- 13 Ağustos 2022
- 8.794
- 4.458
- 103
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Benim ailemde birçok kişi market sektöründe çalıştı.Ben 2011 de mezun oldum 2013 2017 arası evde durdum patladim.Basvurdugum yerlerden cevap gelmedi.Sonra babam çok ısrar etti.İlla market girdim.Ama iş olmadigi için ilk başlarda ezdirdim kendimi.Sonra ben dikbasli oldum.Sevilmedim.Bende tam tersi mahallemde iki tane üç harfli var ikisine de basvurmuyorum ikiside suan eleman diye ölüyor bizimle calismak istemisiniz diye kagit bile asmışlar fabrikada calisiyorum hafta sonum haklarim aldigim maas belli rahatim yani bu marketlerde çalışanlari da hicbir zaman anlamadim inanin teksit plastik vs gibi fabrikalarda çalıştım hepsi marketten kolay bir hafta marketi deneyim dedim aman amannn
Çikolata fabrikası vardı.Ama bilmiyorum İşkur'da.Bence fabrikalara da başvuru yap, ne kaybedersin ki?
Bir de, Yenimahalle tarafındaysan Keçiören'e de bak derim, hem bi dolu market var, hem de en azından Balgat'tan Çayyolu'ndan daha yakın.
2011'de mezun olduğunda 18 yaşındaydın, niye başka eğitimler almadın? İmkan mı yoktu, farklı durumlar mı vardı?Benim ailemde birçok kişi market sektöründe çalıştı.Ben 2011 de mezun oldum 2013 2017 arası evde durdum patladim.Basvurdugum yerlerden cevap gelmedi.Sonra babam çok ısrar etti.İlla market girdim.Ama iş olmadigi için ilk başlarda ezdirdim kendimi.Sonra ben dikbasli oldum.Sevilmedim.
Bugünde 3 harflinin birinde iş ilani vardı. Diğer 3 harflilerde çalıştığım için ise almiyorlarmis.
Sen yap başvurunu, bi kaybın olmaz, deneyim olur, gider görüşürsün şartları.Çikolata fabrikası vardı.Ama bilmiyorum İşkur'da.
Şuan avmlere basvuruyorum.Bakalim onlarda çok şey istiyorlar.Bakim ariyorlar bende hafif makyaj yapıyorum.Utulu temiz gidiyorum.Tecrubem olduğunu soyluyorum.Ki ben dokunmatik ve tuşlu kasa kullanmayı biliyorum.Bilgisayardan anlarım.Sen yap başvurunu, bi kaybın olmaz, deneyim olur, gider görüşürsün şartları.
4 sene üniversite sınavına girdim.Ya benim hevesim vardı ama ders çalışmakta gözüm yoktu.Sirf üniversite okumak için kamu yönetimi seçtim 2013 te onuda daha bitiremedim.2011'de mezun olduğunda 18 yaşındaydın, niye başka eğitimler almadın? İmkan mı yoktu, farklı durumlar mı vardı?
Ye kürküm ye dünyası maalesef Nur, sen tüm seçenekleri değerlendir, Allah bi kapı açar.Şuan avmlere basvuruyorum.Bakalim onlarda çok şey istiyorlar.Bakim ariyorlar bende hafif makyaj yapıyorum.Utulu temiz gidiyorum.Tecrubem olduğunu soyluyorum.Ki ben dokunmatik ve tuşlu kasa kullanmayı biliyorum.Bilgisayardan anlarım.
Reyon düzeni ve transpalet kullandım.
Eski müdürüm piskopat olduğu için temizliğim de iyidir.
Şu an çalışma koşulları çoğu yerde zor, maddi manevi tatmin yok denecek kadar az, bi yerden başlaman lazım, evde patlayıp durunca bi şey değişmeyecek.4 sene üniversite sınavına girdim.Ya benim hevesim vardı ama ders çalışmakta gözüm yoktu.Sirf üniversite okumak için kamu yönetimi seçtim 2013 te onuda daha bitiremedim.
Amin İnşallah diyelim.1 senedir evdeyim.Arada eş dost görüyorum.Baska sosyal faaliyetim yok.Bir dışarı çıkmam baya pahalı oluyor.Ye kürküm ye dünyası maalesef Nur, sen tüm seçenekleri değerlendir, Allah bi kapı açar.
Yavrum ben çalıştığım hâlde dışarı çıkarken iki kere düşünüyorum artık, geçti maalesef o günlerimiz, kahve lüks oldu ülkede.Amin İnşallah diyelim.1 senedir evdeyim.Arada eş dost görüyorum.Baska sosyal faaliyetim yok.Bir dışarı çıkmam baya pahalı oluyor.
Bimde kas sabitleyici gördüm.Almak istedim.Yanima kart ve fazla para almamıştım.Sirf 7 lira eksik diye almaktan vazgeçtim.Yavrum ben çalıştığım hâlde dışarı çıkarken iki kere düşünüyorum artık, geçti maalesef o günlerimiz, kahve lüks oldu ülkede.
