asgari ücretin altını yazmayın kesinlikle.
Başka seçeneğim yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
asgari ücretin altını yazmayın kesinlikle.
iş görüşmeleri biraz ağır bi tabir ama kendini pazarlamaktır. 1 senedir başarısız olmuş ama bu olmayacak demek değil. sadece hukuk buroları olarak düşünme. hastanelere de başvur. ve sigorta iste maaşın en az asgari ücret olsun daha aşağısını düşünmen bunu cv ne yazman bile hata. üniversite mezunusun ve karşında yaptığın/ yapacağın işleri fiyat bazında ölçmeye çalışan insanlar var. sen 1500 tl yazarsan onlarda senin 1500tl lik çalışacağını düşünürler. kendine güven lütfen.Başka seçeneğim yok.
Başka seçeneğim yok.
iş görüşmeleri biraz ağır bi tabir ama kendini pazarlamaktır. 1 senedir başarısız olmuş ama bu olmayacak demek değil. sadece hukuk buroları olarak düşünme. hastanelere de başvur. ve sigorta iste maaşın en az asgari ücret olsun daha aşağısını düşünmen bunu cv ne yazman bile hata. üniversite mezunusun ve karşında yaptığın/ yapacağın işleri fiyat bazında ölçmeye çalışan insanlar var. sen 1500 tl yazarsan onlarda senin 1500tl lik çalışacağını düşünürler. kendine güven lütfen.
niye olmasın? 1000 liraya da çalışılmaz ki. emeğinizin minimum karşılığı asgari ücrettir. hukuk büroları şart değil. ben de inşaat firmasında asistanlıkla başladım. bi sürü özel firma var. hepsine başvurabilirsin.
canım bizde o dönemlerden geçtik. staj başvurusu için başvuru yapmıştım bize döneceklerini söylediler ama dönüş olmadı olumlu veya olumsuz. bende kızdım gittim dönüş yapıcaktınız hani başka yerlere başvuru yapamıyorum sizin yüzünüzden diye atarlandım. gençlik de olunca:) beni önce insan kaynaklarına oradan da genel müdüre çıkartılar sonrasında ben bütün okul arkadaşlarımdan erken staja başladım. işinin peşine düşmen çok güzel bir detay dedi bana genel müdür. diğer arkadaşlarım torpilliydi ama genel müdürün yanında çalışan bendim. sonraki işlerimde de aynı şekilde oldum. yaptığın/yapacağın işe güven karşındakilere de o iş ne ben daha neler yaparım imajini çizdiğin zaman zaten iş senindir.Hiç umudum kalmadı... Birçok yerde torpil dönüyor.
Firmalara mail atsam yeterli olur mu?
vala canım hakkında hayırlısı ama bazı şeylerde senin elinde 12 yıldır özel sektörde 4 farklı firmada çalışan biri olarak diyorum. yanlış anlama hiçbişe yapamazsan git bir yerde sekreterlik yap. muhasebe eğitimide de al o sırada kafandaki işi de ararsın zaten bir yerde çalışmaya başlayınca diğer işlerde geliyor ne hikmetse .hangi şehirdesin .1 sene boyunca evdemi durdun bi mağazada tezgahtarlık kasiyerlik yapar yine çalışır insan kendini geliştirir bu süre zarfında para kazanıp eğitimine harcardın branşlınla ilgili. yanlış anlama benim tahsilim var 2 üni mezunuyum ben kendim adıma diyorum meslek stajyeriyken haftasonları gider arkadaşımın dükkanında makyaj malz satardım bildiğin hiçde gocunmadım . işsiz kaldım 1,50 ay bi dönem baktım iş yok dedim tezgâhtarlığa başvururum amaç para kazanıp hayatı idame ettirmek ve o sırada iş arayışımda devam ederdi eğer tezgahtarlık yapsaydım ,sonrasında iş buldum.sonuçta bunlarda meslek ve her zaman herkes istedği işi hemen bulmuyor hem çevrende değişir genişlerdi 1 yıl çok uzun süre.ama asgari ücret altına gitme
Allah gonlunuze gore verir...umudunuzu kaybetmeyın...ben 30 yasında guzel bir işe girebildim....ınş sizin daha cabuk olurHaklısınız bu konularda eksiklerim olabilir...