İş değişikliği Vol.2

hotcouture

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2009
4.239
794
163
Merhabalar .
Önceki konum şuydu ; bu konu başlığı altından yazmak istemedim çünkü olay boyut değiştirdi.

Son düzenleme:
benim şefim 1995 den beridir acıbademden küçükçekmeceye çalışmaya geliyor
uzaklığa bakmayın
huzurunuza bakın
işyerinde ki huzur çalışmanızı etkiler

peki tecrübene bağlı olarak yeni bi iş bulma durumun var mı?
uzaklık bazen sorun olmuyor ort kaç dk sürüyor servisle gidişin

bence biraz dişinizi sıkın yeni bir iş bulma durumunuz varsa arayışlara başlayın.
uzun süre işsiz kalmak daha kötü olabilir sabretmeye çalışın.

Maddi olarak zor durumda kalmayacaksan, seni bu kadar huzursuz eden bir yerde kalma ..
Ama şunu da unutma mobbing heryer de karşına çıkabilir ..

Mobbing yaşadığın yere, ilerde daha iyi yere gönderirler umuduyla dönme sakın. Tazminatını alıp çıkmanı öneririm. Hangi şehirde yaşıyorsun, iş olanakları nasıl bilmiyorum elbette. Aldığın tazminat yeni bir iş bulana kadar idare edemez mi seni?

Mobbing yaşadığın yere, ilerde daha iyi yere gönderirler umuduyla dönme sakın. Tazminatını alıp çıkmanı öneririm. Hangi şehirde yaşıyorsun, iş olanakları nasıl bilmiyorum elbette. Aldığın tazminat yeni bir iş bulana kadar idare edemez mi seni?
az alıcam. 2 milyar falan alırım. o beni 2 ay idare eder. tek yaşıyorum bide .. ailemle yaşasam direkt çıkarım çünkü kendi kendimi geçindiriyorum ben şuan pat diye çıkamam

benim şefim 1995 den beridir acıbademden küçükçekmeceye çalışmaya geliyor
uzaklığa bakmayın
huzurunuza bakın
işyerinde ki huzur çalışmanızı etkiler
O zaman o uzaktaki yere gidiceksem,
2 ay eski huzursuz yerime dönmek zorundayım çünkü gidiceğim yer daha açılmamılş tamamlanmamış 2 ay sonra tamamlanıcak beni geçiricekelr

az alıcam. 2 milyar falan alırım. o beni 2 ay idare eder. tek yaşıyorum bide .. ailemle yaşasam direkt çıkarım çünkü kendi kendimi geçindiriyorum ben şuan pat diye çıkamam

Peki, farzedelim eski yerinize döndünüz, 2-3 ay dişinizi sıkacaksınız... 2-3 ay sonra %100 emin misiniz başka yere geçebileceğinizden? İşveren, sizi oyalamak ya da geçiştirmek için böyle bir şey söylemiş olabilir mi? 2-3 ay çalışıp mobbing'e tekrardan maruz kalabilirsiniz. Yıldırma politikasıyla hareket edip -sırf tazminat vermemek adına- sizin istifa etmenizi sağlayabilirler..
(Niyetim aklınızı karıştırmak veya sizi zora sokmak değil, her anlamda düşünmek lazım)

O zaman o uzaktaki yere gidiceksem,
2 ay eski huzursuz yerime dönmek zorundayım çünkü gidiceğim yer daha açılmamılş tamamlanmamış 2 ay sonra tamamlanıcak beni geçiricekelr
şimdi doğru mu anladım bu yeni yerde sana pozisyon açılana kadar ya eski yerinde olacaksın ya çıkacaksın

