Haklısın arkadaşım da maalesef yapacak bir şey yok.Pardon karıştırdım . Malesef farklı şeyler dönüyor adam kayırma hırs savaşları vs. Amirim değil ama yalanla dolanla işini çevirip amirim derecesinde üzerimde söz hakkı olan insanlar falan
Haklısınız elden birşey gelmiyor kabullenmek lazimHaklısın arkadaşım da maalesef yapacak bir şey yok.
Çalışmaya mecbursak,alternatif yoksa katlanmak zorundayız.
Ne iş yapıyorsunuz ?Keşke öyle olsa şuan kısmen mobbing bile yiyorum doğum iznindeyim diye
Evet bu durumlarla karşılaşmamak imkansız gibi bişey ama hak yedirme konusuna gelince malesef yiyorlar yedirmemek için orda bulunmamak lazım yoksa elden birşey gelmiyorAyrıntıyı bilmeden yorumlamak gereksiz olur.Asagi yukarı her iş ortamında bu gibi durumlarla karşılaşacaksınız. Varolma savaşları,entrika,katakulli vb. Bunlara denk gelmeyen azınlıktır,şanslı kesim diyelim. Sağlam psikolojisi olmayan,imkanı varsa kendi işini kursun. Pek de aldırmayın, işinizi yapin ve hakkınızı yedirmeyin yeter.
MemurumNe iş yapıyorsunuz ?
Maaşınız nasıl ?
Başka iş bakma şansınız yok mu.
E o zaman daha neMemurum
Biraz çetrefilli işler rahat bir yerde çalışmıyorum sıkıntılı stresin bol.oldugu bir ortam öyle işimi yapıp cekileyim bir ortam değil yaptığımız iş zaten stresli ortam ondan da stresli üniformalı bir iş yapiyorum öyle söyleyeyimE o zaman daha ne
Gözlerini yum vazifeni yap
Kimseyi de takma
Polis misinBiraz çetrefilli işler rahat bir yerde çalışmıyorum sıkıntılı stresin bol.oldugu bir ortam öyle işimi yapıp cekileyim bir ortam değil yaptığımız iş zaten stresli ortam ondan da stresli üniformalı bir iş yapiyorum öyle söyleyeyim
Cezaevinde çalışıyorumPolis misin
AnladımCezaevinde çalışıyorum
Şuan tek seçeneğim o gibi duruyor yoksa orda ömür geçmeyecek inanın çok zor bebeğim olmasa geleceği sanırım devam edemezdimAnladım
Çalışmak için mecbur
Memursun bir de
Mecburen çalışıyor insan
Ne desem bilemedim
Allah kolaylık versin
İnsanları takmamaya çalış
Bir yandan da kpss çalış başka kuruma geçmek için
Ne verirlerdi?İş sevilen bir şey olsaydı karşılığında para vermezlerdi. Kimse sevmiyor ama mecbur gidiceksin, hele de doğum izninden sonra annelik hisleri bebeğine bakmak istiyor çalışmak Zül geliyor ama ne yapacaksın gidiceksin kendini böyle telkin et
Şuan tek seçeneğim o gibi duruyor yoksa orda ömür geçmeyecek inanın çok zor bebeğim olmasa geleceği sanırım devam edemezdim
Evet öbür türlü takıntı haline geliyor 10 gündür bunu düşünüyorum meselaInsan iş yerini sevse de koşarak gitmez herhalde.
Bende her zaman ayakları geri geri gidenlerden oldum hep. Bence sevmiyorum, gitmek istemiyorum diye düşünüp beynimizi meşgul etmek onu bize zulüm haline getiriyor.
8 5 çalışıyorum 9 bin maas alıyorum şimdilik masa başı çalışıyorumİş koşulları nedir maaş mesai
İki yüzlü arkadaşlarla aranıza mesafe koyun, kitap götürün öğle arasında onu okuyun, aslında güzel iş devlet garantili mesai de sabit iyi taraflarını görmeye çalışın, şikayet ettikçe şikayet edeceğiniz şeyler artıyor şükrettikçe şükredeceğiniz buna inanın8 5 çalışıyorum 9 bin maas alıyorum şimdilik masa başı çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?