• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş bulmak

Lumpiyet

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2024
169
152
18
45
Ben uzun bir süredir iş arıyorum daha önce bilgisayar operatörü olarak çalıştım ama şimdi ne olursa kabulüm bir çok farklı yere başvurdum 44 yaşındayım sanırım insanlara çok sıcak kanlı gelmiyorum 44 yaş çok mu ileri yada bu yaşta ne tür işler yapabilirim. Bir de emeklilik için 70 gün + doğum borçlanması yapabileceğim kısım kaldı ama doğum borçlanmasını ödeyecek param yok 200 k ve gün de olsa çalışabileceğim bir yer bulamıyorum

Fabrikalara vs başvuru yaptınız mı geçici olarak ya da madame coco vs oralar alıyor. En kötü temizlik işi

Yaşınız ileri falan değil ülkede kriz var iş zor bulunuyor o yüzden ekmek aslanın midesinde diye düşünmek zorundayız. Kendinizi geliştirebileceğiniz alan varsa geliştirin. Geliştiremiyorsanız da herhangi bir işe girip en azından 70 günü doldurun. Sonrasında eğer emeklilik hakkınız varsa kredi çeker ödersiniz emekli maaşınızla.

Yaşadığım şehirde fabrikalar bulunduğum yere arabayla 1 saat servisler var 1,5 saat olur yol genelde 8 - 18 çalışma var yani 10 saat 3 saat de yol 2 çocuğum var cesaret edemiyorum yetişemem gibi geliyor en azından yakınımda bulabilsem

Yaşınız ileri falan değil ülkede kriz var iş zor bulunuyor o yüzden ekmek aslanın midesinde diye düşünmek zorundayız. Kendinizi geliştirebileceğiniz alan varsa geliştirin. Geliştiremiyorsanız da herhangi bir işe girip en azından 70 günü doldurun. Sonrasında eğer emeklilik hakkınız varsa kredi çeker ödersiniz emekli maaşınızla.
Kendimi geliştirmeyi çok isterim ama neyi paraya çevirebilirim bilmiyorum genelde yaptığım işlerde özenli ve ayrıntıcıyım daha önce benimle çalışanlar bu huyumdan yakınırdı çok ayrıntıcısın diye keşke keyifle çalışabileceğim bir işim olsa

Malesef emeklilik icin erken hak kazanmaniz ve yas eksi
Muhtemelen azicik calisir tazminat alir gider diye kabul gormuyorsunuz
Bu konuda aciklama yaparsaniz en azindan bir sans dogar diye dusunuyorum

Bu arada part time bir iş buldum bir ofiste günlük işlerine yardımcı oluyorum yoğun saatlerinde ama 3-4 saat gidiyorum harçlığım çıkıyor sigorta yok

Doğum borçlanmasını ödeyemezseniz kaç ay daha çalışmanız gerekiyor?

Bu arada part time bir iş buldum bir ofiste günlük işlerine yardımcı oluyorum yoğun saatlerinde ama 3-4 saat gidiyorum harçlığım çıkıyor sigorta yok
Asıl önemli sigorta güç varsa temizliğe gidin yatırın. Ya da belediyeye vs ysrdım için gidin. Her şehirde iş ilanı sayfası vardır. İşkur vs okullara temizlikçi alıyor. Kantin işi de olabilir

Asıl önemli sigorta güç varsa temizliğe gidin yatırın. Ya da belediyeye vs ysrdım için gidin. Her şehirde iş ilanı sayfası vardır. İşkur vs okullara temizlikçi alıyor. Kantin işi de olabilir
İş ilanlarına bakıyorum her gün uygun olanlara başvuru da yapıyorum ama kısmet

Belediyeye yadım için kısmını biraz açar mısınız anlayamadım belediyenin iş bulma konusunda yardım eden bir birimi mi oluyor

Çocuk bakıcılığı falan yapın bir süre 70 gün sigortanızı yaptırmalarını rica edin...daha sonra doğum borçlanması için kredi çekin,
Düzgün bir işim de olsun istiyorum sadece emeklilik amaçlı değil aslında, çocuklarım büyüdü üniversite bitirdim komşuluk da kalmadı yaş 44 kendim için ülkem için çocuklarım için bir şeyler yapmak istiyorum evde olunca sürekli onların ihtiyaçları için koşturuyorum onlar da kendi ayakları üzerinde dursun sorumluluklarını alsınlar istiyorum

Belediyeye yadım için kısmını biraz açar mısınız anlayamadım belediyenin iş bulma konusunda yardım eden bir birimi mi oluyor
Evet bazı belediyelerde var ne okudunuz peki kpss deneyin yaş sınırı yok bazı yerlerde

Ben uzun bir süredir iş arıyorum daha önce bilgisayar operatörü olarak çalıştım ama şimdi ne olursa kabulüm bir çok farklı yere başvurdum 44 yaşındayım sanırım insanlara çok sıcak kanlı gelmiyorum 44 yaş çok mu ileri yada bu yaşta ne tür işler yapabilirim. Bir de emeklilik için 70 gün + doğum borçlanması yapabileceğim kısım kaldı ama doğum borçlanmasını ödeyecek param yok 200 k ve gün de olsa çalışabileceğim bir yer bulamıyorum
Hastane,okul gibi kurumlarda temizlik görevlisi olarak iş bakın. Bana göre vasıfsız bir kişinin yapacağı en güzel islerden biri. Hem basın agrimaz hem de bedenin yorulmaz. Ama özellikle hastaneye girmeye çalışın derim.

Evet bazı belediyelerde var ne okudunuz peki kpss deneyin yaş sınırı yok bazı yerlerde
Kamu yönetimi okudum liseden bilgisayar bölümü mezunuyum çocuklardan önce özel okulda memur olarak çalıştım sonra bir e ticaret firmasına girdim aslında işi sevdim ama sigorta yaptırmadılar 4 ay oyaladılar ben de çıktım

Kamu yönetimi okudum liseden bilgisayar bölümü mezunuyum çocuklardan önce özel okulda memur olarak çalıştım sonra bir e ticaret firmasına girdim aslında işi sevdim ama sigorta yaptırmadılar 4 ay oyaladılar ben de çıktım
Bu şartlarda masabaşı iş bulamazsınız bence çok mu ara verdiniz

Back
X