Peki, farzedelim eski yerinize döndünüz, 2-3 ay dişinizi sıkacaksınız... 2-3 ay sonra %100 emin misiniz başka yere geçebileceğinizden? İşveren, sizi oyalamak ya da geçiştirmek için böyle bir şey söylemiş olabilir mi? 2-3 ay çalışıp mobbing'e tekrardan maruz kalabilirsiniz. Yıldırma politikasıyla hareket edip -sırf tazminat vermemek adına- sizin istifa etmenizi sağlayabilirler..
(Niyetim aklınızı karıştırmak veya sizi zora sokmak değil, her anlamda düşünmek lazım)
kesinmiş çünkü geçiceğim yeri falan araştırdım
Ki zaten eski yerimde şuan pozisyon yok, beni şube müdürüm seviyor, kaybetmek istemediği için eski yere alacaklarmış. bu arada şimdiki müdürüm de eski yerimde şube müdürü olacak. tek arkamda olan o olacak. çalışma arkadaşları+ bölge müdürü mobbing uygulayanlar.

kesinmiş çünkü geçiceğim yeri falan araştırdım
Ki zaten eski yerimde şuan pozisyon yok, beni şube müdürüm seviyor, kaybetmek istemediği için eski yere alacaklarmış. bu arada şimdiki müdürüm de eski yerimde şube müdürü olacak. tek arkamda olan o olacak. çalışma arkadaşları+ bölge müdürü mobbing uygulayanlar.

Peki bu (sizi seven) şube müdürünün, mobbing'e uğramamanız konusunda size bir faydası yok mu? Durumdan,çekindiğiniz şeylerden kendisini haberdar etseniz bir yardımı olmaz mı?

Peki bu (sizi seven) şube müdürünün, mobbing'e uğramamanız konusunda size bir faydası yok mu? Durumdan,çekindiğiniz şeylerden kendisini haberdar etseniz bir yardımı olmaz mı?
Her şeyden haberi var. Fakat kendisi ne yapabilir ki, onun üstü yani bölge müdürü beni evine çağıran adam. sonrasında da beni hep aşağılayan adam. elemanları bana karşı kışkırtan adam.
etkisi olacağını pek düşünmüyorum ki...

Her şeyden haberi var. Fakat kendisi ne yapabilir ki, onun üstü yani bölge müdürü beni evine çağıran adam. sonrasında da beni hep aşağılayan adam. elemanları bana karşı kışkırtan adam.
etkisi olacağını pek düşünmüyorum ki...

Hımm, 3 ay boyunca katlanabilecek misiniz :KK64:

şu zamanda işsizlik çok zor iş bulmakta çok zor...bence çalışmalısın sonuna kadar..haa iyi bir iş bulursan çıkarsın..yada paraya ihtiyacın yoksada çıkarsın..

Merhabalar .
Önceki konum şuydu ; bu konu başlığı altından yazmak istemedim çünkü olay boyut değiştirdi.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-yeri-degisikligi-durumu-fikirleriniz.882492/

NOT: BU arada Bursada olanlar yönlendirebileceğiniz iş fırsatları var ise konuşalım lütfen...

Kısaca şuanki durum şu; işyerimiz devir olduğu için yeni firma beni İSTEMEMİŞ: Açık pozisyon yokmuş.
Olay benim insiyatifime kalmadı yani.
Eski işyerime geçmek zorundayım işsiz kalmamak için. 2 ay 3 ay gibi kısa süreliğine. Sonra, başka bir operasyona gönderceklermiş beni. Yeni açılacakmış. o operasyon da bana uzak ama servis olcakmış ama genede acil bi işim olduğunda çıkamıcam .

Ve bunu kabul etmezsem tazminatımı verip ( 1 yıllık :KK43:( ) çıkarırlar.
ne yapayım. eski yere dönersem, 2 3 ay da olsa ordakilerin yüzünü görmek istemiyorum. mobbinge maruz kalmıştım. ve yöneticinin de evine çağırdığı, ben reddedince de bana iş vermeyip sürekli aşağıladığını.,
herşey eskisi gibi olacak ben oraya geri gidince. tartışmalar olucak, diken üstünde oturucam,
ama kabul etmezsem de işsiz kalırım...
Tazminatımı alır ayrılır,işsizlik maaşına başvurudum yerinizde olsam. Tabi şartlar uyuyorsa. (3 yıl içerisinde süreklilik farketmeden sanirim 600 gün sigorta primi ödenmiş olmalı ve işten ayrilmadan önce 120 gün sigorta primi ödenmiş olma şartı vardı en son,değişmemişse)
Bu süreçte de iş aramaya devam ederdim.

Back
X