- 7 Mart 2013
- 6.739
- 20.162
- 548
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Ben de bunu düşünüyorum. Bir ara Boğaziçi'ni düşündüm. İTÜ veya YTÜ'nün hazırlıkları da iş görür mü bilemiyorum. Olmadı orayı tuttururum. DGS ile buralara rahatça geçebilirim de ilkin tarihleri kaçırdım, sonra da başka önceliklerim çıktığı için öteledim.Ben üniversite sınavına tekrar girip, öylesine bi bölüm yazıp hazırlık okumayı düşündüm geçenlerde, ilerleteyim dili diye, daha uyguna geliyor valla kurslardan da işte çalıştığım için gitme şansım yok öyle okula falan.
Valla bilmiyorum bu yılda kendini toparlamazsa okulda işimiz zor.askere gitsin sonra onu açık öğretime yazdırıcam bir yandada gitsin meslek mi öğreniyor yoksa kpss mi çalışıyor naparsa yapsın bir iş tutturacak.hayır çevremde yok böyle bir işe sokayım onu öğrensin diplomasız falan herkes memur beyaz yakaAöl ile meslek lisesi tekrar okunabiliyor sanırım ama onu da kendisine yediremezhaftanın bir iki günü uygulamalı eğitimleri oluyor. Halk eğitim merkezi kursu mantığı ki zaten oradaki eğitimler de meslek liselerindeki bir ders oluyor.
Ben kolejlerin hazirliklarini begeniyorum. Bilgi, bahcesehir, yeditepe; ituden de ytuden de daha iyi ingilizce egitimi olarak.Ben de bunu düşünüyorum. Bir ara Boğaziçi'ni düşündüm. İTÜ veya YTÜ'nün hazırlıkları da iş görür mü bilemiyorum. Olmadı orayı tuttururum. DGS ile buralara rahatça geçebilirim de ilkin tarihleri kaçırdım, sonra da başka önceliklerim çıktığı için öteledim.
Bana da el atın. Napayım? Bana hazırlığı okunabilecek İstanbul içindeki ünileri önerin lütfen. Amaç speaking ve diğer konular için tekrar etme.
Teşekkür ederim nazik cevabınız için.3 harfliler birbirinden almıyor
karşılıklı eleman almama sözleşmeleri var yukarıdan
bu aslında yasal değil ama piyasa yükselmesin birinden çıkarsam öbürüne girerim ne olcak denmesin diye yapıyorlar herhalde
Evet bende öğle düşünmüştüm ama birbirlerinden almıyorlarmış.Aksine işi bildiği için tercih edilir sanki . Çıkartılırken kavga gürültü ya da işten atılma gibi bir şey oldu mu E elifnurbeyza
Ve MASRAF…ve konuda dul/bekaret gibi şeyler de hiç geçmedi, ben şok hfkskdksk
Onu ben de seviyorum ama o beni hiç sevmiyor. Muhtemelen Nuranka da gözardı etti. Elimde bir tek Zorunlu kaldı. Olsun ben üçünü de seviyorum. Hepsi benim bebeklerim.İnanır mısınız ben dehatta nilu Azerbaycanlı Rusya’da yaşayan belki görmüşsündür konuları onu da seviyorum
+100 katılıyorum
Yemin ederim gelsin vermezsem neyim.
Yahu arkadaş sen Türksün vatanına gelmişsin vatandaşını dil bilmiyorsun diye itin götüne sok çıkar.
Bu platformda zaman zaman kaç kişiyle ters düşüyoruz hiç birine olumsuz düşünce beslemem ve asla aklımın bi köşesine yazmam.
Ama bu kadını asla unutmayacağım.
Hayır kaç dil biliyorsun diye yazdım cevapta yok.
Dile çok yatkın olsaydı şu şu dilleri biliyorum diye yazmazmıydı.
Gavur diye kendileri tabir ettikleri elin memleketinde itelenip kendi memleketinde kendisine prenses muamelesi çektiremez.
Bi de şu kadar para veriyorlar bıktım yazmış ya.
Biz o paraları don lastiği diye sallıyoruz.
Ülkemde hiç bir vatandaşımı ezikletmem.
Ben markette, parkta vs vs olay olsa asla sessiz kalanda bi tip değilim.
Almanya Almanya dedikleri de Almanyanın banliyölerinden çıkıp bize hava atmak en büyük zevkleri…
Benim aile büyüğüm ilk gidenlerden Türklere yaptıkları itelemeleri, kakalamaları, aşşalık görmeleri, en ağır, en pis işleri vererek bizimkilerde boyun eğip çalışıp para kazandılar.
