İş görüşmemde kilom yüzünden demediği kalmadı adamın.... :(:(

hahaha
daha yeniyim burada ve 100 message doldurmak icin canim cikti :) ama görüyorumki bu foruma takilanlari kafayi almaya karar vermis bir kisi var bir kac nickle girip
tavsanim öldü :)))
sonra esimin kizini sakladi benden
simdi de bu konu :))))))))

bilmiyorum bu kisi kim ama su adi gazetelerde yazilan uydurma haberlerden daha güzel yaziyor :) gülmek icin okumak güzel oluyor :) tabi burada aglayanlarda oluyormus ölen tavsan konusunda gördüm bir kahkaha atmistim :))))

anlamadım bana ne demek istediniz??????????????

kurumsal bi yermiydi, sözlü savunma yeteneğini sabrını ölçmeye çalışmış olabilir, bilerek seni zorlamış olabilir, umarım gözlerin falan dolmamıştır, ama direkman sana şişko dediyse sende ona sende öküzsün deseydin keşke, vurup çıksaydın sonra
ama benden sana tavsiye iş görüşmelerine annenle gitme, annen dışarda otursa bile

Son düzenleme:

İnsanlar "duygu" gibi müthiş bir olgudan mahrum olmayınca haliyle ölen tavşanına ağlayabiliyor. Ama sizin gibi bu olgudan yoksun ve insanların üzüntüleriyle dalga geçen biri için "duygu"yu geçtim "ahlak"tan bile söz etmek imkansız... Kendinize daha iyi bir meşgale bulun ve insanlarla dalga geçmekten vazgeçin! Kendinize gelmeye davet ediyorum sizi!

canım güvenlik sistemleri ile ilgili bir yerdi. küçük ofis adını duyan çok kimse olduğunu dasanmıyorum.
bilindik bir şirket olsa neyse ne.
hem sabrımı ölçsün etsin tabiki bunları bende biliyorum ama hiçbi iş yerinde tutupta kilolusun diye ölçme yöntemi olmaz.
sonuçta ben oraya bedenimi değil bilgilerimi kullanmaya gittim.
ne yapacaktım anlamadımki kısa elbise saçlarıma permamı?
ben kendimden son derece eminim. gayette sabırlı oldum. annem normalde gelmezdi zaten beimle de hemen yakındaydı evime o sebebten gelmek istedi.

öyle üzülme lütfen kendine bu eziyeti yapma,
bundan kuvvet al, güç al, bu seni tetiklesin, senin için iylere vesile olsun

biz estetik plastik cerrahi üzerine leventte özel bir kliniktik (şuand orda çalışmıyorum. ) doktorların saçları varmıdır diye bakardır (saç ekimi yapıyoruz) alınacak hemşirelerin dişlerine kadar bakardık.

çünkü, orası plastik cerrahi servisi demezlermi kelin ilacı olsa kendine sürer ne biçim insanlar çalışıyor burda. manken gibi olmalarda mutlaka seçilerek kişi alırdır.

hatta ve hatta çay servisi için gelen kişilerin özellikle saçlarına bakardır.

direk patronmuydu, yoksa çalışanmıydı seninle görüşen, adamın ahlaki bi problemide olabilir bilemiyorum
keşke evet burası mankenlik ajansı olsa sonuna kadar haklısınız deseydin
iletişim yeteneğin kuvvetli, duygu yönetimin sağlamsa, öyle çıtı pıtı olmanın öncelikli olacağını sanmıyorum
kendi iyiliğin için şu melankoliyi üstünden atmalısın, sen kendin hakkında böyle düşüürsen , bu enerji karşındaki insanada yansıyacaktır

Son düzenleme:
arkadaşım, niye takılıyorsun ki çalışmak istiyorsan böyle insanları takmamalısın. bunlardan o kadar çok var ki, eğer bu adamın söylediklerine takılıp üzülecek hele de ağlayacaksan iş dünyası senin için çok zor olur. böyle insanlarla karşılaştığında en ama en sakin halinle laflarını verip kalkacaksin (benim felsefem bu ve her zaman beni rezil etmek isteyenlere böyle davrandığımda kendileri rezil olmuştur.)
bir de adam bilerek yapmış, bilerek senin üzerine gelmiş olabilir. iş pozisyonun neydi bilmiyorum ama alınganmısın fevri misin agrasifmisin işe uygun musun değilmisin diye böyle saçma sapan kendilerince yöntem uygulayan düşük zekalı insanlar var malesef. asla takılmamalısın
salla gitsin

ama bu hikaye çok mantıklı, ama güvenlik ekipmanları satan bi yer için mantıksız

Çok afedersin ama bir şey!!! çocuğunun söylediklerine göre kendini niye yargılıyorsun. O kendi totosuna, mercimek aklına baksın.

sana bi örnek vereyim bizim bi tanıdık, çok şişman yüzü komple sivilce ve sivilce izleriyle dolu, kısa boylu bi kadın, ve asla kendine bakmaz, saçına bi fön çekmişliği bi jöle sürmüşlüğü yok, sigortacı ama ses tonu çok hoş, iletişim yeteneği çok kuvvetli, ve firmasında tüm satış ödüllerini topluyor
yani herşey inan bana dış görünüş, çıtı pıtı olma vs.. vs.. değil

Ay yemişim kurumsalını Chess.

La ben bu adamı tekme tokat döverdim he

patrondu canım dediğim gibi çok büyük bir yer değil. keşlke deseydim am diyemedim o şaşkınlıkla.

çok haklısın bak o konuda bende çok tanık oluyorum. herşey kilo değil ama bazıları öyle sanıyor...

bakın ne diycem en iyisi tüm biz kk kadınları toplanıp şu adamı evire çevire bir dövelim,dünden beri oturduğum yerde kuduruyorum zaten.yokmu abin falan üstüne göndersen

ah be canım adamlar kendine sekreter değil ne arıyor biliyosun anladın sen onu:)
gerçekten donanımlı birilerine kıyafetinden kilosundan daha çok önem verildiğinde bu ülke gelişecekde bakma sen

O kendine metres arıyodu sanırım seni de dişine göre bulamadıysa kendince aptal saptal mazeretlerle olmayacağını belirtmiştir.. Eğer müşteri karşılama varsa okey görselliğe önem verilebilir ama alt tarafı telefona bakılacaksa üstün bir zekaya ve fit bir görüntüye sahip olunmasına gerek yok. Sen iyi sabır göstermişsin adamın haddi olmayan hakaretlerine ben olsaydım onu fena benzetirdim sinir oldum açıkçası..

Üzülmeyin lütfen.Ve iyi ki o kendini bilmez hadsizin yanında çalışmaya başlamamışsınız.Sadece ağzının payını verseymişsiniz keşke diye düşündüm.İnşallah çok daha iyi bir iş karşınıza çıkar.Kendini bilmezler yüzünden moralinizi bozmaya değmez.​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…