• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş buluyorum ama gidemiyorum buralardan :(

sagapoo

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
645
10
318
İzmir
kızlar benim şöyle bir problemım var
Mühendisim İzmirde oturuyorum fakat İzmirde iş bulamıyorum. Başka şehirlerde var mesleğimle ilgili arayan yerler ama burayı bırakıp gidemıyorum izmirden başka biyerde kendimi düşünemiyorum..
Akşama kadar evde yatıp kalkıyorum annemle birlikte :KK61:
Annem bursaya gidelim diyor. hayır dıyorum .orada cok iş var çunku
Ne yapacağım ben Bana akıl verinnnn lütfeenn o_O

Manisa'daki firmalara baktiniz mi? Hepsinin Izmir'e servisi var.
Ne muhendisisiniz? Bir CV'niz varsa yollayin, yardimci olmaya calisayim..
Not; ben de muhendisim; suan yurtdisinda calisiyorum ama istanbul ve izmir is hayati tecrubelerim var, yardimci olmaya calisirim..

Ben de her yere gidiyorum da İzmir'e gidemiyorum. İstanbul'dan vazgeçemiyorum, lakin sizin kadar da bağlı değilim. Başka bir büyük şehire gidebilirim sanırım. Biraz daha kalın orada, maddi açıdan sıkıntıya girince gitmek zorunda kalırsınız zaten.

burdan baska biyerde yapabilirmiyim diye korkum.birde burda unutamadigim biri var degmiycek biri ama sanki ayni sehirde olmak yetiyormus gibi baska sehirde kotu olurmuyum diye korkuyorum

kızlar benim şöyle bir problemım var
Mühendisim İzmirde oturuyorum fakat İzmirde iş bulamıyorum. Başka şehirlerde var mesleğimle ilgili arayan yerler ama burayı bırakıp gidemıyorum izmirden başka biyerde kendimi düşünemiyorum..
Akşama kadar evde yatıp kalkıyorum annemle birlikte :KK61:
Annem bursaya gidelim diyor. hayır dıyorum .orada cok iş var çunku
Ne yapacağım ben Bana akıl verinnnn lütfeenn o_O
Ohoo eğer şartlar iyi ise git. Ben bir kaç ilde çalıştım evlenince mecbur ant. Ye geri dondum. Araştır şirketi maaş durumu ne fln filan sonra bence git.

Not; ben de muhendisim; suan yurtdisinda calisiyorum ama istanbul ve izmir is hayati tecrubelerim var, yardimci olmaya calisirim..

Bizde yardimci olsan keşke eşim makine muhendisi

ben cevre muhendisiyim ya siz ?
cv mi size gondersem mailinizi atarmisiniz bana

alisamam baska sehire diye korkum.birde burda unutamadigim biri var degmiycek biri ama sanki ayni sehirde olmak yetiyormus gibi baska sehirde kotu olurmuyum birde babamda yok ise giremiyorum annemle baya zor durymda kaldik

Sehirlere evlere baglanmak esyaya baglanmak gibidir. Kirin zincirlerinizi hepsini iyi veya kotu yapan bizleriz. Ne guzel muhendis olmussunuz bi sehirden ayrilmak mi bu kadar zor. Karninin doydugu yer onemli olan.

Yapmayin Allah askina ya 'yemegi bile idareli yiyoruz' diyorsunuz birde 'bu sehirde unutamadigim biri var' diyorsunuz. Akla mantiga uyuyo mu hic bu iki cumle. Annenizle bir olun ve nerde is varsa orda birbirinize kenetlenip calisin

Back
X