İş başvurum kabul edildi ama...

İşe gitmeli miyim?

• Evet

OY: 39 90,7%
  • Hayır

OY: 4 9,3%

• Ankete Katılan
    43
3 vardiya dediler saatleri belli değilmiş henüz kurstan sonra belli olacakmş

Denemekte fayda var. Hem eğitim de alacakmışsınız. Zaten ilk 2 ay gündüz iştesiniz yani. Eğitim bitince de her gece çalışmayacaksınız muhtemelen. Zaten karşınızda çeşit çeşit işler var da siz içinden vardiyalı olanı seçiyor değilsiniz. Hem belki seversiniz, veya kendinizi ispat ederseniz birkaç yıla terfi edip gündüzlü çalışma veya başka departmana geçme şansı olur belki.

Simdi ekmek aslanin agzindan bilinmedik yerlerine indi is secme sansimiz yok ozel sektorun hepsinin bir kulpu var o yuzden is gorusmesine git vardiya o kadar kotu deil alisirsin

İnşallah öyle olur çok sağolun

Simdi ekmek aslanin agzindan bilinmedik yerlerine indi is secme sansimiz yok ozel sektorun hepsinin bir kulpu var o yuzden is gorusmesine git vardiya o kadar kotu deil alisirsin
Alışırım o sorun değil herkes nasıl çalışıyor ben işten korkmam eşim görüşemicez diye endişe ediyor sadece gece vardiyasında olunca

Izmir gibi is konusunda sıg bi yerde thy gibi saglam is bulmussun tedirginlik yasiosun yapacak bisey yok katlanacaksin herkes nasil calisiyor vardiyali bi tek evli sen olmicaksin herhalde vardiyali calisan bence is bulduguna sukret ...

Siz çalıştınız sanırım bilginiz var mı?
Evet ,bikac yil once yalova ofisi denetliyordum ,o yuzden direkt sordum ,is imkani icin lokasyon onemli ,
Gecerliligi olan sunu yaptim diyebileceginiz bir is ,sonucta cagri merkezi ,hersey belli kayit sistemi esas,yapilmayacak is degil,baska islerle kiyaslandiginda rahat bile

Izmir gibi is konusunda sıg bi yerde thy gibi saglam is bulmussun tedirginlik yasiosun yapacak bisey yok katlanacaksin herkes nasil calisiyor vardiyali bi tek evli sen olmicaksin herhalde vardiyali calisan bence is bulduguna sukret ...
Çok şükür tabi benlik sorun yok eşim tedirgin oldu nasip bakalım

Hangi şirketti sizin?

Thy ,musteri hizmetleriydi ,ben thy icin denetleme yapiyordum o donemde

Bence başlamalısınız.
Belki umduğunuzdan farklı çıkacak.
6 ay içerisinde vazgeçme hakkınız var zaten.
Bir deneyin? Ne kaybedersiniz ki?
En fazla vazgeçer yine iş arayışına başlarsınız.

Ben böyle çıkan ve kazanılan fırsatların sonradan "aman olmayacak galiba" denilerek bir kenara atılmasına karşıyım.
Başlamadan, iş ortamını görmeden karar vermeniz doğru değil.

Ben bir sefer bir şirkete girdiğimde "aman 3 ay çalışır çıkarım, çalıştığım dönem boyunca da başka iş ararım" mantığı ile ihtiyacım olduğu için bir firmaya girmiştim. 7 yılı tamamladım o şirkette.
Hiç birşey ilk izleniminiz gibi devam etmiyor...

Hakkınızda hayırlısı olsun.

İzmir'de Thy , Turkcell Global Bilgiye bağlı çalıştırıyor. İŞkurlu eğitim süreci oluyor ve eğitim süresince çok az ücret veriyor. Başka iş bulmaya çalış bence canım çok yorucu ve ücreti de az

aslında gece vardiyasında değil de ara vardiyada görüşemezsiniz

zira eşin 6 da eliyor çoğu kişiye göre erken sen 11 de iş başı yapsan 10 da çıkarsın evden o arada görüşürsünüz

ara vardiyada da 12 ya da 1 de gelirsin gece eşin uyumamış olursa görüşürsünüz ya a girip yatağa kıvrılırsın işte

çoluk çocuk yokken deneyin olmazsa da bırakırsınız yani

Hayırlı oldun diyelim. :)

Sizin yerinizde olsaydım daha iyi şartlarda hayat sürmek için imkanları güzel olan bir işi kaçırmazdım. Evet, vardiyalı olması zor gibi görünüyor ama işe ihtiyacınız da var iken neden denemeyesiniz ki? Deneyim kazandıktan sonra çok daha iyi şartlara sahip bir işiniz olabilir.

ben gelen başvuruları incelerken çok uzun süre çalışmamış olmasını çocuk v.b. konular yoksa olumsuz buluyorum. işe giriş çıkış yapmış olması artı puan oluyor. zaten iş görüşmesi esnasında sorduğum sorularla keyfi olarak mı işe girip girip çıkıyor yoksa haklı gerekçeleri mi var anlıyorum. hem vardiyalı çalışmak o kadar gözünüzde büyüttüğünüz kadar zor değil. tersine akşam vardiyasındayken falan gündüz diğer işlerinizi halledebilirsiniz. uyku düzeninizi vesaire ayarlarsanız eşinizin çalışma saatlerine göre, iadre edersiniz. maddi sıkıntılar sanki evliliği olumsuz etkilemiyor mu?

birde bu açıdan düşünün bence. o çalışmadığınız süre özgeçmişinizde uzadıkça negatif bir his oluşturabiliyor işverenlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…