İş görüşmemde kilom yüzünden demediği kalmadı adamın.... :(:(

yuh yani daha ne diyim şaka mı bu hiç bir kimse görüşmeye gelene böyle demez bence adam başkasına sinirlenmiş senden çıkarmış hırsını keşke gözünün üstüne bitane indirseydin

Sapık herif....

Benim canım baldır bacak, meme görmek istiyor demiyor da ; analitik düşünceden, iş hayatından bahsediyor.

ne buyuk TERBIYESİZLİK inan benım bıle okurken gözlerım doldu böyle insanlar dolu memlekette ınsan demeye dılım varmıyor böylelerıne RABBIM buyurmuş kimsenın açığını yüzüne vurmayın yarın ahirette acırım o adamın haline dizlerıne kapanacak hak isteyecek senden GEBERİSİ KOCA KAFALI HERİF

Bu sapıkların anal-itik düşünce derken bile pis akıllarından neler geçiyordur.

Çok sinirlendim çooooook.

İş hayatında böyle öküzlerde var malesef.Boşver canım sen ruh hastasına takma fazla.Şekilci tiplerden oldum olası nefret ederim.Egolu, takıntılı tiplerdir.Sakın vazgeçme.İş bakmaya devam et.

okuyunca sinir oldum ya. bir insan iş görüşmesine gelmiş birine nasıl bunları söyler. keşke 1-2 laf soksaymışın ya. ben olsam en azından çıkarken, "sizde gördüğüm kadarıyla zayıf olmakla adam ya da insan olunmuyor" der öyle çıkardım. bana dert olacağına ona olsun. işyerine manken mi arıyormuş. tamam belki daha prezantabl birini arıyor olabilirsin, o zaman yaz şartlarına, kilosu şöyle olacak, boyu böyle olacak diye. terbiyesiz herif ya

canım sen kendini bilmezin biri yüzünden kendine eziyet etme hiç. herkesi boşver kendin için zayıflamaya devam et, bak iki haftada 3 kilo verdim diyorsun ayda 6 kilo eder. bu da az birşey değil yani. iş konusunda bu zamanda iş bulmak zor zaten, hiç pes etme canım, başvurmaya devam et. arada böyle hayvanın biri çıktı diye tüm işverenler böyle olacak diye birşey yok. Allah yardımcın olsun.

Sana kilolusun vs demesi ayrımcılığa girer şuanki yasaya göre iş ilanına bayan veya erkek aday arıyoruz yazılması bile ayrımcılık sayılıyor, dava açma hakkını veriyor kişiye, yani sen dava açsan yeri.

kilolu olmak senin tercihin yada değil o adamı ne ilgilendirir malesef özelde olabiliyor böyle şeyler arayış farklı olduğundan dolayı heryer için geçerli değil tabi ama bunun kanı bozukmuş bu olayın canını sıktığının farkındayım genç bir kız olarak annenin çalışması senin çalışmaman canını sıkıyor haklısın çabanı tebrik ediyorum bence iş görüşmelerine giderken yalnız gitmeye bak ama güvenilr yerlere git tabi araştır gitmeden birine gidecein adresi ve tlfon numarasını ver kendini garantiye almış olursun ve yalnız gidince insan kendini daha güçlü hissediyor emin ol yani o adam bana onları diycekti öylemi ne dava etcem bende aynısını ona yapardım ağzıma geleni sayardım kapıyıda çarpar çıkardım bi işveren omu kimin gururyla oynamaya hakkı var ama ilk izlenim hep önemliolur senin içinde karşı taraf içinde ifade tarzı çokçirkin bu adamın kilonu çok kafana takma dışarıya çıkınca görüyorum o kadar kilolu bayanlar o kadar cici çıtı pıtı giyiniyolarki tarzıı çok klasik yapma çok çıtır çıtır elbisler var uçuş uçuş çalışmıyosun ama belki denk gelir alabilrsin güzel bi kız olduğunu tahmin ediyorum burda güzel topikler var saçlarına farklı şekil veren arkadaşlar resimlerle paylaşıyor onlardan yararlanabilrsin makyaj topiği var bi göz kalemi bile değiştirir yüzünü ortaya çıkarır kendine olan güvenini böyle asalaklar yüzünden sakın yitirme

