iş arkadaşlığı samimiyetiyle ilgili kafam karışık

Tamam iste.
Sagol tesekkur ederim..falan gibi cevaplar verme sakin

Illa ki rahatsizlik duydugunu anlayacak ve vazgececek..

Cevap vermezdim,sorduğunda da"abi erkek arkasimla yazisiyordum"derdim.Hayatinda biri olduğunu ima edin ve işyerinde de kendisinden uzak durun.Anlasin konuşmak istemediginizi

Cevap vermezdim,sorduğunda da"abi erkek arkasimla yazisiyordum"derdim.Hayatinda biri olduğunu ima edin ve işyerinde de kendisinden uzak durun.Anlasin konuşmak istemediginizi
Biriyle görüştüğümu biliyor zaten. Ha bore onuda soruyor aksam görüştünüz mu hafya sonu gorusecekmusiniz.

Ben bu gune kadar is arkadaşlarımla alakalı hep mesafeli olmuşumdur. Çünkü is yerinde iyi anlaştığim biriyle bir kaç gün sonra kötü olursam firmadkuyumu kazar, dedikodumu yapr vs diye. Önceden başım yandı cünkü.
Neyse konumuz bu değil bence adam sizden hoşlabiyor ve ilgileniyor. Mesafe koyun bence muhattaplığınizı en aza indirin.

Yazdığı mesajlara görüldü yapmazdım, sabah gördüm ayağına yatardım. Çok masum gelmedi bana

Kardeş ayağı g.. ayağı

Böyle abi ayaklarına yavaştan yaklaşıyo demekki. Çok zavallıca. Neden çünkü karşılık göremediği takdirde rezil olmamak için ve senin bunu farkedip terslemen durumunda “yoo sen üstğne alındın ben abi gibi yaklaştım senin için kötü”diyebilmek için Allah’ım ya tam bir zavallı.

10 yaş var aramızda
Olsun benim de eşimle aramda 8 yaş var.
Siz adamın ' bu kız benden 10 yaş küçük kardeşim gibi' diye düşündüğünü zannediyorsanız gerçekten saflık derecesinde iyi niyetlisiniz.
Evli bir adam sabah akşam gereksiz yere başka bir kıza/kadına mesaj atıyorsa orda bir bit yeniği vardır.
Eşimin de benim de iş arkadaşlarımız var hiç biri bize 'nasılsın abim? Ablam? Kardeşim?' DİYe mesaj göndermiyor gönderemez de...
Vakti zamanında bir elektrikçiyi okulun telefonu arızalı olunca tamirat için şahsi telefonumdan aramış bulundum.
Adam üç gün sonra Cuma mesajı göndermiş hemen engelledim, bir daha da asla muhatap olmadım.
Erkeklerin aklı bu konularda farklı çalışıyor dikkatli olun.

Düşünmesin iyiliğinizi, manyak mı ne?
Ailenizden biri mi? O kim oluyor?
Burdan ben sinir oldum.
Adam abi ayağına sizi deniyor resmen. Canım kadar sevdiğim bir tek kardeşim var ona böyle 'sen benim biricik kardeşimsin vs.' Yazmam ben.

Resmen seninle ilgileniyor..resmen seni beğeniyor..abim mabim ayagida senden kaynaklı kesinlikle.bi yeşil ışık görse sevgilim der hiç merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…