İş baskısı yapan kayınvalide

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben kısa zaman önce kimyasal gebelik yaşadığım için tekrar hamile kaldığımda beden gücümü kullanarak çalışmayı istemiyorum çünkü tekrar düşük yapmaktan korkuyorum.
Kimyasal gebelik, gebelik değildir. O yüzden düşük yapmadınız aslında yani.. Her kadının yaşadığı ama sürekli her gün gebelik testi yapmadığı için farkına varmadığı bir olaydır kimyasal gebelik..

Aynı hayal kırıklığını tekrar yaşamak istemediğimi anlatmak istedim cümlemde. Konu o olmadığı için detaylandırmak istemedim teşekkürler

Bence siz degil esiniz izah etsin anne bu konuyu bi daha acmamak uzere kapat cunku calismasini istemiyorum bi daha acma desin. Kpss yi falan filan hic katmayin olursa o zaman haberi olur.
Okurken ben sinir oldum valla bu kv'ler herseyi cok biliyor.

Bence o iş ilanı attıkça siz de bacak bacak üstüne atıp kahve içerken, kuaförde bakım yaptırırken, kıyafet denerken fotolarınızdan atın :)))
Anlar mı bilmiyorum ama çok paracı dediniz ya hiç bir şey söylemeden delirtmiş olursunuz, konu değişir..
Kahve fotosu atmak günah mı , yooo hiç de değil DD

Kendisi çalışmışmı ya da çalışıyor mu?

Allah aşkına eşin istemiyormuş zaten.Çalışma sen çalışmadıkca o kudursun ordan bırak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…