Merhaba, 15 Ekim'de bir iş görüşmesine gittim. Büyük ve güya kurumsal bir yer. Referans aracılığıyla olduğu için sanırım, ik ile hiç görüşmedim. Direk Ceo (patronun oğlu) ile görüştüm. Görüşme sırasında mesleğim ile alakalı soru sormadı. Hatta cv me bakarak "sizin gibi birine x biliyor musunuz diye de sorulmaz" Dedi. Genel olarak işi anlattı, tüm yan hakları vs söyledi. Birkaç özel soru. Patron bu hafta şehir dışında dedi. Onunla olacak son görüşme. Takvime baktı 24 Ekim'e kadar size bilgi veririz dedi. Buradan çıktıktan sonra 2. Bir beyle görüştüm. Şirkette Yönetici konumunda. O da özel sorular sordu ve işi biraz anlattı. O da beğendi cv mi diye anladım tepkilerinden. 24 üne kadar bekledim dönüş yok. 27 sinde nazik bir takip maili gönderdim patronun oğluna. Cevap vermedi. Bugün sabah yani 30 unda tekrar gönderdim. Ve en azından süreç devam ediyorsa takvim bildirir misiniz? Diğer profesyonel süreçlerimi yönetmem için dedim. Ve yine cevap yok... Çok garip değil mi? Referansın benden iyi bahsettiğini de söyledi. Bu pozisyon için ilan da vermediler. Sanırım referans aracılığıyla almak istiyorlar. Yani olumsuz olsa biliyorum çoğu yer cevap vermez ama en azından güçlü referansa ayıp olmasın diye ve kibarca soruyorum diye, ufak bir mail.. Bunun neresi zor. Ben mi abartıyorum, fazla mı garip. Sizce amaç nedir?

durumla alakalı bir gelişme var mı senin içeriden duyduğun diyeceksin o kadar
 durumla alakalı bir gelişme var mı senin içeriden duyduğun diyeceksin o kadar