İş bulamıyorum çok çaresizim ne yapmalıyım ?

Kurumlarda avukatlık yapmak nasıl oluyor acaba? Mesela bir şirket avukatı olarak çalışsanız?

Farklı bir işte çalışmayı ister misin bilmiyorum ama
Ankara’da arkadaşım Akbank’ta çalışıyor
Burada çağrı merkezinde ve 62.000 TL para alıyor
İş bulana kadar kısa bir süreliğine geçebilirsin annenlere de özel bir sektörde falan bir şey uydurursun iş bulana kadar tabi arkadaşım üniversite mezunu olduğu için maaşı da iyi olduğu için çıkmıyor onun bölümü de maliye iş bulamadı

Nasıl girdi acaba maaşı iyiymiş

Ablacım sakin
Avukatsın sen ya yapıstıramıyo musun lafı evdekilere?
2 kisi devlet memuru evde ,herhalds kira degildir evleri,he kiraysa at golu sen memursun neden kiradayız de?
Ayrıca bakamayacagınız cocugu dogurmasaydın da derim.
Tmm bi yasın üstündesin bakmak zorunda degiller ama ne demk memur olmaZsan ölürsün?
Evden mi atcak seni atsın?Kendi rezil olur.

Daha çok gencsiniz yolun başında siniz anladığım kadarıyla.umutsuzluga kapılmayın. CV bırakın her yere. Baronun ilanları oluyor tek tek arayın. Avukatlar cüzi miktarlarda genç avukatlar çalıştırmayı çok sever ne yazık ki. Bakarsın deniz manzaralı ofisi var kaç kişi çalışıyor yanında, ama verdiği rakam çok komiktir.Olsun işsiz kalmaktan iyidir.Deneyim olur tecrübe olur
Bir de bilgileriniz tazeyse KPSS ye asılın derim. Her türlü memurluk serbest avukatlıktan iyidir bence

Hala iş bulamadım konuyu açtığımdan beri evime çok uzak bir ofis görüşmeye çağırdı asgari ücret teklif ettiler ama sigorta yok , sigortasız çalışmayı düşünmediğim için kabul etmedim her gün ağlıyorum sizce ne yapmalıyım annem de baskı yapıyor ve evde de parasızlık sorunu var dışarı çıkıp bişey yapmam imkansız zaten maddi durumlardan ötürü 3 yıldır tatile çıkamadık sizce ne yapmalıyım iş için

Kpss denedim daha önce düz memurluktan elendim hakimlikten elendim düz memur olmak için bakana ulaşmam gerekiyormuş öyle dediler bunlar travma yarattı bende bidaha o masaya oturmak istemiyorum 2 yıl hiçbişey yapmadan ders çalıştım kütüphane ev arası bir ruh gibi yaşadım

Siz gene de iş bakın ama gene de deneyin tekrar girin derim. Malesef mülakatlar torpil yuvası ama tamamen şansla girenlerde var

Siz gene de iş bakın ama gene de deneyin tekrar girin derim. Malesef mülakatlar torpil yuvası ama tamamen şansla girenlerde var
Babam var şu an çalışan annem emrkli ben bidaha çalışayım diyemem yaşım da geçti artık çalışmaktan başka şansım yok ama iş yok asgari ücret trklif edildi ama sigorta yok sigorta olmadan nasıl çalışabilirim kabul etmedim ? Her geçen gün yaşama umudum bitiyor ben çalışmıyorsam yaşamanın da anlamı yok çünkü zorundayım

Herşey geçer her zorluk geride kalır. Mutlaka size açılan kapılar da olacaktır sabredin. Ücrete takılmayın ama sigorta tabi ki onemli

32 bin nedir ya?o kadar oku, hukuk bitir,32 bin maaş..güzel işi olanın bile yalnız bi hayat kurma şansı kalmamış bu memlekette..Dönem,okumak dönemi değil ,bulduğun fırsatı değerlendirip hemen bulduğun işe gir dönemi olmuş...aile de nasıl bi aileymiş böyle,insan evladına manevi destek olur biraz

Dün asgari ücret ve sigortasız çalışma teklifi yapıldı

Herşey geçer her zorluk geride kalır. Mutlaka size açılan kapılar da olacaktır sabredin. Ücrete takılmayın ama sigorta tabi ki onemli
Ücrete takılmıyorum ama görünmez miyim bilmiyorum görüşmek isteyen bile yok ben napıcam ? Her gün cv atıyorum hiç durmadan , ya hiç iş bulamazsam ?

Bankaların uzman müfettiş sınavlarına bak

iş arama sürecindeyken sosyal medyadan hatta burdan ücretli danışmanlık da verebilirsin herkesin danışmak istedikleri oluyor iş gibi olmasa da en azından iş arama sürecinde yardımcı olur sana

Canım önceki işin de iyi değilmiş zaten o işten ayrılman iyi olmuş belki de. Kendini bu kadar yıpratma. Hazır boşken sagliginla ilgilen. Doktora git tedavini ol. Benim de senin gibi düşündüğüm zamanlar oldu ama gerçekten insan sağlık sorunu yaşayınca bunların boş olduğunu anlıyor.

Bu kadar işsizlikten sıkılıyosan çağrı merkezi-satış danısmanlıgı vs işler bak, çalıştığın sürede mesleginle alakalı tekrar bakınır buldugunda o işe geçiş yaparsın. Ailenede söylemek zorunda değilsin, avukatlık bilirler. Madem bu kadar zordasın, önerim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…