İŞ BEĞENMEYEN KOCAM

Gercekten o videodaki ironiyi anlamadiniz mi?
Cok sasirdim.:KK48:
Cidden anlamadım:rolleyes::bicak:
boşluğuma denk geldi ama şöylede düşünmüş olabilirim
bzm bir tanıdık trendyolda kurye ve kazancının aylık 15-20 bin arası değiştiğini söylemişti
adana burası
bende o video İstanbul olduğu için belki şehre ve yoğunluğa göre değiştiğini düşündüm yoksa bana da o rakam çok ütopik gelmişti

Cidden anlamadım:rolleyes::bicak:
boşluğuma denk geldi ama şöylede düşünmüş olabilirim
bzm bir tanıdık trendyolda kurye ve kazancının aylık 15-20 bin arası değiştiğini söylemişti
adana burası
bende o video İstanbul olduğu için belki şehre ve yoğunluğa göre değiştiğini düşündüm yoksa bana da o rakam çok ütopik gelmişti
Cok tatlisin ya😘

Geçen bir video denk geldi o kuryelerden mi oldu eşiniz
aylık kazancımız 84.000 diyordu
eğer ondansa dikkat edin
bizde parayı bulan erkek değişir
O video mizah amaçlıydı, aslında kötü şartlar altında çalıştıklarını anlatmaya çalışıyolardı :D

Bence sinirlenecek bir şey yok. Biraz zaman geçsin ve onu göremediğinizi, özlediğinizi ve onunla en azından akşamları vakit geçirmek istediğinizi söyleyin. Tartışırsanız inatlaşır, güzel güzel konuşun.

Geç geldiği için sabahları uyuyor oluyor bende zaten erken çıkıyorum 8de
Boyle konulari gorunce ic geciriyorum:) benim esim isi geregi haftada 4 bazen 5 gun sehir disinda. 2 tam gun yani hafta sonu evde o zaman da o kadar yorulmus oluyor ki ben uyandirmazsam uyanmiyor, o kadar yorulmus bir insani uyandirmak istemiyorsunuz zaten. Pazar aksamlari bizim, bir de hafta ici bir ya da iki aksam aksam yemegi. 3 sene evlilik, 1 sene de evlilik oncesi hep boyleydi. Sadece covid oldugumuzda 10 gun arka arkaya ayni yatakta birlikte uyuduk:) Soyleyeceklerim bu kadar :)

Geçen bir video denk geldi o kuryelerden mi oldu eşiniz
aylık kazancımız 84.000 diyordu
eğer ondansa dikkat edin
bizde parayı bulan erkek değişir
Nasıl ya benim eşim iki iş yapıyor geceyi gündüzüne katarak bu kadar kazanmıyordur. Kurgudur, değilse de eşimi dürteyim kurye olsun 🤔 ay dur o kuryeyi şimdi buldum 👇
indir.webp

:-)

İş beğenmeyen sensin eşin değil... Ekonomi çok kötü hayat şartları bunaltıcı...
Parasız olsa gene şikayet edersin 🤦
Sen her şekilde mutsuzsun 👀

İş beğenmeyen sensin eşin değil... Ekonomi çok kötü hayat şartları bunaltıcı...
Parasız olsa gene şikayet edersin 🤦
Sen her şekilde mutsuzsun 👀
Hayır önceki işini yaparken mutsuz değildim. Önceki işini beğenmediğini yapmak istemediğini söyleyip işten çıktı beğenmiyor derken bundan bahsediyorum

Back
X