Şapşal herife bakk yaaa..
Sana ne ya gerizekalı karpuzmu seçiyosun personelmi alıyosunn.
Canını sıkma sende güzelim yaa hayatımıza böyle dangalakların lafıyla yön verecek olsak biz ölelim ozaman.
Bazı şeyleri kendin için iste yap başkaları istiyor diye değil..
Üzülmeee sakınn

Adam kendine çalışanmı arıyor yoksa vitrinmi böyle bi ortamda seni işe alsa taciz ederdi seni canım ama bana o laf soylese bagırırdım onu orda rezil ederdim sonrada gizlice terbiyesizlik böyle olur derdim.. Beğenmediyse açıklama yapmak zorunda sanki gerizekalı adam çok sinirlendim bakkkk

ayyyy terbiyesiz bi insanmış aşağılık kompleksli demekki...
ne olursa olsun karşısındaki iş arayan eğitimli genç bi bayan
demekki o kendine işçi değil tatlım başka birşey arıyormuş anladın sen ne demek istediğimi.....
sıkma canını vucuduna eziyet etmeden yavaş yavaş verirsin fazla kilonu.

is ilanina kilo ve boyda ekleseymis bey efendi
insanlari dis görünüsüne göre degerlendirmek ne kolay dimi
herkesin beceresi farkli olabilir yemek yemeyi sevebilir nefsine hakim degildir belki
ama cok cok iyi beceriklidir denemeden bilemez
ayrica bu bi saglik sorunuda olabilir
kaldiki istemiyorsanda olmiycak de biter
terbiyesizligin alemi yok
ben olsam haddini bildidrirrdim
üstünüze vazife olmayan seylere karismayin derdim

Gittiğiniz şirket çok profesyonel bir şirket/insan kaynakları değilmiş anlaşılan. Gerçi ben güya prof. gittimde buna benzer oldu banada.

Evet; anne/bir yakın ile gitmeye,giyime,konuşma tarzına,verilen cevaplara ciddi anlamda bakıyorlar.

Ama kalkıpta bir insanın zayıf yönlerini eleştirecek kadar (ki kilo zayıf yön değildir..) konuyu o tarafa getirmesi onun ayıbı.

Böyle kendini bilmez sonradan ne oldumcu insan çok. Benimde başıma başka türlüsü gelmişti.

Bana hangi departmanda çalışmak istediğimi sormuştu;onu söylediğimde yok tecrübem yokmuş,yok cahil cesaretiymiş bir sürü sorumluluk gerektirirmiş bana laf saydırmıştı.

Sanki beni al o departmanın en başına koy dedim... Zaten seçeneklerimde o bölümde vardı.Ve daha bir sürü iğneliyici laf kullanmıştı. Laflarla dövdü resmen beni.

O kadar çok moral bozukluğu ve üzüntüyle dönmüştüm ki, kendime güvenimi kaybetmiş gibiydim. Korkar olmuştum iş görüşmesine gitmekten.

Daha sonra silkelendim, bu iş profesyonellik işi. Şimdi aklıma geldikçe gülüp geçiyorum dediklerine. Muhtemelen insan elemek için yapılan bir bahane idi.

Ama ne olursa olsun kullanılan üslup söylem tarzı yanlıştı. O da onun ayıbıydı; seninkide bu hesap boşver...

Hım,bu arada dipnot iş görüşmelerine kesinlikle yalnız git. Annen/eşin/arkadaşım falan olmasın. Bu bile büyük eksi puan onlar için.

