- 16 Ağustos 2024
- 3.483
- 6.888
- 78
- Konu Sahibi sanslikiz1483
-
Hayır almıyorum köşeye biraz para koymuştum beni yiyip bitirrn bidaha iş işim olmaz korkusu aslında sağlık problemlerim var ama umrumda değil işsizlik o kadar kötü ki her şey ondan sonra
Mesleki kıdemim az 5 yıl istiyorlar geneldeKurumlarda avukatlık yapmak nasıl oluyor acaba? Mesela bir şirket avukatı olarak çalışsanız?
Nasıl girdi acaba maaşı iyiymişFarklı bir işte çalışmayı ister misin bilmiyorum ama
Ankara’da arkadaşım Akbank’ta çalışıyor
Burada çağrı merkezinde ve 62.000 TL para alıyor
İş bulana kadar kısa bir süreliğine geçebilirsin annenlere de özel bir sektörde falan bir şey uydurursun iş bulana kadar tabi arkadaşım üniversite mezunu olduğu için maaşı da iyi olduğu için çıkmıyor onun bölümü de maliye iş bulamadı
Kpss denedim daha önce düz memurluktan elendim hakimlikten elendim düz memur olmak için bakana ulaşmam gerekiyormuş öyle dediler bunlar travma yarattı bende bidaha o masaya oturmak istemiyorum 2 yıl hiçbişey yapmadan ders çalıştım kütüphane ev arası bir ruh gibi yaşadımDaha çok gencsiniz yolun başında siniz anladığım kadarıyla.umutsuzluga kapılmayın. CV bırakın her yere. Baronun ilanları oluyor tek tek arayın. Avukatlar cüzi miktarlarda genç avukatlar çalıştırmayı çok sever ne yazık ki. Bakarsın deniz manzaralı ofisi var kaç kişi çalışıyor yanında, ama verdiği rakam çok komiktir.Olsun işsiz kalmaktan iyidir.Deneyim olur tecrübe olur
Bir de bilgileriniz tazeyse KPSS ye asılın derim. Her türlü memurluk serbest avukatlıktan iyidir bence
Siz gene de iş bakın ama gene de deneyin tekrar girin derim. Malesef mülakatlar torpil yuvası ama tamamen şansla girenlerde varKpss denedim daha önce düz memurluktan elendim hakimlikten elendim düz memur olmak için bakana ulaşmam gerekiyormuş öyle dediler bunlar travma yarattı bende bidaha o masaya oturmak istemiyorum 2 yıl hiçbişey yapmadan ders çalıştım kütüphane ev arası bir ruh gibi yaşadım
Babam var şu an çalışan annem emrkli ben bidaha çalışayım diyemem yaşım da geçti artık çalışmaktan başka şansım yok ama iş yok asgari ücret trklif edildi ama sigorta yok sigorta olmadan nasıl çalışabilirim kabul etmedim ? Her geçen gün yaşama umudum bitiyor ben çalışmıyorsam yaşamanın da anlamı yok çünkü zorundayımSiz gene de iş bakın ama gene de deneyin tekrar girin derim. Malesef mülakatlar torpil yuvası ama tamamen şansla girenlerde var
Herşey geçer her zorluk geride kalır. Mutlaka size açılan kapılar da olacaktır sabredin. Ücrete takılmayın ama sigorta tabi ki onemliBabam var şu an çalışan annem emrkli ben bidaha çalışayım diyemem yaşım da geçti artık çalışmaktan başka şansım yok ama iş yok asgari ücret trklif edildi ama sigorta yok sigorta olmadan nasıl çalışabilirim kabul etmedim ? Her geçen gün yaşama umudum bitiyor ben çalışmıyorsam yaşamanın da anlamı yok çünkü zorundayım
Dün asgari ücret ve sigortasız çalışma teklifi yapıldı32 bin nedir ya?o kadar oku, hukuk bitir,32 bin maaş..güzel işi olanın bile yalnız bi hayat kurma şansı kalmamış bu memlekette..Dönem,okumak dönemi değil ,bulduğun fırsatı değerlendirip hemen bulduğun işe gir dönemi olmuş...aile de nasıl bi aileymiş böyle,insan evladına manevi destek olur biraz
Ücrete takılmıyorum ama görünmez miyim bilmiyorum görüşmek isteyen bile yok ben napıcam ? Her gün cv atıyorum hiç durmadan , ya hiç iş bulamazsam ?Herşey geçer her zorluk geride kalır. Mutlaka size açılan kapılar da olacaktır sabredin. Ücrete takılmayın ama sigorta tabi ki onemli
Bankaların uzman müfettiş sınavlarına bakHala iş bulamadım konuyu açtığımdan beri evime çok uzak bir ofis görüşmeye çağırdı asgari ücret teklif ettiler ama sigorta yok , sigortasız çalışmayı düşünmediğim için kabul etmedim her gün ağlıyorum sizce ne yapmalıyım annem de baskı yapıyor ve evde de parasızlık sorunu var dışarı çıkıp bişey yapmam imkansız zaten maddi durumlardan ötürü 3 yıldır tatile çıkamadık sizce ne yapmalıyım iş için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?