı çalışıp vicdanen aldığınız maaşı haketmeye odaklanınca insanları o kadar sorun etmiyorsunuz.İnsanları çok önemsemeyince de insanlar da o kadar üzerinize gelemiyor.Bir de kimsenin sınırınızı ihlal etmesine müsade etmeyin.Net ve mesafeli olun mümkün mertebe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…