İş görüşmesinde iş verene aşık olmak :S

sessia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2013
195
5
46
İstanbul
Böyle bir durumda kalsaydınız napardınız?

Hiç geldi mi başınıza böyle bir şey?

Son düzenleme:
iş için gitmişim aşkmı gelecek aklıma..
ilk görüşte aşk bu olsa gerek.

yok gelmedi gelmezde

nasıl yani? ilk görüşte aşk mı? adam evli mi, bekar mı biliyor musunuz?

Uçağa binmek için gittiğim hava alanında uçağı kaçırıp hayatımın aşkıni buldum

Benim tarafımdan olmadı ama karşı taraftan olmuştu ilk görüşte aşk bu olsa gerek

Olmuşla ölmüşe çare yoktur.

Aşık olduysan evli olup olmadığını öğrenmekten başka bir çaren yok.

Evliyse bu sevdadan vazgeçip işine odaklanacaksın :13:

Bekarsa da ilk adımı atmadan içinde yaşayıp ondan bekleyeceksin birşeyler

ben olmadım ama gittiğim bi iş görüşmesinde odasında bekletildiğim çalışan bana aşık olmuştu cv'm elinde olduğu için mail ve telefon numaramı alıp mailler mesajlar atmıştı baya 5 ay boyunca görüşmek için çok çabaladı, bense yurt dışı bi iş olduğu için işi kapmak için çok çabalamıştım tam anlaştım işi kaptım derken bi anda ya o engel oldu yada patronu vazgeçti ama açıklama da yapmadı. sonuç ben o işi, oda beni kapamadı

Bi is yerinin sahiplerinin oglu ilgi duymuştu bana her an basmda ayyyyyy zor dayandim adam iki saat durmazken benim gibi sabah sekiz akşam yedi iste duruyordu ve sebebini de demisti sahsen ben kactm oradan tahammul edemedim her an basimda dikilmesine

buraya yazdıktan sonra acaba yazmasa mıydım diye cok düşündüm kızlar çünkü çok saçma bir şey bence yani nasıl olabilir aklım almıyor. Bekar sanırım çünkü yüzük falan yok, çok ilgili davrandı o da bana sanki uzun zamandır tanışıyormuşuz gibi... iş görüşmesi gibi geçmedi pek, sohbet ettik daha çok. Hiç işveren gibi davranmadı yani sürekli gülümsüyordu bana bakarken. Oradan çıktığımda sadece görüşmenin iyi geçtiğini düşünüyordum ama sonra saatler geçtikçe aklımdan çıkmadığını fark ettim. Sonra saatler günlere dönüştü. bilmiyorum sonu nereye gidecek...

Yüzük takmayıpta evli olan bir çok erkek var.
Umarım evli değildir ve siz o işi alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…