Psikolojik olarak iyi gelir çalışmak, sorunlar olabilir ama her yerde yaşanıyor bi şeyler.
Çalışmak sosyalleşmek adına da çok güzel bence. En azından kalkıp, kendine çeki düzen verip bi şeyler üretmeye gidiyorsun. Evde olunca miskin gibiyim ben mesela.
Girsem gene çok iş var.Ama beni sigorta düşündürüyor.Yada çalışma saatleri vs. Kurumsal olmayan yerlere güvenipte başvuru yapamıyorum.Şu an çalışma koşulları çoğu yerde zor, maddi manevi tatmin yok denecek kadar az, bi yerden başlaman lazım, evde patlayıp durunca bi şey değişmeyecek.
İnşallah iyi bir iş bulursun NurŞuan avmlere basvuruyorum.Bakalim onlarda çok şey istiyorlar.Bakim ariyorlar bende hafif makyaj yapıyorum.Utulu temiz gidiyorum.Tecrubem olduğunu soyluyorum.Ki ben dokunmatik ve tuşlu kasa kullanmayı biliyorum.Bilgisayardan anlarım.
Reyon düzeni ve transpalet kullandım.
Eski müdürüm piskopat olduğu için temizliğim de iyidir.
Bilmediğim için soruyorum; Lcw falan gibi yerlerde vardiya usulü çalışamaz mısın? Kardeşim üniversitede okurken part time gidiyordu oralara, iyi de harçlık alıyordu. En azından başlangıç olur, daha iyi bi yer çıkarsa geçersin.Bimde kas sabitleyici gördüm.Almak istedim.Yanima kart ve fazla para almamıştım.Sirf 7 lira eksik diye almaktan vazgeçtim.
Yazın gezdim.Yeri geliyor akrabalara gidiyorum .Arkadaşlarıma falan ama çalışmak gibi olmuyor ki.Cok teşekkür ederimİnşallah iyi bir iş bulursun NurMarket yerine mağaza daha iyi gibi bence de. Çalışmak sana da iyi gelir, hem kazanırsın hem de psikolojik olarak da iyi hissedersin. Bence evde olmak aşağıya çekiyor seni, bir yerden başlarsın. Biraz başlangıçta kazandığını kendin için kullanırsın, ne bileyim giysi bakım vs. Kendini daha iyi hissersin, yeni çevre edinirsin. Daha keyif alırsın herşeyden.
Çok denedim.Hatta LCW ve DeFacto da çalışan arkadaşıma yardımcı olmasını istedim.Ve Migros'ta arkadaşım var öyle iş sordum.Hem girmekte zorlandım.Hemde Lcw ben dayanamam bayramlarda haftasonlari ana baba günü gibi orası.Bilmediğim için soruyorum; Lcw falan gibi yerlerde vardiya usulü çalışamaz mısın? Kardeşim üniversitede okurken part time gidiyordu oralara, iyi de harçlık alıyordu. En azından başlangıç olur, daha iyi bi yer çıkarsa geçersin.
İyi de her gün öyle değil ki, o kadarına da dayanmalısın yani. Hepimizin işlerinde dönemsel yoğunluklar oluyor. Şu anki vasıfsal durumun ve ülkenin durumuna bakınca bi şeylere katlanmak zorundasın, rahat bi iş bulmak şu an zor.Çok denedim.Hatta LCW ve DeFacto da çalışan arkadaşıma yardımcı olmasını istedim.Ve Migros'ta arkadaşım var öyle iş sordum.Hem girmekte zorlandım.Hemde Lcw ben dayanamam bayramlarda haftasonlari ana baba günü gibi orası.
Teşekkür ederim.İskur'da ilan var.Cikolata imal işçisi olarak sanayii de ilk babama söylediğimde kabul etmedi ama.İyi de her gün öyle değil ki, o kadarına da dayanmalısın yani. Hepimizin işlerinde dönemsel yoğunluklar oluyor. Şu anki vasıfsal durumun ve ülkenin durumuna bakınca bi şeylere katlanmak zorundasın, rahat bi iş bulmak şu an zor.
Neyse, fabrika işlerini iyice bi araştır bence.
Allah yolunu açsın hayırla
Gezmek güzel tabi ki ama para kazanmak çok motive edici birşey. Beni tanıyamadın dimi, çok soğuk konuşuyorsun gücendimYazın gezdim.Yeri geliyor akrabalara gidiyorum .Arkadaşlarıma falan ama çalışmak gibi olmuyor ki.Cok teşekkür ederim
Koşullar güzel olursa ikna edersin. Buradaki arkadaşlara danış bence, daha iyi yönlendirirler, ben pek bilmiyorum detaylarını, sektörlerimiz farklı.Teşekkür ederim.İskur'da ilan var.Cikolata imal işçisi olarak sanayii de ilk babama söylediğimde kabul etmedi ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?