İş Bulmak Neden Bu Kadar Zor ?

Bu arada muhasebeciliği hafife almadım, kursuna bile gittim maliyeci olmama rağmen.
Ben muhasebecilik yaptım sanayi bölgesinde iki farklı firmada, biri cam sanayi biri kimyaydı, çalışanların hiçbiri ne muhasebe okumuştu, ne de sertifikası vardı.

Staj yaparken de büyük bir lojistik firmasına girdim, orada bile muhasebe yapan lise mezunuydu.

İş bulmak zor değil sen iş beğenmiyorsun. Oturmuş hayırlısını bekliyorsun. Tek markette çalışan siz değilsiniz
İş bulmak demek, biri bana para versin iliğime kadar sömürsün değil.
3 kuruş paraya çalışıyor insanlar, en azından eve yakın olsun, çalışma saatleri makul olsun diye düşünmek çok doğal.

Eskiden pazara gidermiş köle arayanlar, şimdi internetten ilan veriyorlar.
Türkiye'de çalışma şartları düzeltilmeli.

Belki siz biliyorsunuz tek tuk cikar. Ama turkiye geneli dil bilmiyor bunu kabul etmekte zorlaniyorsunuz. ayrica herkes neden saldiriyor anlamiyorum :) Hrrhangi bir taksiye bin hicbir taksici dil bilmez. Turk erkeklerini hergun burda okuyoruz ya ilgisiz ya aldatir ya da cinayet isler. Kadinlar da sadece dizi film ulke geneli boyle. Sonra da senndil bilmekten baska ne biliyorsun deyip kucumserler. Iyiki avrupada yetismisim ya en azinda turkiyede cok para kazanabiliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…