bakın ne diycem en iyisi tüm biz kk kadınları toplanıp şu adamı evire çevire bir dövelim,dünden beri oturduğum yerde kuduruyorum zaten.yokmu abin falan üstüne göndersen
Döverim ben o adamı,iyi dayanmışsın ben olsam küfrü basar çıkardım oradan ne hakla hangi cesaretle hakaret edebiliyor başka bir rahatsızlığında olabilirdi ,senin elinde olmayan sebeplerde olabilirdi sonuçtaAllah nasıl taktır ettiyse öyleyiz ama sanada kızdım tamam bunalıma girdin ama uzatma imkanında varmış bak ne güzel yöntemini değiştir düzgün bir diyete başla 1 ay dolmadan da tartıya çıkma ve asla aksatma.herkes incecik olabilir herkes güzelde olabilir tıp neler yapmıyor ki artık insan olmak zor iş malesef seninde karşılaştığın şey adam değilmiş.ama kendini bırakırsan en büyük kötülüğü sen kendine yapmış olacaksın daha nelerle karılaşacksın ne lafını haddini bilmeyen insanlar var bi bilsen güçlü durmayı,yıkılmamayı öğren lütfen çünkü daha neler görüceğiz
canım ya kıyamam üzülme bakma sen o adama bende şişmanın ve iş bulmam gerek çünkü hiç bir gelirim yok ve boşanma aşamaındayım ama komşum bana şişmansın kimse iş vermez dedi mesleğimde yok elimde çok morelim bozuldu benmde seni anlıyorum
Parasına güveniyordur adi adam....Dediğin gibi onlara kilolarca boya sürüceksin,açık saçık giyiniceksin anca öyle yaranırsın...Ha bir de fingirdek severler,arada elleticeksin bak senden iyisi var mı....Ben sinir oldum şimdi dürzüye...özelden versene şunun adını soyadını telini ne varsa işte...
Çok çok ayıp etmiş. Olabilir belki işyeri stratejisidir manken formunda kızlarla çalışıp müşteri çekmeyi hedefleyen iş yerleri var sonuçta.. Ama kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok. Orada birazcık profesyonel olsaydı, teşekkür ederim sonucumuz olumlu olursa size en kısa sürede döneriz deyip elini sıkıp seni gönderebilirdi. Kimsenin kilosu kimsenin dilini yormamalı. Zeka konusuna değinmiyorum bile, düpediz terbiyesizlik etmiş. IQ testi falan mı yaptı da konuşuyor?? Çok sabırlı davranmışsın. Ama olsun herkesin günahı boynuna, öyle bir insanla laf dalaşına girilmezmiş zaten.
Kilolu olmak hata değil suç değil, bugün kilolusundur yarın incecik olursun, ölümden başka herşeyin çaresi var; bunda can sıkacak birşey yok kilo dediğin verilir. Nice insanlar gördüm eski hallerinin yarısı kadar oldular azimle...Sen azmini yitirme yeter ki.. Kilolar bir süre direniyor diyete spora, sonra bir anda vermeye başlıyorsun. Sakın pes etme.
Allah karşına insan gibi insanlar çıkarsın inşallah, önemli olan o. Hepimiz için..
kız ALLAH seni netmesinadamın adı tuğay mıydı neydi öyle bişiydi
bütün sağlam şirketlerde çalışan arkadaşlarım hep aynı şeyi söyler
ilk günden itibaren bakımlı olacaksın güzel giyinip makyaj yapacaksın k
ısacası çok iyi bir firma da çalışmak istiyorsan ilk kural dış görünüşüne önem veriyormusun bu oluyor malesef cnm
başarılı ve bakımlı olmak
bende kariyer netten kayıt yaptığımda şirketler beni arayıp dış görünüşünüze önem veriyormusunuz diye soruyorlardı hep
normaldir bu
ve bende büyük bir firma yöneticisi olsam tercihim başarılı aktif bakımlı ve sosyal
(yani herrrr ortama ayak uydurabilecek)kişilerden yana olurdu
İşte nasıl ulaşırım kendisine valla çok sinir oldum...Onun kafasını dağıtırım edepsiz şey....Başta bir hanım efendiyle nasıl konuşulması gerektiğini öğrenicek patron bozuntusu....
bu saatten sonra benden uzak ALLAHa yakın olsun dicem de ona da pek yakın gibi değiller...
Peki sen bilirsin.....Ama sizler sesinizi çıkarmadıkça aynı terbiyesizliği başka bayanlara da yapıcaktır....Hayırlı geceler.....
evet taatlım benimde zoruma giden o. olmadı dese gene zoruma gitmez tuttu kilomu eleştirdi. ya ben öyle langur langur sallanan bişiyde değilim. makyajı on ton yapmam ama yine de ölü gibi gezmem. ama azmettim vericem bu kilolar azmettim...
Aman canım bak sen kendin diyorsun o kadar kötü durumda değilim diye. Sen özgüveninden birşey kaybetmedikten sonra sorun yok. İnsanlar türlü türlü; herkesin karşısına böyle bir dang..ak çıkabilir. Takmayacaksın kimki o? Anan mı baban mı kocan mı?? Bunlardan biri değilse hadi canım hadi diyeceksin.. Kilo dediğin atla deve değil, 1 hafta yeme 5 kilo verirsin 10 kilo verirsin vs. ama verirsin bi şekilde.. Fakat yıkılan bir özgüveni toparlaman belki yıllarını alır; o yüzden buna izin verme, unut gitsin. Normal bir insan değil ki o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?