- 10 Kasım 2014
- 527
- 575
- 323
- Konu Sahibi Rainbow Peace
-
görüştüğüm biride var onuda biliyor, hatta hergün soruyor görüştüüzmü, hafta sonu görüşecekmisiniz. o gün dedimki hergün sorcakmsıın yani bu kadar seni ilgilendirmese gerek dedim. mutlu oluyorum biriyle görüşüyorsun evleneceksin diye söylüyor. bu arada yaşım 33 küçük değilimYani direkt rahatsizligini belirtirsen safiyane niyetle yazdim senin icin kotu ayagina bozulabilir. İs yerindeki calisma barisi zedelenebilir. Dolayli yoldan sondur bu davranisi. Agbi gorusmeye basladigim biri var kiskanc biri bana is disinda yazmazsan iyi olur gibisinden...
adam zaten evli çocuklu, eşinide tanıyorum evinede gittiğim biri.
aynen ya sinirlerim zıplıyor. sonra diyorumki acaba gerçekten beni kendine yakın görüyor benmi kötü düşünüyorum, bilemiyorumBen de iyi niyet goremeyenlerdenim. Evli bir erkek o saatte bekar bir bayana oylesine mesaj atmaz zaten. Yuz vermeyin. Mesajlarina ya gec cevap verin yada hic crvap vermeyin. Is yerinde neden cvp yazmadigini sorarsa unuttum veya musait degildim falan der gecistirirsin. Gercekten sinir bozucu bir durum
aramızda 10 yaş falan var eşinide iyi tanıyorum, eşinin benden rahatszılığı yokki eşine ulaşamazsa beni arar falan. kardesimizsin derler bana böyle düşünmekle düşünmemek arasında sıkıştım bunaldımKardeş sen niye izin veriyorsun bu adama madem? Abi sen böyle mesajlar atıyorsun da x abla duysa yanlış anlar. İstemiyorum, varsın bırak arkadaş olmayıverelim. Hiç gerek yok diyemedin mi? İnşallah kendini zora sokacak karşı mesajlar atmamışsınız.
Benzer birşey başıma geldi, seni anlamadığımı sanma. Ama tepkisizliğin hiç hoş değil. İhale sana kalır, benden demesi.
Memlekette erkek mi kalmadi. Kendine yakin bir erkek bulsun. Bu arada onun yasi kac? Farketmez ama yine de yaptigi ayan beyan ortada. Sen biraz yuz verirsen hemen senden hoslandigini yapistiracaktiraynen ya sinirlerim zıplıyor. sonra diyorumki acaba gerçekten beni kendine yakın görüyor benmi kötü düşünüyorum, bilemiyorum
hisslerim zaten acaba dedirten, ama yakıştıramıyorumdaHislerinize güvenin
Whatsapp durumlarını da ondan gizleyebilirsiniz.
10 yaş var aramızdaMemlekette erkek mi kalmadi. Kendine yakin bir erkek bulsun. Bu arada onun yasi kac? Farketmez ama yine de yaptigi ayan beyan ortada. Sen biraz yuz verirsen hemen senden hoslandigini yapistiracaktir
hemen hemen hergünBirincisi hergun mu size yaziyo?eger gercekten kardesi gbi goruyosa sizi ondanda yapabilir yakin bulmus demekki kendine.
aynen ya ağzınıza sağlık güzel söylediniz, rahatsız oluyorum. bizim masalarımız normalde yanyana müdür bey 3 haftalık izne ayrıldı ben bakıyorum vekaleten müdür beyin odasındayım, yanıma gelip birşey soracak işle ilgili bahaneler buuyor. bahane diyorum cidden öyle telefonda da söyleyebilir çünki. artık tersliyorum istemeden, tahammülüm kalmadı ona karşıNiyeti iyi veya kötü fark etmez ki...
Siz rahatsız olduktan ve istemiyor olduktan sonra adamın niyetinin bir önemi de kalmıyor.
Mesai saati harici asla cevap vermeyin.
