- 24 Temmuz 2021
- 575
- 455
- 23
- 29
- Konu Sahibi Nazendeyuregim
-
Mağazacılık üzerine değilNihalcim..
Bir deponun envanterini verirler..
Biz saydık,sizde şu tutanaklari imzalayın müdürüm diyerekten sayım çıktısını getirirler.
E yeni baslamis,nereden bilsin envanter süzüp açık profilli takibi.
Ativerir imzayı,o depoyu 3 günde talan ederler.
1 sonraki sayımda kimse alamaz ellerinden bu kızı
Dediğim mağaza degil zaten..Mağazacılık üzerine değil
O niyetle alındığımı düşünmüyorum çünkü iddialı bir görünüşüm ya da kıyafet tarzım yok. Yani adamın görselliğime kapılıp beni almış olması fikri yok.Dediğim mağaza degil zaten..
Bir çok firma depo kullanır.
Yani ısrarla sektörü söylemediğine göre yapacak bir şey yok.
Ha şöyle bir durum var..
Kemal Sunal'ın bir filmi vardı..
Ordaki bayanın tek görevi özel dosyayi amirine götürüp getirmekti..
Belki de onun için alindin ise.
Senin de endişe ettigin bu bence.
Yahu bu ülkede su damacanasina yükselen insanlar var.O niyetle alındığımı düşünmüyorum çünkü iddialı bir görünüşüm ya da kıyafet tarzım yok. Yani adamın görselliğime kapılıp beni almış olması fikri yok.
Bu açıdan bakınca doğruYahu bu ülkede su damacanasina yükselen insanlar var.
Yerinde olsam bu kadar emin olmazdim.
Biz fikirlerimizi söyledik,benden bu kadar..
Adam süzdü mu, böyle pis bakisi falan oldu mu,bende gıcıklarım da cv iyiyse o ayrı ama ona bakmadıklarını nerden biliyirsunİşe başvuru çok. Kimse başvurmadı da acaba ondan mı direkt alalım dediler meselesi de değil. Ama profesyonel bir yaklaşım değil. Cv bakmamışlar daha beş dakikalık konuşmayla adamın beni böyle eriketlemesi tuhaf. Üstelik iyiliğimden ziyade iş tecrübemi sorgulaması gerekmez miydi
Henüz bakma fırsatımız olmadı diye kendi dediAdam süzdü mu, böyle pis bakisi falan oldu mu,bende gıcıklarım da cv iyiyse o ayrı ama ona bakmadıklarını nerden biliyirsun
Yalnız değilim, çok kalabalık bir kurumIşe başlarsan yanlız değilsin o ortamda dimi, firmayı da bi araştır
Bu şekilde görüşme yapan bir yer kurumsal değildir kusura bakmayın. Eski bir kuruluş olur, kalabalık olur ama bunlar kurumsal anlamına gelmez. Bence siz de bu konularda pek deneyimli değilsiniz.Kurumsal bir firma
İçine sinmediyse gitmezsin çalışmaya olur biter, zorla çalıştıracak halleri yok ya.Maaş teklifleri iyi ama bana normal gelmedi durum
Nikahına mı alacakmıs hanım hanımcık ne alaka?İş yeri değişikliği yapmak için başka bir firmaya başvuruda bulundum ve mülakata da çağrıldım buraya kadar herşey normal. Ancak benle görüşmeyi yapan kişi fazla bir şey sormadı nereli olduğumu sordu. Aynı şehirli olduğumuz ortaya çıktı. Sonra şirketin başka bir yetkilisini arayıp mutlaka işe alın dedi. Ne zaman istersen gel başla dedi. Gözüm seni tuttu falan gibi bir şeyler konuştu. Çok hanım hanımcık iyi bir kıZ dedi. Aradığı şirket yetkilisine de beni böyle anlattı. İşe başvuru çok var, hiçkimse de başvurmuyor değil. Bu adamın beni bu kadar kısa sürede iyi diye etiketlemesi şüphelendirici değil mi ? İş yeterliliğim beklentilerim falan hiç bir şey sormadı. Saf falan gibi mi görüldüm acaba
ilk beş dakikadan bunu anlayabilir miUyumlu bir tipseniz her işi yaptırırız diye düşünmüş olabilirler.Sesi çıkmaz manasında
İşe alımı yapan adamla aynı şubede olmayacağımBen olsam huylandıysam isi kabul etmem
Altından buyuk ihtimal sarkıntılık cıkacak basıma geldi ordan biliyorum
İşim var ama memnun değilimHali hazırda işiniz var mı?
Eğer varsa ve içinize sinmediyse acele etmeyin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?