- 18 Ağustos 2009
- 5.466
- 4.515
- 698
- Konu Sahibi sanslikiz1483
-
Ailen olduğu için bir de ban yememek için küfretmeyeceğim. Pardonnnnn kendileri ne mezunu acaba? Hangi holding de ceo annen? İyi günde kötü günde , paralı durumda parasız durumda , daima anne baba olmayacaklar çocuk yapmasın lütfen.Ailem devlet memuru olmamı istiyor . Ama daha önce hakimlik ve düz mrmurluktan mülakatta elendim . İşte özel iş de çalışırsan böyle olur oh olsun diyorlar hiçbişey olamadın diyorlar
Hayır hep çok yoğun ofislerde çalıştımcmk yapıyor musunuz
Koskoca avukat olmussun derken bu cumlenizi kastetmistim ben de aslinda konu sahibine. Yani boyle agirligi olan bi meslek, birini savunuyorsun yani mahkemede boru mu? Ama tutupta ailenin karsisinda eziliyorsun, olacak is degil benceailede yeri/ağırlığı olmayanın başka yerde de edinmesi zor oluyor -özellikle böyle dik durma, laf geçirme gerektiren işlerde[/ISPOILER]
Yahu neden panik yapıyorsunuz hayat bu. Güzel bir mesleğiniz var neden boşta kalasınız.2 hafta önce işten çıkartıldım 1.5 yıldır avukatlık yapıyorum şimdi adli tatil geldi ilanlar çok az cv atıyorum dönüş olmuyor . Sürekli ağlıyorum ailem anlayışlı bir aile değil sürekli kalbim çarpıyor bidaha hiç işim olmazsa diye çok korkuyorum annem beni laflarıyla bitirir günlerim yemeden içmeden sadece ilanlara bakarak geçiyor ne yapmam lazım işe girmek için çıkış yolum yok çok korkuyorum işsizlikten
Kpss B grubuna çalıştınız mı? Hangi okul mezunusunuz? Hangi şehirdeniz? Şimdiye kadar neler yaptınız? Neden işten sizi çıkardılar?Ailem devlet memuru olmamı istiyor . Ama daha önce hakimlik ve düz mrmurluktan mülakatta elendim . İşte özel iş de çalışırsan böyle olur oh olsun diyorlar hiçbişey olamadın diyorlar
Yok bir kez denedim kpss 86 almıştım , ankaradayım , staj yaptım 1 yıl 1.5 yıl da avukatlık yaptım 2 farklı ofiste mezuniyet anadolu üni . Ofis herkesin sürekli girip çıktığı bir yermiş 600 dosya verildi her şeyini a dan z ye takip ediyordum adli tatilde iş öğretilecek biraz idare et dediler ama adli tatil gelince yeni işe aldıkları herkesi işten çıkarttılarKpss B grubuna çalıştınız mı? Hangi okul mezunusunuz? Hangi şehirdeniz? Şimdiye kadar neler yaptınız? Neden işten sizi çıkardılar?
O zaman ofis sıkıntılıymış. Mezun olduğun üniversite iyi ama üzerine çok katman gerekiyor. Yüksek lisans yapmayı dene. Ankara Üniversitesi Bankacılık Enstitüsü nun egitimleri oluyor onlara katilabilirsin. Baronun AVSA eğitimleri de oluyor ilgi alanına göre onlara da katıl.Yok bir kez denedim kpss 86 almıştım , ankaradayım , staj yaptım 1 yıl 1.5 yıl da avukatlık yaptım 2 farklı ofiste mezuniyet anadolu üni . Ofis herkesin sürekli girip çıktığı bir yermiş 600 dosya verildi her şeyini a dan z ye takip ediyordum adli tatilde iş öğretilecek biraz idare et dediler ama adli tatil gelince yeni işe aldıkları herkesi işten çıkarttılar
Siz kendiniz bir yere bağlı olmadan da iş alamıyor musunuz ?2 hafta önce işten çıkartıldım 1.5 yıldır avukatlık yapıyorum şimdi adli tatil geldi ilanlar çok az cv atıyorum dönüş olmuyor . Sürekli ağlıyorum ailem anlayışlı bir aile değil sürekli kalbim çarpıyor bidaha hiç işim olmazsa diye çok korkuyorum annem beni laflarıyla bitirir günlerim yemeden içmeden sadece ilanlara bakarak geçiyor ne yapmam lazım işe girmek için çıkış yolum yok çok korkuyorum işsizlikten
Ailem devlet memuru olmamı istiyor . Ama daha önce hakimlik ve düz mrmurluktan mülakatta elendim . İşte özel iş de çalışırsan böyle olur oh olsun diyorlar hiçbişey olamadın diyorlar
Aileniz problem yaratmayacaksa sezonluk işlere bakabilirsiniz. Turizm sektöründe kalacak yer temini vs. var. Birçok otel elaman bulamıyor.2 hafta önce işten çıkartıldım 1.5 yıldır avukatlık yapıyorum şimdi adli tatil geldi ilanlar çok az cv atıyorum dönüş olmuyor . Sürekli ağlıyorum ailem anlayışlı bir aile değil sürekli kalbim çarpıyor bidaha hiç işim olmazsa diye çok korkuyorum annem beni laflarıyla bitirir günlerim yemeden içmeden sadece ilanlara bakarak geçiyor ne yapmam lazım işe girmek için çıkış yolum yok çok korkuyorum işsizlikten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?