İş başvurularından sürekli olumsuz yanıt almak...

Bende 3 aydır iş arıyorum çok telefon aldım ama adresler ters kaldığı için görüşmedim.. Yakın olan iş yerlerine ben kabul edildim ama ön muhasebe yapmak istemiyorum diyerek ben reddettim. Sonra hamile kaldım aynı gün telefon aldım ama ben o kadar rahatım ki sesime bile yansıyor bu durum çünkü artık bir beklentim yoktu ve rahattım. Ben artık iş aramıyorum bebek beklediğimi öğrendim dedim.. Öyle mi hayırlı olsunlar sağlıkla kucağınıza alın demeler ve arkasından şunu demesin mi gelin yinede görüşelim hem bu süreçte size yardımımız olur dediler😅😅 sesim çok içten ve samimi olduğundan yinede bana şans vermek istediler ama ne oldu bebeğim düştü malesef 😣 toparlanınca gel başla dediler bu kez corona çıktı 🙄 var bir hayır dedim evdeyim☺️

Kendimi tarif ediyorsunuz. Ben de 1 yıldan fazla zamandır evdeyim, işsizim. Kafayı yedim artık. Bilgisayarlı muhasebe kursuna gidiyorum (meb onaylı, kurs bitiminde iş için de yardımcı oluyorlarmış. İş bulamıyorum bari kursa gideyim üç beş bir şey öğreneyim dedim)
Hadi ''Şu kurs bitene kadar geçici bir yerde çalışayım, kurs bitince de Allah kerim''dedim. Bir otelde işe başladım onda da olmadı 1,5 ayda ayrıldım oradan. (otelde katçılık işiydi). E şimdi de bu virüs yüzünden hem kursum uzadı, hem de hiç iş yok. İş yerleri değil eleman almak, geçici süreyle kapandı :( Önlisan mezunuyum, en basit bir sekreterlik danışma elemanlığı bile bulamıyorum. Deli olacağım. Yalnız değilsiniz.

Back