- 21 Mayıs 2020
- 458
- 664
- 18
- 36
- Konu Sahibi Keyiflipandaaa
-
Şimdi eski çalıştığım yer farklı şehirdeydi ya ,az çok konumu biliyorsun ,en son çalıştığım yer için hangi şubesinde çalıştın dedi,neden peki ayrıldınız ordan döndünüz tarzı soru gelince açıklamak zorunda kaldım, bana kalsa hiç bahsetme taraftarı değilim, bi önceki görüşme de medeni durumumda bisey belirmemişim Cv imde adam cv ime baktı eşiniz ne iş yapıyor dedi hayda dedim ben al ters köşeOzel hayata mudahale bana gore de. Sigarayı bir nebze anlayabilirim de, devam eden Bosanma davanı bildirmek zorunda degılsın.
Sizinki de baya ilginç olmuş, bildiğin özel hayata girmişlerBence bu sorular hiç özel değil. Bana erkek arkadaşın var mı? Evlenmeyi düşünüyor musun demişlerdi bende evet deyince işe almadılar
O ne ki bana evlenmeden önce bunu dediler. Evlendim gittim 1 2 görüşmeye sen yeni evlisin şimdi çocuk yaparsınız dediler. En sonuncusuna artık gına gelip o kısmı da sanırım sizi ilgilendirmez. Ben yapsam desem olmayabilir, yapmayacagim desem yapabilirim. Yenisi eskisi mi var 10 yil evli olursun yeni yaparsın ya da 5 yil evli olursun 2. Cocugu yaparsın. Çalışmak istiyorsam şuan düşünmüyorum demektir ama merak ediyorum da erkek iş arayana bunu soruyir musunuz ? Sormuyorsunuz tabiki deyip kalkıp gitmiştimSizinki de baya ilginç olmuş, bildiğin özel hayata girmişler
Oo yeni evliyken çocuk varmı?çocuk dusuneceksin ilerde illa ki ?bu banko olmazsa olmaz sorulardanO ne ki bana evlenmeden önce bunu dediler. Evlendim gittim 1 2 görüşmeye sen yeni evlisin şimdi çocuk yaparsınız dediler. En sonuncusuna artık gına gelip o kısmı da sanırım sizi ilgilendirmez. Ben yapsam desem olmayabilir, yapmayacagim desem yapabilirim. Yenisi eskisi mi var 10 yil evli olursun yeni yaparsın ya da 5 yil evli olursun 2. Cocugu yaparsın. Çalışmak istiyorsam şuan düşünmüyorum demektir ama merak ediyorum da erkek iş arayana bunu soruyir musunuz ? Sormuyorsunuz tabiki deyip kalkıp gitmiştimpisman değilim. Sonra aradilar cagirdilar
Bana denk gelmedi yaOo yeni evliyken çocuk varmı?çocuk dusuneceksin ilerde illa ki ?bu banko olmazsa olmaz sorulardan
Çocuk var mı ?çocuklu çalışan çünkü sorunludur izin alma durumları çok.olur diye ,yeni evliyse çocuk olur.diye almazlar ,boşanma asamasindaysan geri eşiyle birleşir gider derler, derler de derler...verecekleri özel sektör için diyorum.,üç kuruş irdeleyip duruyorlarBana denk gelmedi yabenim durusum sert herhalde ondan. Bence müsamaha göstermeyin bu tarz laflara. Sizinle alakali birazda bu.
Kesinlikle öyle. Akrabalar , tanıdıklara sordurmadgim detaylari sordular ya. Ben çok sinir oluyordum. Allah kolaylık versin valla.Çocuk var mı ?çocuklu çalışan çünkü sorunludur izin alma durumları çok.olur diye ,yeni evliyse çocuk olur.diye almazlar ,boşanma asamasindaysan geri eşiyle birleşir gider derler, derler de derler...verecekleri özel sektör için diyorum.,üç kuruş irdeleyip duruyorlar
Özel de sorarlar ,herşeye karışırlar malesef,devlet her zaman icin daha iyidirBen bu tür soruların is görüşmelerinde sorulmasini garipsemedim ama formda belirtilmesi yanlış çünkü belki 1 sene sonra degerlendirecekler, o zaman dava bitmiş olacak falan, gereksiz ve özel yani...
Ama is veren de kesinti olacak mi onu bilmek ister, sigara da artik normal bir soru gibi geldi. Yine de yuz yüze görüşmelerde konusulmasi gerekir diye düşünüyorum.
Keske bu sorular kamuya girerken de sorulsa, ben günde 1 bardak cayi zor içerken, wc gitmek icin bile kalkamazken milletin tüm günü cay sigara muhabbetle geçirmesi işleri aksatiyor!
Evet hatta sevgilimin işini sormuşlardı daha neler nelerrSizinki de baya ilginç olmuş, bildiğin özel hayata girmişler
Yok artık ya ,onlara neyse garip olmuşlar ıyceEvet hatta sevgilimin işini sormuşlardı daha neler nelerr
Dışı seni ici beni yakar olayi aslında bu da.Özel de sorarlar ,herşeye karışırlar malesef,devlet her zaman icin daha iyidir
Bana rahat bi iş gelmedi ,inşllah bundan sonra gelir ne diyimDışı seni ici beni yakar olayi aslında bu da.
Valla bizde de amirler tarafindan hersey soruluyor, özelin yerine gore koz.olarak.kullaniliyor. Yani devlet daha iyi diye bir sey yok en azindan 7 yıllık tecrübem bu yönde. Bazi özelde calisan tanidiklarim.benden daha rahat kosullardalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?