İş Bulmak Neden Bu Kadar Zor ?

Ciddiye alıp kızamadım bile, cikcikten ona odaklanamadım sanırım ahsjsjsk
Rahatsız oldum, biz güler geçeriz, ama Nur kafaya takar, iyice kapanır. Almanya'da doğmuş birinin default özelliği olan Almancasını ballandıra ballandıra anlatması bu kızın ne işine yarayacak ya? Zorla öğretiyorlar zaten ağzından soka soka. Neyin tribi bu?

Biliyorum eşimin abisinden. Kardeşim de Malta’ya dil okuluna gitmişti, o da pahalı. Sonuç olarak zor. Nuranka içinse ütopik.

Sen Malta diyorsun da Nuran'a başka şehirden gelin arabası yapılmadı diye ayrıldı adam. Gerçekten çok ütopik

Biz de onu dedik ama kıskanıyor olduk.

Dil kursu değil ama geçen yks için kursa yazılacaktı küçük kuzenim 40 bin demişler hayretle dinledim
Lgs için daha 1,5 sene önce 6500 tl'ye yazdırdıgım kurs suan 50 bin olmuş yosunlu kek.
Seneye verecegim kızımı mesela ikinci dönem yazdırmayı düşünüyorum ki seneye daha fahis bir ücretle karşılaşmayayım

Anladım bunu araştıracağım inşallah şu okulu bitirirde uğraşmayız kendisiyle daha fazlayalan yok bende kardeşimi masa başı işte görmek isterim ama olmuyorsada boş gezmesin iş öğrensin.boş gezen erkekten hayır gelmez.

Sana şu kadarını diyeyim finans muhasebe departmanında aldıgım maaş 20.000 tl+ yemek iken.
Atölyedeki eleman 30 bin+ yemek alıyor.
Kendisini geliştirsin, iş öğrenmeye çalışsın.

Sana şu kadarını diyeyim finans muhasebe departmanında aldıgım maaş 20.000 tl+ yemek iken.
Atölyedeki eleman 30 bin+ yemek alıyor.
Kendisini geliştirsin, iş öğrenmeye çalışsın.
Aynı durumdayım. Ara elemanın maaşı gerçekten çok iyi. Gençler bu işlerde çalışmak istemiyor ama ara eleman maaşları iyi

Bence bir halk eğitim kurumunda modelistlik veya muhasebe dersi alıp hızlıca güzel bir iş bulabilirsin canım. Böyle marketlerde ömür geçmez bitanecim yazık sana.

Aynı durumdayım. Ara elemanın maaşı gerçekten çok iyi. Gençler bu işlerde çalışmak istemiyor ama ara eleman maaşları iyi
Kesinlikle.
Hele ki şu dönem çoook daha iyi.
Bazen alay ediyorum kendimle.
Aşağı inip fitil çeksem daha çok kazanırdım diye.
Usta maaşları çok çok iyi.
Kendisini geliştirse iyi ekmek yer.
Düşün bugün bir kombin bozulsa bireysel çalışsan adam tamir parası 1500 tl diyor o da malzemesiz.
Eve usta çagırdık 3 saatlik bir iş için 4 bin aldı mesela malzemesiz.
İyi para.
Günde iki iş yapsa aylık kazancı muhteşem.

Kadın samimi değildi zaten diğer mesajında da patladı.burada zehir gibi kadınlar var. Selam versen anlarlar niyetini valla.ona tepki gösterdiler.

Sen ben cayır cayır cv hazırlarken bu heriflerin tilfonu susmuyor, aaabi ona gitme bana gel diye.

Ay ne büyüksün ablacım.
Kendini Turkiye de bulunup üstünlük taslayan alt metinle yorum yazma.
Almanya’da olsaydın o kadar rakibin içinde alt işlerdeki açıklarda çarpışıp duracaktınız.

Sizin ekstra dil bilmeniz gerekiyor meziyet olarak sayabilmeniz için, ileri derece almanca dışında kac tane yabancı dili biliyorsunuz…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…