- 5 Mart 2025
- 169
- 152
- 18
- Konu Sahibi sanslikiz1483
-
Lütfen sakin ol, işsizlik herkesin başına sıkça gelen bir şey. Annen bir laf diyorsa sen on tane söyle ona, insanın annesinin bunu yapması çok koyar. Nefes egzersizleri yap, dünyanın sonu değil, ki işe de gireceksin, şuan tatil modunda olduğunu düşün. Umarım güzel bir dönüş alıp kendi yolunu çizersin. Aile evinde mi yaşıyorsunuz?2 hafta önce işten çıkartıldım 1.5 yıldır avukatlık yapıyorum şimdi adli tatil geldi ilanlar çok az cv atıyorum dönüş olmuyor . Sürekli ağlıyorum ailem anlayışlı bir aile değil sürekli kalbim çarpıyor bidaha hiç işim olmazsa diye çok korkuyorum annem beni laflarıyla bitirir günlerim yemeden içmeden sadece ilanlara bakarak geçiyor ne yapmam lazım işe girmek için çıkış yolum yok çok korkuyorum işsizlikten
Merhaba evet aile evindeyim sürekli başvuru yapouorum dönüş yok ya hiç işim olmazsaLütfen sakin ol, işsizlik herkesin başına sıkça gelen bir şey. Annen bir laf diyorsa sen on tane söyle ona, insanın annesinin bunu yapması çok koyar. Nefes egzersizleri yap, dünyanın sonu değil, ki işe de gireceksin, şuan tatil modunda olduğunu düşün. Umarım güzel bir dönüş alıp kendi yolunu çizersin. Aile evinde mi yaşıyorsunuz?
Var benim arkadaşım atandı mebe düz memur olarak 80lerde puanıyla merkezi atandıEskiden ÖSYM ile avukat ataması oluyordu, artık olmuyor mu? Bakan tanıdık vs yazmışsınız. Ortalık garip ama yüksek puan alsanız atanırsınız. Yıllar evvel bi atandığımız da da söylenirdi, bende kıZ kardeşim de torpilsiz atandık.
Sertifika vs edinemiyor musunuz? Çevre için stklar ile çalışmayı deneseniz. Başta ücretsiz sonra biri görür belki.
Onu da yazdım görmediniz mi 86 ile elendim düz memurluktanVar benim arkadaşım atandı mebe düz memur olarak 80lerde puanıyla merkezi atandı
Stk ya başvurdum ama düzgün bir dönüş yok her yere cv attımEskiden ÖSYM ile avukat ataması oluyordu, artık olmuyor mu? Bakan tanıdık vs yazmışsınız. Ortalık garip ama yüksek puan alsanız atanırsınız. Yıllar evvel bi atandığımız da da söylenirdi, bende kıZ kardeşim de torpilsiz atandık.
Sertifika vs edinemiyor musunuz? Çevre için stklar ile çalışmayı deneseniz. Başta ücretsiz sonra biri görür belki.
Aileniz sizi kendilerine yük olarak mı görüyorlar,ne bu acele?2 hafta önce işten çıkartıldım 1.5 yıldır avukatlık yapıyorum şimdi adli tatil geldi ilanlar çok az cv atıyorum dönüş olmuyor . Sürekli ağlıyorum ailem anlayışlı bir aile değil sürekli kalbim çarpıyor bidaha hiç işim olmazsa diye çok korkuyorum annem beni laflarıyla bitirir günlerim yemeden içmeden sadece ilanlara bakarak geçiyor ne yapmam lazım işe girmek için çıkış yolum yok çok korkuyorum işsizlikten
Öyle bir şey yok, sizde bu mümkün mü? İşsizlik yaşamadim ama benimde ileride olur mu diye kaygılarım var, yani bu ülkede olmaması gibi bir şey yok. En iyi üniversitelerden mezun olanlar bile işsiz kalıyor. Siz içinizi ferah tutun, elbette ki olacak. Ondan sonra düzene sokarsınız kendinizi, ayrı bir eve çıkarsınız her şey yavaşla inşallah olacak.Merhaba evet aile evindeyim sürekli başvuru yapouorum dönüş yok ya hiç işim olmazsa
ÖSYM ataması ile. Mülakatsız kadrolara. 86 puan onun için az. Alım az olacak 90 üstü almalısınızOnu da yazdım görmediniz mi 86 ile elendim düz memurluktan
Merhaba şimdi gördüm kusura bakmayınNasıl girdi acaba maaşı iyiymiş
Ben aylardır iş bulamıyorum ayrıca öyle durumdayım ki kendi mesleğim harici bulursam ona bile giricem heryere doldurdum arayan eden yok 1,2 haftadır işsiz kalmışsınız elbet bulacaksınız bukadar yüklenmeyin kendinizeYa 1-2 sene işsiz kalırsam bulamazsam rüyalarımda bile bunu görüyorum
2 hafta önce işten çıkartıldım 1.5 yıldır avukatlık yapıyorum şimdi adli tatil geldi ilanlar çok az cv atıyorum dönüş olmuyor . Sürekli ağlıyorum ailem anlayışlı bir aile değil sürekli kalbim çarpıyor bidaha hiç işim olmazsa diye çok korkuyorum annem beni laflarıyla bitirir günlerim yemeden içmeden sadece ilanlara bakarak geçiyor ne yapmam lazım işe girmek için çıkış yolum yok çok korkuyorum işsizliktee
Merhaba 1 ay oldu dünMerhaba oncelikle daha sadece 2 hafta olmus bence biraz zaman tani kendine ben de avukatim ama yurtdisinda calisiyorum burda mesela 3 4 aydir normal bir zaman, 2 hafta cok erken, issizlik odenegi de aliyorsan biraz kendine zaman ver bu sirada cmk yaparsin ya da kpss calis
2 hafta önce işten çıkartıldım 1.5 yıldır avukatlık yapıyorum şimdi adli tatil geldi ilanlar çok az cv atıyorum dönüş olmuyor . Sürekli ağlıyorum ailem anlayışlı bir aile değil sürekli kalbim çarpıyor bidaha hiç işim olmazsa diye çok korkuyorum annem beni laflarıyla bitirir günlerim yemeden içmeden sadece ilanlara bakarak geçiyor ne yapmam lazım işe girmek için çıkış yolum yok çok korkuyorum işsizlikten
Son durum nedir ?Hala bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?