• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş görüşmeleri sonuç belirsizlik

huvese

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2017
1.407
383
123
Merhaba arkadaşlar. Ben daha önce üç yerde çalıştım. Sekreter santral işlerini yaptım. En son iş yerimden yol parasi olmadigi ve cumartesi olduğu için ayrıldım. İşten ayrılalı iki ay oldu.Bu süre içinde kariyer.net secretcv gibi internet sitelerine başvuru yaptım.Bazı ilanda sekreter servis ikram yapılacak dendi gittim kabul edildim ama ucu birden çok zor.Dört beş tane kurumsal ismi bilinen firmaya gittim.İkinci görüşme için olumlu olursa dönucez dediler.Olumsuz olursa sitedeki mesaj kutusuna mesaj gelir dedi güya lafta mesaj bile gelmedi olumsuz olduğuna dair.Evde sıkılmaya başladım iyi bir yere giçmek kolay değil gerçekten.Sizce bir yerden olumlu bir haber gelir mi benim gibi iş arayanlar kaç ayda iş buldu ?

Valla nasip rızık meselesi illa ki gelir bir yerden Siz zaten çalışmayı istiyorsunuz er yada gec

Ben iki ayda buldum gercekten zor internetten is ilanlarina da bakabilirsiniz

Baktım aynen ilanlara ama iyi firmalara girmek zor gerçekten.Yol parası ve cumartesi olmasa çünkü cumartesi çalışmak üç yerde de böyleydi sıkılmıştım bir gün yetmiyor gerçekten. Maaş zaten ağı ile birlikte 1430 150 lira yada yola vermek istemiyorum.

Aynen şans iş görüşmelerinde birçok kişi ile görüşüyorlar aralarından sadece bir kişi seçiyorlar kime kısmetse o oluyor

Sanırım haftasonu çalışmak istemiyorsunuz ama özel sektör böyle genel olarak.Çok aranılan bi eleman olduğunuzu da sanmıyorum alternafiniz vardır dolayısıyla iş bulmak istiyorsanız ya beklentiyi düşüreceksiniz ya da memuriyet falan kovalayacaksınız.Yoksa zor bu devirde

Aslında cumartesi çalışmayan firmalara da gittim görüşmeye.Ama biraz şans galiba

Sadece iki yerden olumlu haber geldi.Biri bana mesafe olarak oturduğum yere uzak.Diğeri de cumartesi akşam yediye kadardı o yüzden olmadı. İnş iyi bir yerde olur

Ay ben o sitelere başvuru yaptım hep dönecegiz hepsi de deneyimli oldugum işlerdi.
Ben de büro mezunuyum bilgisayarım iyidir ama sekretelik denince yemek çay kahve de isteniyor.
Cumartesi çalışmayanaı hiç duymadım.
Bu sebepten temizlik sirketinde çalıştım yömyeli olarak daimi değil daimi çok yorucu cünkü.

H huvese merhaba..
Biraz şans, biraz da referans.. çevrenizdeki çalışan tanıdıklarınıza da haber verin. Referansla daha kolay olabilir. Iş hayatı böyle maalesef... Umarım en yakın zamanda huzurlu olacağınız bir iş bulursunuz..

İnşallah cunci cnm.1400 hem sekreter hem servis ikram hem temizlik yapınca dağıtıyorsun bir değiliste üç iş yapıyorsun ama yol parası bile yok.Çalışmaya başlasan bile bu yerde çok çabuk yıpratıyor insanı.

Bugün bir yere iş görüşmesine gittim insan kaynaklarindaki kadın ne okul okudun eski işlerinde hangi görevleri yaptın işlerine yakın yerde evim görüşmeye girmeden önce başvuru formu doldurdum secretcv dek cvs im de vardı elinde.Her ayın beşinde maaşınız yatar sekiz buçuk altı çalışma saatimiz bu kadar sekreterlik için başvurmuştum insan şu görevleri yapacaksınız der.Daha önce üç dört büyük firmaya gittim her şeyi söylediler.Ama büyük yerlere başvuran çok ama hepsi olumsuz oldu.

Back
X