İŞ BEĞENMEYEN KOCAM

booksmoney

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2018
1.068
1.546
133
Eşimle bir süre önce boşanmanın eşiğinden döndük ve çok şükür şuan aramız eskisinden daha iyi fakat bu seferde iş beğenmemeye başladı. Tembel değildi önceden hiç ama şimdi yaptığı işi yapmak istemiyor makine imalatı yapıyor, fabrika tarzı istemiyorum dedi halbuki yıllardır bu mesleği yapıyordu. Son zamanlarda popüler olan kurye mesleğine geçmek istediğini bir süre bu işi yapmak istediğini söyledi. Hiç içime sinmedi ve karşı olmama rağmen başladı.
Şimdi gelelim asıl sorunuma iş değiştirdi tamam evet bu beni ilgilendirmemeli mutlu olduğu işi yapmalı ama 1 haftadır evde göremiyorum neredeyse. 2 3 gibi gidip 12 1 gibi geliyor bende çalıştığım için o saatlerde evde de olamıyorum dönüş saatinde de uyumuş oluyorum sosyal hayatımız kalmadı adamı sadece yatakta görüyorum neredeyse.
Ne demeliyim nasıl konuşmalıyım? Bi öneri verin lütfen çünkü sinirlenmemek için kendimi zor tutuyorum ve yeni düzelen aramızı bozmak istemiyorum.

Basliga uygun degil konu🙄 adam isi begenmemis degistirmis olmus bitmis suan begenmeyen sizsiniz🤷🏻‍♀️ oluruna bakmak lazim bu iste mutluysa bunu yapsin tabi sizinde daha cok gorme isteginiz var haklisinizda, bu iste saat degisikligi falan oluyor mu aksam degilde sabah calissa sizde guzelce bu yönde konussaniz

Herkes mutlu olduğu işi yapmalı.
Eğer o işte mutluysa bırakın mutlu olsun, işi bırakırsa kendi bıraksın.

Ayrıca iş beğenmeyen bir eş göremiyorum ortada, sizden başka.
Demek istediğim önceki yaptığı işi beğenmiyordu başlık bu yüzden böyle

Memlelette insanlar işsizlikten kırılıyor.
Bırakın hazır iş bulmuş ve o işte de mutluysa çalışsın .
Bir süre daha gözlemleyin bakalım, adam çalışma saatlerinden ve düzeninden memnunsa yapacak birsey yok.

Kim olsa akşam evde olmayan, saati belli olmayan kocayı istemez. Bu bakımdan size hak verdim.
Öte yandan da sevmedigi bir işte ömür tüketene kadar en azından istediği işi yapıyor. Benim erkek arkadaşım mekanik işini bırakıp , 25inden sonra tekrar okuyup dünyanın en kadın mesleği olarak görülen işine geçmiş, coook da mutlu. Yaralandığı zaman bile rapor almak istemeyip tam iyileşmeden işe dönmüş, tatil dönüşlerinde 'olsun,ozlemisim' der, odasında kaç tane resim var iş yeriyle ilgili hatiralik:) bana da ilham verdi mesela kendi hayatı ve mutluluğu icin cabalamasi ve iş degistirmesi.
O yüzden eşinizin sevdiği işte calismasina da laf etmek doğru degil. Bu işte mutluysa, daha iyi kazanıyorsa bu güzel birşey.
Öte yandan da böyle evlilik olmaz.
Haftasonu denk gelebiliyor musunuz?
Sadece yaz dönemine özgü bir yoğunluk mu yoksa yılın her ayı mi böyle olacak?
Eşinizin sizi ve çocukları doğru dürüst görmemesi hakkında düşünceleri ve çözüm onerileri neler?

Kim olsa akşam evde olmayan, saati belli olmayan kocayı istemez. Bu bakımdan size hak verdim.
Öte yandan da sevmedigi bir işte ömür tüketene kadar en azından istediği işi yapıyor. Benim erkek arkadaşım mekanik işini bırakıp , 25inden sonra tekrar okuyup dünyanın en kadın mesleği olarak görülen işine geçmiş, coook da mutlu. Yaralandığı zaman bile rapor almak istemeyip tam iyileşmeden işe dönmüş, tatil dönüşlerinde 'olsun,ozlemisim' der, odasında kaç tane resim var iş yeriyle ilgili hatiralik:) bana da ilham verdi mesela kendi hayatı ve mutluluğu icin cabalamasi ve iş degistirmesi.
O yüzden eşinizin sevdiği işte calismasina da laf etmek doğru degil. Bu işte mutluysa, daha iyi kazanıyorsa bu güzel birşey.
Öte yandan da böyle evlilik olmaz.
Haftasonu denk gelebiliyor musunuz?
Sadece yaz dönemine özgü bir yoğunluk mu yoksa yılın her ayı mi böyle olacak?
Eşinizin sizi ve çocukları doğru dürüst görmemesi hakkında düşünceleri ve çözüm onerileri neler?
Kadın mesleği nedir merak ettim

Bizim iş yeri 7 /24 açık mesela .
24 saat çalışıyor kuryeler (vardiyalı)

Evet haklısınız , özel kurye hizmetleri de var. İlaç , evrak , kan taşıyanlar da var.

Konu sahibinin eşi yeni iş değişikliği yaptığı için ; son dönemde sayıları artan uygulamalara bağlı, market ve yemek siparişlerinde çalışma ihtimali geldi öncelikle aklıma.

Makine üreten bir fabrikanın muhasebecisiyim. Şuan makine sektöründe inanılmaz işler durgun. Eşiniz belki size demiyor ama çalıştığı yerden dahi iş çıkışı yapılmış olabilir çünki ne kadar istemeselerde firma sahipleri bilhassa (makine sektöründe) iş çıkışları yapıyor. Şimdilik ses etmeyin bence.

Evet haklısınız , özel kurye hizmetleri de var. İlaç , evrak , kan taşıyanlar da var.

Konu sahibinin eşi yeni iş değişikliği yaptığı için ; son dönemde sayıları artan uygulamalara bağlı, market ve yemek siparişlerinde çalışma ihtimali geldi öncelikle aklıma.
Kuryeler güzel de kazanıyor .
İşsizliğin bilmem kaç milyona dayandığı bir dönemde yapacak birsey yok malesef .

Back
X