- 10 Ekim 2018
- 1.068
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi booksmoney
Eşimle bir süre önce boşanmanın eşiğinden döndük ve çok şükür şuan aramız eskisinden daha iyi fakat bu seferde iş beğenmemeye başladı. Tembel değildi önceden hiç ama şimdi yaptığı işi yapmak istemiyor makine imalatı yapıyor, fabrika tarzı istemiyorum dedi halbuki yıllardır bu mesleği yapıyordu. Son zamanlarda popüler olan kurye mesleğine geçmek istediğini bir süre bu işi yapmak istediğini söyledi. Hiç içime sinmedi ve karşı olmama rağmen başladı.
Şimdi gelelim asıl sorunuma iş değiştirdi tamam evet bu beni ilgilendirmemeli mutlu olduğu işi yapmalı ama 1 haftadır evde göremiyorum neredeyse. 2 3 gibi gidip 12 1 gibi geliyor bende çalıştığım için o saatlerde evde de olamıyorum dönüş saatinde de uyumuş oluyorum sosyal hayatımız kalmadı adamı sadece yatakta görüyorum neredeyse.
Ne demeliyim nasıl konuşmalıyım? Bi öneri verin lütfen çünkü sinirlenmemek için kendimi zor tutuyorum ve yeni düzelen aramızı bozmak istemiyorum.
Şimdi gelelim asıl sorunuma iş değiştirdi tamam evet bu beni ilgilendirmemeli mutlu olduğu işi yapmalı ama 1 haftadır evde göremiyorum neredeyse. 2 3 gibi gidip 12 1 gibi geliyor bende çalıştığım için o saatlerde evde de olamıyorum dönüş saatinde de uyumuş oluyorum sosyal hayatımız kalmadı adamı sadece yatakta görüyorum neredeyse.
Ne demeliyim nasıl konuşmalıyım? Bi öneri verin lütfen çünkü sinirlenmemek için kendimi zor tutuyorum ve yeni düzelen aramızı bozmak istemiyorum.