valla atanırsan gt derım cunku daha atanacagın kesın degıl once bır atan ozaman ıyı bıyerde gıdersın yoksa kalırsınMerhaba hanimlar,
KPSS tercihleri yapilmaya devam ediyor.
Bende yaptim. Toplam 6 tane.2 3 universite de var.Simdi size sormak istedigim sey. Suan calistigim sirket ozel.Alaninda tek ve unlu.Yaptigim isi seviyorum, maasimda iyi. Patronlarimda aile gibiyiz. Ama ortamimda calisanlarda iyi ama biraz evleri gibi kullaniyorlar. Sesli esniyorlar falan. Simdi Allah nasip ederse atanirsam kafam karisik.Kalmali miyim?
Simdiden tesekkur ederim.
Çok sicak bi ortam evet.Ama ne bilim, kafamda deli sorular. Sizin gibi tecrubeli hanimefendilerden fikir almak istiyorum :))Evleri gibi davrandığı için mi tereddütlüsün :)
ben de devlette iyi bir kurumda çalışıyorum, buraya gelebilmek için tam 3 sınavdan geçtim
bulunduğum bina evden iş yerine çevrilmiş ve evet senin dediğin şeyleri ben de yaşıyorum.
devlette de oluyor yani
ama onun dışında atanırsan durma çık
tabi ne istersen sorabilirsin yardımcı olurumÇok sicak bi ortam evet.Ama ne bilim, kafamda deli sorular. Sizin gibi tecrubeli hanimefendilerden fikir almak istiyorum :))
Evet ama sesli. Bayagi bagira bagira:))esniyorlar mı yazıyor orda.?
Öyle mi diyorsunuzAtanırsan git.Atanamazsan da durumun iyiymiş.
Şirket patronları ile aran iyi.Sana zararları yoksa bırak esnesinler ,böğürsünler boşver
Tesekkur ederim.tabi ne istersen sorabilirsin yardımcı olurum
Ayy isallah.Hele bi olsun devlet işin.
Merhaba hanimlar,
KPSS tercihleri yapilmaya devam ediyor.
Bende yaptim. Toplam 6 tane.2 3 universite de var.Simdi size sormak istedigim sey. Suan calistigim sirket ozel.Alaninda tek ve unlu.Yaptigim isi seviyorum, maasimda iyi. Patronlarimda aile gibiyiz. Ama ortamimda calisanlarda iyi ama biraz evleri gibi kullaniyorlar. Sesli esniyorlar falan. Simdi Allah nasip ederse atanirsam kafam karisik.Kalmali miyim?
Simdiden tesekkur ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?