- 9 Şubat 2018
- 1.738
- 3.490
- 83
- Konu Sahibi mavilimonata
-
Bence cevabı siz değil de eşiniz versin.
Kayınvalideniz siz ne derseniz deyin eşinize yetiştirecek belli 1e 1000 katıp anlatacak.
O yüzden eşinizin ağzını payını vermesi daha iyi olacaktır, hemde bir daha konusunu bile açmaya cesaret edemez emin olun.
Şu kayınvalidelerde gelinlerin işine karışması olmayacak.
Çok daralıyorsa kalksın kendisi çalışsın milleti darlamasın.
Kv sizi düşünüyor ki size ilanları atıyor. Çalışmanızı istese çalışan bir gelin bulurdu diye düşünüyorum. Bence kötü bir niyeti yok. Ayrıca hamileyken beden gücü ile çalışılmaz diye bir şey yok eğer riskli bir gebelik değilse. Diğer taraftan eğer istemiyorsanız “anne teşekkürler ama bu ilan benim işime yaramaz henüz puanım yok” ya da görmezden gel, cevap yazma.
Benimki de bana devamlı iş arıyor. Geçim sıkıntımız yok üstelik. Düşünmüyorum diyorum, zaten bebek için uğraşıyorum. Ama dediğiniz gibi cahil olunca anlamıyorlar.
Sözde iyiliğimizi istiyorlar.. Bla Bla. Asla inanmıyorum buna. Amaç oğullarının parasını yedirmek istememekGelinleri delirtmek için taktik bence bu.
Yeni yorumlara istinaden yazıyorum, işiniz zor ne deseniz anlamayacaktır. Siz de ona iş bulun çalışmıyorsa.
Sözde iyiliğimizi istiyorlar.. Bla Bla. Asla inanmıyorum buna. Amaç oğullarının parasını yedirmek istememek
Olabildiğince az görüşmeye çalışın o zaman.Eşim de söylüyor hatta bağıra çağıra söylüyor ama asla anlamıyor kayınvalide. Oğlunun ekmeğini yiyorum diye gözüne batıyorum resmen. Geçen gün ağladım eşime o da annesine “ben karıma bakamayacak mıyım yeter atma kıza iş ilanı falan diye bağırdı ama tık yok kadında.
Zaten kv min huyudur ben bir söylerim o söylemediğimi de anlatır aramızı bozmuşluğu çoktur eşimle ne yapıcam bu kadınla anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?