Sorarsa da doğru bulmuyorum bu şekilde görüşmeyi dersiniz Oldu bitti...
aynen ya ağzınıza sağlık güzel söylediniz, rahatsız oluyorum. bizim masalarımız normalde yanyana müdür bey 3 haftalık izne ayrıldı ben bakıyorum vekaleten müdür beyin odasındayım, yanıma gelip birşey soracak işle ilgili bahaneler buuyor. bahane diyorum cidden öyle telefonda da söyleyebilir çünki. artık tersliyorum istemeden, tahammülüm kalmadı ona karşı
bencil olmakla ilgili sıkıntım var işte, kendimi üzeerim hep kimseyi kırmak istemem. hemen vijdan yaparım. sevdiğim saydığım biri diye düşünüyordum ama beni bunaltan biri olduğunu yeni fakettim.Direkt söyleyin. Bunu telefonda da söyleyebilirsiniz buraya kadar zahmet etmeyin bir dahaki sefere, diye...
Size kendinizi kötü hissettiren hiç bir şeyi kendi haline bırakmayın.
Dediğim gibi ben şu noktada adamın niyetini önemsemem. Bencil olur, kendimi nasıl iyi hissediyorsan aramızdaki mesafeyi o noktaya getiririm.
Elin adamı kırılmasın darılmasın diye de ben düşünmeyeyim artık...
Vakti zamanında oldu , ben söyle yapmıştım , örnek size dendiği gibi abim çok güzel olmuşsun tarzında bir msja ,kendim erkek arkadaşımmışım gibi yazdim . X şuan müsait değil ben erkek arkadaşıyım birseymi vardı? Tarzında. Ertesi gün iş yerine gidince yaa abi sevgilim görmüş msji kusura bakma sert çıktı ama çok kıskanç kusuruna bakma demistim. Bıçak gibi kesilmişti:)) açık sözlü dan dan konuşan biriyseniz abi açık açık söyleyin, yada hiç cvp vermeyinmrb kızlar...
kafam karıştı iş yerindeki arkadaşlarımla da birçok şeyi konuşurum fakat bu konu iş yerinden biriyle ilgilendirdiği için sizlerle paylaşmak istedim.
iş yerinde aslında sevdiğimde bir insan abi diye hitap ediyorum genellikle, iyi niyetli eşini ailesini tanıyorum ama beni çok bunaltıyor ve bunuda yeni yeni farkediyorum. öğle arası eve geçsem arıyor işle ilgili birşey soruyor yada iş yerinden biriyle ilgili konuşuyor. önceleri kırmayım evet evet deyip konuyu kısa kesiyordum ama artık tahammülüm kalmadı. mesela her akşam bana mesaj atıyor 22.30 gibi falan mesaj şu" napıyorsun abim nasılsın" sinir oluyorum ya o saatte niye bana yazıyorsun. hafta sonu keza aynı şekilde. akşam yada hafta sonu whatsapp durum ekliyorum arkadaşlarla otururken, hemen yazıyor ne güzel olmuşşun abim maşallah.
Kötü düşünmek istemiyorum, kondurmakta ama bu bu sözlere ne gerek var rahatsız oluyorum. siz olsanız rahatsız olurmuydunuz bu durumda, abatıyormuyum, varmı bu ve benzeri durumlar yaşayanlar
tahminim mesaj attığı saatler hep eşinin uyuduğu saatler. erken yatıyor çünki eşi. artık azarlıyorum resmen oda zoruna gitmiş mesaj atmış kırılıyorum sana ben senin iyiliğini düşünüyorum falan filan yinede sen benim biricik kardeşimsin. çıldıracağımİyi niyet falan değil ..
Bu adam senden hoşlanıyor ve bu “ havadan Sudan “ mesajlarla sizi deniyor ..
WhatsApp durumdan engelleyin , mesajlara da cevap vermeyin .. sonu kötü olur ve sizin başınız ağrır o işin içinden sıyrılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?