bugün 2 tane iş görüşmesine gittim. keşke hiç gitmeseydim de evde işsiz de olsa otursaydım
bi sekreterlik işi için iş görüşmesine çağırdılar gittim.
adam il önce sorular sordu cevapladım. buraya kadar iyiydi.
ama sonra bana kendini analiz edemiyosun, analitik düşünce denen şey yok sende, iş görüşmesine geldiğin kıyafete bak iş hayatına yakısır mısın bu halinle falan neler neler dediannemde yanımda geldi ama o görüşmeye girmedi. anlamasın diye de rezillik çıkarmadım. orda çalışan kızların hepsi sosyetik ve çıtır çıtır. insan bakımlı olur tabi ama onlara boya küpüne girip çıkan yaraşıyor sanırım siyah pantolon kısa kol giyip gittim. gayet sade ve şıktım. sorduğu soruların hepsine sonuna kadar cevap verdim. ama adam bana kilolsun ve zeki değilsin dedi çok moralim bozuk çok ama çok kötüyüm. çok kilolu ve çirkinim. işe yaramazın tekiyim. ıo kadar okudum iş bulamayıp ailemin yüzüne nasıl bakarım. hergün spora falan gidiyorum ama yerimde sayıyorum. insanlar neden depresyona girer çok iyi anladım. bütün diyet ve spor motivasyonum, mutluluğumgitti. odamdan çıkasım yok. hüngür hüngür ağlayasım var.
hahaha
daha yeniyim burada ve 100 message doldurmak icin canim cikti :) ama görüyorumki bu foruma takilanlari kafayi almaya karar vermis bir kisi var bir kac nickle girip
tavsanim öldü :)))
sonra esimin kizini sakladi benden
simdi de bu konu :))))))))
bilmiyorum bu kisi kim ama su adi gazetelerde yazilan uydurma haberlerden daha güzel yaziyor :) gülmek icin okumak güzel oluyor :) tabi burada aglayanlarda oluyormus ölen tavsan konusunda gördüm bir kahkaha atmistim :))))
hahaha
daha yeniyim burada ve 100 message doldurmak icin canim cikti :) ama görüyorumki bu foruma takilanlari kafayi almaya karar vermis bir kisi var bir kac nickle girip
tavsanim öldü :)))
sonra esimin kizini sakladi benden
simdi de bu konu :))))))))
bilmiyorum bu kisi kim ama su adi gazetelerde yazilan uydurma haberlerden daha güzel yaziyor :) gülmek icin okumak güzel oluyor :) tabi burada aglayanlarda oluyormus ölen tavsan konusunda gördüm bir kahkaha atmistim :))))
kurumsal bi yermiydi, sözlü savunma yeteneğini sabrını ölçmeye çalışmış olabilir, bilerek seni zorlamış olabilir, umarım gözlerin falan dolmamıştır, ama direkman sana şişko dediyse sende ona sende öküzsün deseydin keşke, vurup çıksaydın sonra
ama benden sana tavsiye iş görüşmelerine annenle gitme, annen dışarda otursa bile
canım güvenlik sistemleri ile ilgili bir yerdi. küçük ofis adını duyan çok kimse olduğunu dasanmıyorum.
bilindik bir şirket olsa neyse ne.
hem sabrımı ölçsün etsin tabiki bunları bende biliyorum ama hiçbi iş yerinde tutupta kilolusun diye ölçme yöntemi olmaz.
sonuçta ben oraya bedenimi değil bilgilerimi kullanmaya gittim.
ne yapacaktım anlamadımki kısa elbise saçlarıma permamı?
ben kendimden son derece eminim. gayette sabırlı oldum. annem normalde gelmezdi zaten beimle de hemen yakındaydı evime o sebebten gelmek istedi.
biz estetik plastik cerrahi üzerine leventte özel bir kliniktik (şuand orda çalışmıyorum. ) doktorların saçları varmıdır diye bakardır (saç ekimi yapıyoruz) alınacak hemşirelerin dişlerine kadar bakardık.
çünkü, orası plastik cerrahi servisi demezlermi kelin ilacı olsa kendine sürer ne biçim insanlar çalışıyor burda. manken gibi olmalarda mutlaka seçilerek kişi alırdır.
hatta ve hatta çay servisi için gelen kişilerin özellikle saçlarına bakardır.
kurumsal bi yermiydi, sözlü savunma yeteneğini sabrını ölçmeye çalışmış olabilir, bilerek seni zorlamış olabilir, umarım gözlerin falan dolmamıştır, ama direkman sana şişko dediyse sende ona sende öküzsün deseydin keşke, vurup çıksaydın sonra
ama benden sana tavsiye iş görüşmelerine annenle gitme, annen dışarda otursa bile
direk patronmuydu, yoksa çalışanmıydı seninle görüşen, adamın ahlaki bi problemide olabilir bilemiyorum
keşke evet burası mankenlik ajansı olsa sonuna kadar haklısınız deseydin
iletişim yeteneğin kuvvetli, duygu yönetimin sağlamsa, öyle çıtı pıtı olmanın öncelikli olacağını sanmıyorum
kendi iyiliğin için şu melankoliyi üstünden atmalısın, sen kendin hakkında böyle düşüürsen , bu enerji karşındaki insanada yansıyacaktır
Ay yemişim kurumsalını Chess.
La ben bu adamı tekme tokat döverdim he
sana bi örnek vereyim bizim bi tanıdık, çok şişman yüzü komple sivilce ve sivilce izleriyle dolu, kısa boylu bi kadın, ve asla kendine bakmaz, saçına bi fön çekmişliği bi jöle sürmüşlüğü yok, sigortacı ama ses tonu çok hoş, iletişim yeteneği çok kuvvetli, ve firmasında tüm satış ödüllerini topluyor
yani herşey inan bana dış görünüş, çıtı pıtı olma vs.. vs.. değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?