iş arkadaşlığı samimiyetiyle ilgili kafam karışık

Ya bu devirde hangi abi öz kardeşine bu kadar mesaj atıyor ?

İyiliğini düşünmek ??? Anan değil baban değil ... gerçekten dikkat edin , orta yaşlarda ki erkekler kendilerinden genç kızların ilgisini çekmekten hoşlanırlar , siz ilgi göstermiyorsunuzdur ama o verilen cevaplardan hoşnut oluyordur

bi zamanlar iş yerinde bende öyle bişey yaşamıştım. e salak değiliz demi evli adam niye kanı olmayan ‘kardeş’ine o saatte mesaj atar?

‘ bu saatte yazmazsan sevinirim’ demiştim.
yok yanlış anlama krdeşim bla bla kardeşiiim gln. hadi ordan!

Gec saatte mesaj atınca oku ama dönme
Ertesi gün sor acil birsey mi oldu tedirgin oldum o saatte neden yazdiniz de
Whatsap durum gizliliğinde o kişiyi ekle

Hicbir sekilde cevap yazma
Ama hicbir sekilde
Ayip olur mu diye dusunme

Sorarsa( sormamali). Musait degildim cevap yazamadim..de kestir at.

Bir sure sonra mesajlari bitirir.
Ama dedigim.gibi sen asla cevap yazmayacaksin .

Onun disinda is yerinde de muhabbet kurma, o kurarsa he he de hep, seni bunalttigini anlasin.

Bence normal degil adam.

aynen bu. ‘müsait değildim yazmadım’ bu kadar basit. ne daha fazla ne daha az.

Ay ne gicik
Yuz verme
Surat as onu gorunce
Anlasin bozuldugunu

O benim abim, şu benim kardeşim vs muhabbetinden hayırlı bir sonuç çıktığını ben henüz görmedim, göreceğimide sanmıyorum.

Bence direkt ' Bu kadar yakın olmanız hoşuma gitmiyor.' diye söyleyin. Yerini ve haddini bilsin. Mesajlarına falanda cevap vermeyin. Daha sonrada uzaklaşacaktır.

off çok rahatsız edici. bence geç saatte mesaj attığında özellikle, yanıt verme. ertesi gün sorduğunda da 'o saatte mesaj atınca görmüyorum tabii, saat 11'di' falan de.
bazen işle ilgili o saatlerde mesaj atarsa özellikle erkekler, özellikle yanıt vermiyorum uyanıksam bile. çok ciddi bir şey olmalı ki o saatte beni rahatsız edebilesin ya.

eğer erkek arkadaşın varsa onun üstüne atarsın rahatsız oluyor diye bu da seçenek.
fazla iletişimin seni rahatsız ettiğinden bahset arada bir iş yerinde.

bizim ofiste de vardı böyle bir evli abi.
mesela tatilden fotoğraf paylaştım instagramda diyelim, hop mesaj atardı whatsapptan, "barbi bebek dönmedin mi hala?" ben dellenmiştim bana bunu yaptığında. sonra bir benzerini de yine başka iş arkadaşımıza yapmış, ona da "seksi şirin naber" yazmış ahahah. uyarmıştık yanlış anlaşılabilecek yerlerde oluyoruz yanımızda sevgilimiz vs oluyor diye. sonra yavaştan azalttı yazmayı, cevap vermedikçe de kesti. sonra da başka şirkete geçti şükür :)

Artık bende normal olmadigini düşünüyorum. Dün bir durum atmıştım arkadaslarla aksam oturuyoruz normal bir elbose giydim
Abim masallah ne guzel olmussum yazmış. Yanlis anlamayim.diyorum ama sanane benim guzelligimden be adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…