İş başvurum kabul edildi ama...

İşe gitmeli miyim?

• Evet

OY: 39 90,7%
  • Hayır

OY: 4 9,3%

• Ankete Katılan
    43
Hayır maddi sıkıntı yüzünden hiç sorun yaşamıyoruz çok sükür geçiniyoruz ama daha rahat etmek birikim yapmak için benim çalışmam şart anlıyorum ama malum bu devirde iş bulmakta zor ekmek aslanın ağzında artık ha diyince olmuyor o yüzden bir senedir boştayım önceki işimden de evlendiğim ve şehir değiştiğim için ayrılmak durumunda kaldım

Haklısınız gideceğim

Bende gitmeyi düşünüyorum cnm

Bizde öyle hesaplıyoruz canım da eşim biraz mırın kırın işte ilk defa olacak ya ondan alışınca sorun kalmaz herhalde gideceğim

Turkcell değil benimki assistt a.ş canım evet işkur eğitim verecek 6 ay iş kur üzerinden alacağım maaşı hayırlısı bilmiyorum başka işte yok şimdilik dönen olmadı

Ben evet'i oyladım.
İş bulmak kolay değil, zaten siz de bir çok yere başvurmuşsunuz.
Vardiyalı sistemde çalışan tek kişi siz olmayacaksınız ki, iş söz konusu olunca bir sürü insan zor şartlarda çalışıyor, normali bu zaten.
Hazır çocuğunuz da yokken bu fırsatı değerlendirin derim ben.
Hem eşinizle birbirinizi özlersiniz, birlikte geçireceğiniz zamanı daha efektif değerlendirirsiniz.

Çok zor senin için ama hayat şartları işte.
Parasız da yaşanmıyor. Tek maaş ile geçinmek bu zaman da
Allah yardımcınız olsun, biraz çalışıp yeniden iş bakarsın en azından 1 aylık kiranı çıkartırsın :/

Çok haklısınız herkes aynı sonuçta vardiyada çalışacak tek ben değilim nede olsa evet eşime bende söyledim özleriz birbirimizi diye

çocuk yoksa yapılabilir gibime geliyor

Bi sene bile çalışsam iyi olacak ama bilemem tabi belki alışınca çıkmak istemem bile kim bilir

Yerinizde olsam bu işe başlarım, bir yandan da iş arayışıma devam ederim.
Daha içime sinen bir iş olunca da geçerim. Eğer cidden ihtiyacınız varsa biraz dişinizi sıkın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…