- 11 Mayıs 2016
- 2.011
- 1.714
- 83
- Konu Sahibi mavilimonata
-
Kendisi parayı çok sevdiği için çalışıyor.
Sağlığından bile öteye koyuyor parayı, bizden de aynısını bekliyor. Yemeyelim,gezmeyelim, para kazanalım evde oturup para sayalım istiyor tam olarak.
Öncelikle yaşadığım için söyleyeyim kimyasal gebelik beden yorgunluğundan değil ,döllenen yumurtanın sağlıksız oluşundan oluyor .Bende yaşadım ve oğluma hamile olduğumu öğrenince o dediğiniz korkuyu yaşadım anlıyorum sizi .Ve 7.ayim bitene kadar dershanede öğretmen olarak çalıştım 12 saat full ders vardı ve aysktaydim metrobüs çilesini hiç söylemeyeyim bile :) çok şükür oğlum 3,5 yaşında .
Esiniz kpss için destekliyorsa tabiki önce ona yönelin .Ve tavsiyem sınava kadar çocuk düşünmeyin nasıl bir hamilelik gecureceginizi bilemezsiniz .
Kv ile muhatap olmayın en kotu eşim istemiyor calusmami sağolasın ama filan deyin eşiniz konuşsun yada engelleyin gormeyin mesajı .
Cevap olarak, “İlgin için teşekkür ederim annecim. Ancak iş aramadığımı ve bu konuda daha fazla yorum yapmanı istemediğimizi hem ben hem X, toplamda 5 kez söylemiştik. O yüzden bir daha bu konuyu lütfen açma annecim” yazın. Bir ilan daha gönderirse aynı mesajı bir daha bu sefer “6 kez söylemiştik” diyerek yazın. 7, 8, herhalde ne kadar aptalca davrandığını 15-20 olmadan anlar.
'Laftan anlamıyor' diyorsunuz ama kadına verilecek okkalı bir cevap arıyorsunuz.
Oğlu kızarak uyarmış,kv tınlamıyor bile.
Kısacası ne söyleseniz boş,bildiğini okuyacak.
Bence siz bu konuda attığı mesajlara,
hiç cevap vermeyin.
Yüzyüze geldiğinizde,konuyu açarsa,
yine cevap vermeden kalkıp mutfağa,
lavaboya gidin.
Muhatap olmazsanız belki vazgeçer.
Bence hic cevap vermeyin. Bir sure sonra vazgeçer
Evet anlıyorum bende yalnızdim ve doktor yüzünden hamileyim sandığım anda düşük yaptığımı anlayamadim bile .Kadın ısrarla geç döllenmedir üstüne gorme diye birşey var vs diye birde heveslendirdi çalıştığım içinde 1 gün iznim vardi filan o duyguyu inanın anlıyorum ve oğlum dogana kadar kesin ona da bişey olacak diye geçirdim mi baglwnamadim hep kaybedecegim diye diye 9 ay geçti ne olur o korkuyu atmaya çalışın inanın hamileliginizden bir tat alamıyorsunuz .Elbette yorgunlukla alakalı değil ancak ben “düşük psikolojisi”ni atlatmakta zorlandım ve yanımda ailem,yakınım kimsem yoktu mental olarak zor bir dönemden geçtim belki de büyüttüm bile ama kötüydü o yüzden dinlenerek geçirmeyi istiyorum... teşekkür ederim oğlunuzu Allah bağışlasın.:)
Evet anlıyorum bende yalnızdim ve doktor yüzünden hamileyim sandığım anda düşük yaptığımı anlayamadim bile .Kadın ısrarla geç döllenmedir üstüne gorme diye birşey var vs diye birde heveslendirdi çalıştığım içinde 1 gün iznim vardi filan o duyguyu inanın anlıyorum ve oğlum dogana kadar kesin ona da bişey olacak diye geçirdim mi baglwnamadim hep kaybedecegim diye diye 9 ay geçti ne olur o korkuyu atmaya çalışın inanın hamileliginizden bir tat alamıyorsunuz .
Allah razı olsun rabbim sizinde kucaginizi doldursun inşallah ..umarım güzel bir yere atanirsiniz
Mesajdan engelleyin kendisini,ciddiyim.Mesaj olarak attığında hiç cevap vermiyorum zaten ancak mümkün değil vazgeçmiyor çok istikrarlı
Mesajdan engelleyin kendisini,ciddiyim.
Şimdiye kadar hiç mesajdan engellenmediğim için tam bilmiyorum engel konulunca karşı taraf anlıyor mu bunu?Kayınvalide sıfatıyla hayatımda olmasaydı hayatımdan komple engellerdim ancak şuan böyle bir atakta bulunmam evliliğimi de sarsar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?