- 5 Ağustos 2016
- 141
- 79
- 13
- 34
- Konu Sahibi Masal lina
-
O kadar çok iş görüşmesine gittim o kadar çok başvuru yaptım ki şu bi senedir artık Yoruldum gittiğim işlerin çoğu ararız dedi aramadı yada çağırdı ben gitmedim eşim istemediği için şimdiki şirket çok iyi aslında bize ilaç gibi gelecek ama tek sorun şu vardiyaSeçme şansınız yoksa gidin. Ama vardiyalı gerçekten her anlamda zor olacaktır.
Bir müddet daha bekleyip başka iş arasanız olmuyor mu?
Kesinlikle bende gitme taraftarıyım eşime aynısını söyledim bi süre çalışayım sonra bakarız diye tamam dedi zaten 2 ay kadar da eğitim süreci varmışSiz bu ise baslayin daha farkli firsatlar gelecektir yine is bakmaya devam edersiniz. ihtiyaciniz da varmis bir süre deneyin baktiniz olmadi cikarsiniz. Vardiyali da olsa sürekli vardiya olmayacak ya belki hic zorlanmayacaksiniz kim bilir. Sonra keske gitseydim diye pisman da olabilirsiniz.
O kadar çok iş görüşmesine gittim o kadar çok başvuru yaptım ki şu bi senedir artık Yoruldum gittiğim işlerin çoğu ararız dedi aramadı yada çağırdı ben gitmedim eşim istemediği için şimdiki şirket çok iyi aslında bize ilaç gibi gelecek ama tek sorun şu vardiya
Öylemi dersin bilmiyorum kiÇok zor bir çalışma sistemi. Özellikle biz bayanlar için. işe başlasanız bile bir süre sonra gitmek istemezseniz bence.
Calisiyorken baska bir is bulmak daha kolay evde oturuyorken hicbir sey gelip sizi bulmuyor bence de baslayin gidisata göre karar verirsiniz. Kuzenim yeni evli oldugu halde vardiyali calisiyor cokta memnun. Gece vardiyasinin cok daha rahat oldugunu bile söylüyor. Cagri merkezi gibi bir yer mi?Kesinlikle bende gitme taraftarıyım eşime aynısını söyledim bi süre çalışayım sonra bakarız diye tamam dedi zaten 2 ay kadar da eğitim süreci varmış
Evde kokulutaş yapıyorum zaten ama pek kazandığım söylenemez çok yeniyim bu işte de çevrem yok pek yeni evliyim malum eşim yardım eder ev işlerinde o sorun değil tek sorun o sabah 7 aksam 6 çalışan hafta sonu tatil olan biri benim gideceğim iş vardiya sistemi birde haftada bir gün izin o da ne gün denk gelirseAynı zamanda evi de nasıl çekip çevireceğinizi de planlamalısınız. Eşiniz de size yardım etmeli. Cefa çekmeden bir şeyler elde edilmiyor malum. Tek kadına da yıkılmamalı evdeki işler.
Bir ikincisi görüşememek gerçekten aranızda tartışmalar yaratabilir. Bunun kontrolü bir şekilde sağlanmalı. Veya hiçyoktan, evden yapabileceğiniz işler bulsanız mı acaba?
Kızlar iyi geceler....
Netten iş başvurusu yapmıştım bi şirkete çağırdılar sınava girdim kazandım mülakata çağırdılar kazandım fakat işin vardiyalı olduğunu öğrendim eşim önce kabul etti tamam git dedi fakat şimdi gitmesen mi acaba görüşemicez falan demeye başladı bu işe ihtiyacımız var tek maaş ev kira zor oluyor işin imkanlarıda çok güzel vardiya dışında napacağımı bilemedim :-(
Aynen THY müşteri temsilcisiCalisiyorken baska bir is bulmak daha kolay evde oturuyorken hicbir sey gelip sizi bulmuyor bence de baslayin gidisata göre karar verirsiniz. Kuzenim yeni evli oldugu halde vardiyali calisiyor cokta memnun. Gece vardiyasinin cok daha rahat oldugunu bile söylüyor. Cagri merkezi gibi bir yer mi?
Bir yıldır iş arıyorum gerçekten zor haklısın bende gitmek istiyorum eşimde kararsız düşünüyor kara kara2 ay eğitim süreci zaten gündüz saatleri gideceksin ve eğitim sürecindeykende maaş alıyorsun bence git bu işe giderken başka yerlerle de görüş işe ihtiyacın varsa tepme bu şansını. Şu Zaman'da zor iş bulmak cnm
Eşinle konuş güzel güzel maddi sıkıntı çekmeyelim herşey senin üstünde sana da yazık burda başlayayım iş aramaya devam edelim daha uygun bişey bulunca hemen geçerim de uzun süreli olmayacak de. Ama iş bulmuşken kaçırma cnmBir yıldır iş arıyorum gerçekten zor haklısın bende gitmek istiyorum eşimde kararsız düşünüyor kara kara
3 vardiya dediler saatleri belli değilmiş henüz kurstan sonra belli olacakmşVardiyalı derken hep gece mi çalışacaksınız? Hangi saat aralığında?
Evet aynısını konuştum bugün tamam dedi cnm ama yinede kararsız nasıl olcak diyip duruyor hem bebek istiyorum ben artık onun için bir sene kadar çalışmam şart birikim yapmamız lazımEşinle konuş güzel güzel maddi sıkıntı çekmeyelim herşey senin üstünde sana da yazık burda başlayayım iş aramaya devam edelim daha uygun bişey bulunca hemen geçerim de uzun süreli olmayacak de. Ama iş bulmuşken kaçırma cnm
Hayır izmirBence gidin ,evet vardiyali ama surekliligi olan bir is ,en azindan sizi maddi anlamda rahatlatir ,yalova daki ofiste mi baslayacaksiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?