- 19 Temmuz 2018
- 1.888
- 6.009
- 73
- Konu Sahibi Rainbow Peace
-
tahminim mesaj attığı saatler hep eşinin uyuduğu saatler. erken yatıyor çünki eşi. artık azarlıyorum resmen oda zoruna gitmiş mesaj atmış kırılıyorum sana ben senin iyiliğini düşünüyorum falan filan yinede sen benim biricik kardeşimsin. çıldıracağım
Gec saatte mesaj atınca oku ama dönmemrb kızlar...
kafam karıştı iş yerindeki arkadaşlarımla da birçok şeyi konuşurum fakat bu konu iş yerinden biriyle ilgilendirdiği için sizlerle paylaşmak istedim.
iş yerinde aslında sevdiğimde bir insan abi diye hitap ediyorum genellikle, iyi niyetli eşini ailesini tanıyorum ama beni çok bunaltıyor ve bunuda yeni yeni farkediyorum. öğle arası eve geçsem arıyor işle ilgili birşey soruyor yada iş yerinden biriyle ilgili konuşuyor. önceleri kırmayım evet evet deyip konuyu kısa kesiyordum ama artık tahammülüm kalmadı. mesela her akşam bana mesaj atıyor 22.30 gibi falan mesaj şu" napıyorsun abim nasılsın" sinir oluyorum ya o saatte niye bana yazıyorsun. hafta sonu keza aynı şekilde. akşam yada hafta sonu whatsapp durum ekliyorum arkadaşlarla otururken, hemen yazıyor ne güzel olmuşşun abim maşallah.
Kötü düşünmek istemiyorum, kondurmakta ama bu bu sözlere ne gerek var rahatsız oluyorum. siz olsanız rahatsız olurmuydunuz bu durumda, abatıyormuyum, varmı bu ve benzeri durumlar yaşayanlar
Hicbir sekilde cevap yazma
Ama hicbir sekilde
Ayip olur mu diye dusunme
Sorarsa( sormamali). Musait degildim cevap yazamadim..de kestir at.
Bir sure sonra mesajlari bitirir.
Ama dedigim.gibi sen asla cevap yazmayacaksin .
Onun disinda is yerinde de muhabbet kurma, o kurarsa he he de hep, seni bunalttigini anlasin.
Bence normal degil adam.
Aynen kısa ve öz .. daha fazla ve detaylı açıklama , arkadaştan öte sevgiliye yapılır !aynen bu. ‘müsait değildim yazmadım’ bu kadar basit. ne daha fazla ne daha az.
Ay ne giciktahminim mesaj attığı saatler hep eşinin uyuduğu saatler. erken yatıyor çünki eşi. artık azarlıyorum resmen oda zoruna gitmiş mesaj atmış kırılıyorum sana ben senin iyiliğini düşünüyorum falan filan yinede sen benim biricik kardeşimsin. çıldıracağım
Anam yeni öğrendim bunuBacım demeden bacak ellenmez demişler. Mesafe koyun anlatığınız kadarıyla çok gıcık edici.
Ben lisedeyken kanka ayağına yanaşan gevşek tipleri anlatmak için kızlar bu özlü kullanırlardı cuk oturan başka söz yoktur zannımcaAnam yeni öğrendim bunu
Aynen. Bugunden itibaren bende o karari aldim. Is disinda muhabbet istemiyorum artik dedim.Hic iyi niyetli bir durum değil acil mesafe koy derim tavir alirsada alsin yani cokta tin...
Ay öyle düşünmek istemiyorum. Ailesinin icigini cicigini biliyorum. 13 senedir cocuklari olmuyormuş simdi kizlari 2 yasinda mutlu mesut bir ailelerAbi tutuşmuş yaniyoooorr
aynen görüldü yapiyroum ama cevap yazmiyorum artikGec saatte mesaj atınca oku ama dönme
Ertesi gün sor acil birsey mi oldu tedirgin oldum o saatte neden yazdiniz de
Whatsap durum gizliliğinde o kişiyi ekle
Artık bende normal olmadigini düşünüyorum. Dün bir durum atmıştım arkadaslarla aksam oturuyoruz normal bir elbose giydimHicbir sekilde cevap yazma
Ama hicbir sekilde
Ayip olur mu diye dusunme
Sorarsa( sormamali). Musait degildim cevap yazamadim..de kestir at.
Bir sure sonra mesajlari bitirir.
Ama dedigim.gibi sen asla cevap yazmayacaksin .
Onun disinda is yerinde de muhabbet kurma, o kurarsa he he de hep, seni bunalttigini anlasin.
Bence normal degil adam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?