- 31 Ağustos 2017
- 226
- 291
- 53
Helal olsun içimin yağları eridi saygısız yaLütfen şikayet et.terbiyesiz.sen insanmışım diyemedinmi?burdan bakınca insan gibi görünmüyorsunuz diyemedinmi?
Ben Diş hekim asistanlığı yaptığım dr.böyle pislikdi.ben onun yanından çıkdım.bana yalvardı çagırdı..ve ramazandı..muayeneyi ramazanda 11 de açıyoruz...bana yok 9 da açıcan....gelince ofis telinden çıldırıcan telimi ki bakıyım kaçta açıyorsun....çaldırmıycam dedim.çok meraklıysanız gelir işinizin başında beklersiniz beni....bu bir saygısızlık...ayrıca bende oyguç tutuyorum sizin gibi ben neden 11 de dgl de 9 da..çünkü önceki asistanda 11 de geliyordu...beni siz çevirdiniz ilk günden bu ne dedim.öyle işine gelirse dedi...bana buraları tertemiz yao dedi...yaptım.ve geldi şurda leke kalmış...O nedenle sana bayram parası yok demezmi....Ben delirdim.sen kimsin ki senden para istiycemmm...sen maaşımı ver o kdr...ayrıca adolf hitlersin sen dedim.o kim kız dedi...dr.ama genel kültür sıfır...Ben tam çıkıyordum bu bana getir şurayı temizleseydi getrdim yaptım.birden sırtı çiçeklere değdi her yer battımı....ohhh canıma değsin dedim....gelmiş topla dedi....kusura bakmayın mesaim doldu...dedim.çıktım...benden önceki sigortasız çalışmıştı.bunu şikayet etti..Bende kavga anında oh şikayet edilsin bende edicem seni dedim.bu Tm abiciğim Tmmm.sgk geldilermi...bu korkudan ölüyor....hastaların yanında oğluna bak seni devlet okuluna veririm heeeee diye tehdit ederdi....
Çay istiyorm.bana şekeri birbuçuk koy..dio.küp şekeri kıramıyorum diyorum.yok kurucan...siz kırın dediğimde bn kıramıom diyo..eee Bnde...ay her şey içisinde söyleniyordu....bi gün kırdım götürdüm.bak oluyomuş dimi dedi.evt...nsl yaptın dedi...dişimle diyipkapıyı kapattım.bir daha istemedi.hahahahruh hastası....hastaların yanında bana kız derdi....kolumdan tutar hastanın ayağına götürür bak saç var yerde derdi...temizle.hastayla göz göze gelirdik...sen temizle bnm işim var derdim ki utansın bir daha hastanın yanında böyle konuşmasın diye..ama huy....