O keriz adamın dediklerinide aldırma; sen bakımlı,eğitimli,kibar olduktan sonra gerisi boş. Boymuş,kiloymuş,güzellikmiş bunlar onların bahaneleri...

kılzar sağolun yorumlarınız için.
canım o kadar sıkkın ki... gece döne döne uyuyamadım bile.
insan köşeye sıkışınca çok zor oluyor.
aslında özel sektör istemiyorum. kpss hazırlanıcam.
ama ailemin beni dersaneye gönderecek durumu yok.
bende hem çalışıp hem nasıl ders çalışıcam bilmiyorum.
ve almam gereken sertifikalar var
nasıl baş edicem derken böyle saf insanlar tuz biber oluyor.
henüz iyi bi iş bile bulamadım. bütün bi senemi dersaneye verip kazanamazsam aileme çok mahçup olurum.
kızlar bi akıl verin

valla hiç dert etme onalrın aradığı kişi başka türlüymüş. senin zeki olmadığını nerden anlamış mini etek giyenlermi zeki. bende kamuda sekreterim ama pantalon gömlek giyerim sürekli hiç öyle makyajda yapmam kiloluyumda ama işimi 4x4 lük yaptıktan sonra kime ne benim kıyafetim bilmem neyim. sende hiç üzme kendini daha sevinmelisin öyle seviyesi düşük bir yerde çalışmakmı isterdin yoksa.

Hiç bi şey senden daha önemli olamazki. Ben de şu an kilo vermeye çalışıyorum. Ve unutmaki kiloyu görünüşün için değil,sağlığın için vermen önemlidir. O kadar cahil insanlar işlerde öyle pozisyonlara geliyorlarki ne yazık ki. Bir dangalağın dediğine bakıp kendini yargılayamazsın. Aynı zamanda kilo veremiyorum diye hırslandıkça vücudun da senle iddialaşıcak. Gerçekten bak. Rahat bırak düzenli bi diyet programı uygula. Bi bakıcaksın ki bi anda fazlalığın gitmiş. Güven bana. Çevrende bu kadar cahil değil de bilgili kültürlü kişilerin olduğu ortamda işe bakmalısın. Sakın üzülmee! Çok yersiz emin ol canım

canım,

iş hayatı malasefki çok kaygan bir zemin, iş görüşmesinde insanlar ilk 5 dakikada işe alınırlar. işe alınabilmen için 5 dakikan olduğunu unutmadan hareket etmen lazım. öncelikle iş görüşmesine, işin tanımına uygun bir kıyafet mutlaka giymelisin, yoksa daha görüşmeden elenirsin.

sekreter işyerinin ilk kapısıdır, vitrinidir. iyi giyinmeli ve iyi konuşmalısın. bunlar gerçekler
fakat adamın sana bu şekilde hitap etmesi hoş değil.

sende oradan aldığın kuvvetle, herşeyde önemlisi kendine olan özgüvenini yitirmemek için ufakcık bir kilo vermeli ve mutlaka işe uygun elbise,saç, makyaj ile iş görüşmesine gitmelisin. yoksa daha çok üzülürsün

Sen çok zekisin ya o yüzden kendine sekreter değil başka bir şey arıyorsun deseydin. Terbiyesize bak!

"""""""çok moralim bozuk çok ama çok kötüyüm. çok kilolu ve çirkinim. işe yaramazın tekiyim. ıo kadar okudum iş bulamayıp ailemin yüzüne nasıl bakarım. hergün spora falan gidiyorum ama yerimde sayıyorum. insanlar neden depresyona girer çok iyi anladım. bütün diyet ve spor motivasyonum, mutluluğumgitti. odamdan çıkasım yok. hüngür hüngür ağlayasım var."""""""""

Sen bunları yazarak neden kendine işkence yapıyorsun ki
Beş para etmez adamın lafları için neden güzel canını sıkıyorsun ?
Boşver arkadaş ya...Kalk toparlan hemen...
Bende okudum ama şuan da işsizim...Senin yaptıgın gibi kendime laflar yagdırıp degersiz görmüyorum kendimi...Herşey kısmet işidir..İş hayatı biraz da şanstır...Sen diyetine devam et ... Mutlu ol...

Yoksa olan biten seni yıldırmaya devam ederse benliğini(kendince) kaybedersin...
Silkelenme zamanı !!!!!!!!1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…