Bunları unutup prenses mi oldu…
+100 katılıyorum
madem türkiyeye gelmiş ülkesine faydalı olması gerekirken neden bu aşağılamalar
ülkesini sevmiyorsa gitsin almanya'da yaşasın o zaman
kendine katabildiği hiçbir şey yok o kişinin
almanya'da öğrenmek ve kullanmak zorunda kaldığı almanca dışında hiçbir vasfı yok demek ki
türkiye'de gelmiş türk vatandaşının da sadece mecbur olduğu için dönemsel olarak
yaptığı bir işi yapıyor
halbuki gel burada ne bileyim akademisyen ol, bir konuda uzman ol bi vasfın olsun
gerçekten uzmanlık gerektiren, herkesin yapamayacağı alanlarda kariyer inşa et
övünülecek şey var övünülmeyecek şey var
ki ben şey kafasındayım yurt dışına karşı değilim ama
yurt dışına gidip kendini geliştiren birinin ülkemize dönüp kendi ülkesine kendi insanına
yararlı olması gerektiğini düşünürüm
neden bizim topraklarımızdan bir evladımız elin avrupasına katkı sağlayacağına
ülkemize katkı sağlamasın ki ?
bunlar kişisel tercih elbette ama benim gönlüm bundan yanadır mesela
alıyorlar bu şekilde geçiş yapan birilerini gördüm, şu markette çalışırken başka zaman bi baktım öteki renkli formayla başka markete geçmiş.Evet bende öğle düşünmüştüm ama birbirlerinden almıyorlarmış.
Başka markete geçiyorlarmış ama kendi içlerinde almıyorlarmış.alıyorlar bu şekilde geçiş yapan birilerini gördüm, şu markette çalışırken başka zaman bi baktım öteki renkli formayla başka markete geçmiş.
Avmlerde 10 marketlerde değişiyor.Kurumsal marketler 9.30 en son ama ona da çözüm buluyorlar.Mudur gelecek temizlik yapılmadı veya sayım diye gece 3 e kadar da çalıştırıyorlar.Çalışma saatleri ne kadar marketlerde ?Gece 10 da çıkarken kaçta gidiyorsunuz?
Yakın ama yol ters tekrardan Kızılay'dan aktarma yapmam lazım.Bence fabrikalara da başvuru yap, ne kaybedersin ki?
Bir de, Yenimahalle tarafındaysan Keçiören'e de bak derim, hem bi dolu market var, hem de en azından Balgat'tan Çayyolu'ndan daha yakın.
"Körler ülkesinde tek gözlüleri kral ilan ederler" gibi. Üniversitede aşırı beğenilen bir hatundum, bir gün arkadaş grubunda bunu dile getirince bizim erkek arkadaşlardan biri bana aynen bunu demiştiBig in Japan ne Abdurrahman Çelebi gibi bişey mi?
Tiyatro mu yoğsamDTCF mezunuyum ben deBaşka bi bölümden tabii, dil değil.
ODTÜ'nün hazırlıktan bağımsız kurslarını düşündüm, araştırdım, pek uygun fiyatlı değildi. Bölüm kazanıp hazırlığa gitme fikrini ODTÜ için tekrar düşüneceğim, biraz kapanıp çalışırsam olur gibi
Tek gözlüyü bulmuş da konuşuyo de mi?"Körler ülkesinde tek gözlüleri kral ilan ederler" gibi. Üniversitede aşırı beğenilen bir hatundum, bir gün arkadaş grubunda bunu dile getirince bizim erkek arkadaşlardan biri bana aynen bunu demiştibu da böyle bir anımdır.
Tek gözlü olamadığı için beni çatlamıştı diye yorumladım şuvan.Tek gözlüyü bulmuş da konuşuyo de mi?
İstediğin ilgiyi aldın bravoDegerlendiremezsiniz cunku dile yatkinliginiz yok. Dalga gecmenize de gerek yok. Benim yerimde olmak icin bircok kisi can atarken siz kiskancliginizdan catliyorsunuz
Kız yok, araştırmacı ve öğretmenim ben, dur ifşalamaTiyatro mu yoğsam
İstanbul'daki devlet okullarının hazırlıklarını çok bilmiyorum maalesefBen de bunu düşünüyorum. Bir ara Boğaziçi'ni düşündüm. İTÜ veya YTÜ'nün hazırlıkları da iş görür mü bilemiyorum. Olmadı orayı tuttururum. DGS ile buralara rahatça geçebilirim de ilkin tarihleri kaçırdım, sonra da başka önceliklerim çıktığı için öteledim.
Bana da el atın. Napayım? Bana hazırlığı okunabilecek İstanbul içindeki ünileri önerin lütfen. Amaç speaking ve diğer konular için tekrar etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?