- 20 Ekim 2023
- 810
- 1.113
- 33
- Konu Sahibi sanslikiz1483
-
yani bu kafa da korkunçmuş insan evladına psikolojik şiddet uygulamamalıBen zaten işten çıkarıldığım için üzgünüm annem küçüklüğümden beri ya memur olursun yada ölürsün kafasında sürekli laf sokuyor
Olabilir yani hayat bu böyle iniş çıkışlar hepimizin hayatında yaşanan süreçler bunda sorun yok bence ama sizin asıl sorununuz bir yetişkin olarak ailenize karşı kendinizi savunamiyor olmanız. Biraz gardinizi alın, bir duruşunuz olsun işten çıkmışsınız dünyanın sonu mu bu? Annenize karşı savunun kendinizi neden bu kadar ezdiriyorsunuz? Bunu halletmeden hayatınızın düzene girmesi zor.2 hafta önce işten çıkartıldım 1.5 yıldır avukatlık yapıyorum şimdi adli tatil geldi ilanlar çok az cv atıyorum dönüş olmuyor . Sürekli ağlıyorum ailem anlayışlı bir aile değil sürekli kalbim çarpıyor bidaha hiç işim olmazsa diye çok korkuyorum annem beni laflarıyla bitirir günlerim yemeden içmeden sadece ilanlara bakarak geçiyor ne yapmam lazım işe girmek için çıkış yolum yok çok korkuyorum işsizlikten
konu sahibini çok iyi anlıyorum ben de bi dönem çok işsiz kaldım bulamıyordum her gün ilanlara bakmaktan yorulmuştum, dediğiniz gibi rızkı veren Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordurYani dur bakalım daha 2 hafta olmuş. Yaşın genç, mesleğin iyi. Tabikide bulucaksın. Yıllar falanda sürmez, bende pandemide işsiz kaldım bilirim o hissi. Ailenide takma yani, sonucta iş arıyosun. Evde yatıyor değilsin iş gelsin beni bulsun kafasında değilsin. Herkes bu dönemlerden geçiyor, benimde çalıştığım şirket kapanmak üzere. Pandemiden beri hiç işsiz kalmadım , ama suan sıkıntı etmiyorum çünkü rızkı veren Allah. Elbet bi yerden bişey çıkacak.
İnsanlar senelerce iş bulamıyor bazen. Bu kadar karalar bağlayacak bir konu değil. Sizin de nasibiniz vardır elbet.Bu cehrnnem de 2 hafta bile o kadar zor geçiyor ki
maalesef avukatlıkta öyle "koskoca" olacak bir durum yokkoskoca avukat olmuşsunuz, ailenizin sözlerinden neden bu kadar etkileniyorsunuz?
2 haftada mı soruyorlar?Sürekli soruyorlar noldu diye
tanıdık çevren yok mu yardımcı olacak onlarla görüş eski çalıştığın yerden neden ayrıldın yada çıkartıldın2 hafta önce işten çıkartıldım 1.5 yıldır avukatlık yapıyorum şimdi adli tatil geldi ilanlar çok az cv atıyorum dönüş olmuyor . Sürekli ağlıyorum ailem anlayışlı bir aile değil sürekli kalbim çarpıyor bidaha hiç işim olmazsa diye çok korkuyorum annem beni laflarıyla bitirir günlerim yemeden içmeden sadece ilanlara bakarak geçiyor ne yapmam lazım işe girmek için çıkış yolum yok çok korkuyorum işsizlikten
2 ayrı ofiste çalıştım ilk çalıştığım yeri tanıdık vasıtasıyla buldum ofis çok pisti yemek yoktu yol ücreti yoktu 26 bin maaş vardı orda dişimi sıktım baya , ikinci yer 600 tane dosya attılar üstüme adli tatilde iş öğreticez dediler sadece sigorta bakıyorlardı adli tatil gelmeden işten çıkartıldımtanıdık çevren yok mu yardımcı olacak onlarla görüş eski çalıştığın yerden neden ayrıldın yada çıkartıldın
Yani benim durumumda dünyanın sonu çünkü maddi sıkıntılar ve aile baskısı olunca çalışmak bir terapi gibiOlabilir yani hayat bu böyle iniş çıkışlar hepimizin hayatında yaşanan süreçler bunda sorun yok bence ama sizin asıl sorununuz bir yetişkin olarak ailenize karşı kendinizi savunamiyor olmanız. Biraz gardinizi alın, bir duruşunuz olsun işten çıkmışsınız dünyanın sonu mu bu? Annenize karşı savunun kendinizi neden bu kadar ezdiriyorsunuz? Bunu halletmeden hayatınızın düzene girmesi zor.
sizin içinde hayırlı olan belkide bu dur iş bulmak zor ama siz adliyenin attı dosyadan bile masraflarınızı çıkartırsınız aslında ben 3 yıl önce avukat katibiydim bizim yeni mezun avukatlarımız askeri ücretle başladılar adliyeden gelen dosyalar ile de bütçeleri yükseliyordu hem iş öğreniyorlardı2 ayrı ofiste çalıştım ilk çalıştığım yeri tanıdık vasıtasıyla buldum ofis çok pisti yemek yoktu yol ücreti yoktu 26 bin maaş vardı orda dişimi sıktım baya , ikinci yer 600 tane dosya attılar üstüme adli tatilde iş öğreticez dediler sadece sigorta bakıyorlardı adli tatil gelmeden işten çıkartıldım
belki de karşınıza önceki işlerinizden daha iyisi çıkacak. insan dibi görmeden yükseğe çıkamıyor.Yani benim durumumda dünyanın sonu çünkü maddi sıkıntılar ve aile baskısı olunca çalışmak bir terapi gibi
Çok ama çok korkuyorum , bu süreç aylarca sürer diye aslında bir sağlık sorumum var kadın hastalıkları ile ilgili acil tedavi olmam lazım ama kaygıdan stresten tedavi için adım atamıyorum ailem beni yer bitirir işim olmazsa her güne işsiz uyanmak çok zor geliyorbelki de karşınıza önceki işlerinizden daha iyisi çıkacak. insan dibi görmeden yükseğe çıkamıyor.
bu süreçte sabırlı olun, evdekilere kulak tıkayın.
biraz birikmişiniz varsa bence terapi alın siz..Çok ama çok korkuyorum , bu süreç aylarca sürer diye aslında bir sağlık sorumum var kadın hastalıkları ile ilgili acil tedavi olmam lazım ama kaygıdan stresten tedavi için adım atamıyorum ailem beni yer bitirir işim olmazsa her güne işsiz uyanmak çok zor geliyor
Süreç ne kadar sürer bilemediğim için terapiye para ayıramıyorum birikmiş dediğim öyle 500-600 değil ya 50 sadecebiraz birikmişiniz varsa bence terapi alın siz..
Bir ev arkadaşı bulup kirayı bölüşseniz bile aileden iyidirAnkaradayım kirası biraz daha uygun yerler daha uzakta kalıyor onlar da işe yetişme açısından zor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?