bi yerel gazete halkla iliskiler elamani ariyordu bende masa basi die düsündüm basvdum görüsmeye cagirdm gittim.. adam bana bi nevi pazrlamacilik yapacaksin bir ekiple gazeteyi dergiyi firmalra satmaya reklam almaya calisacaksin dedi yani dolasacaksin. bende dedim ben 4 yillik ünuverste mezunuyum iktisat ben muhasebe tarzi isler yapabilirim masa basi dedim adam bana bir laflar söyledii yerin dibine soktu
bu ilcenin kapasitesi belli is bulabilecegini mi saniyosun bizim bünyemizde calisan kac kisi var bu ise ac ve cogu üniverste mezunu. herkez masa basi iste calismayi ister ama kapasite belli bulamazsin öyle br is hele köklü bi tecvüben yoksa hic bulamsin ümitlenme... kpss den 85 alanlar bile evde oturuyo atanirim diyede ümitlenme....
bunlari dedi bana adam moralim sifir suan icimden ozaman ugrasmayim daha fazla atayim kendimi bi apartmandan dedim
Adam haklı beyler.
Bir dahaki sefere iş size uygun değilse bunu "ben iktisat mezunuyum, masabaşı iş yaparım" demek yerine "kusura bakmayın ama iş tanımınız bana pek uymadı, vaktinizi almak istemem ilginiz için teşekkür ederim" diyebilirsiniz.
Elini sallasan İİBF mezununa carpıyor zaten.
3 yildr is ariyorum bu gun bi yerel gazete halkla iliskiler elamani ariyordu bende masa basi die düsündüm basvdum görüsmeye cagirdm gittim.. adam bana bi nevi pazrlamacilik yapacaksin bir ekiple gazeteyi dergiyi firmalra satmaya reklam almaya calisacaksin dedi yani dolasacaksin. bende dedim ben 4 yillik ünuverste mezunuyum iktisat ben muhasebe tarzi isler yapabilirim masa basi dedim adam bana bir laflar söyledii yerin dibine soktu
bu ilcenin kapasitesi belli is bulabilecegini mi saniyosun bizim bünyemizde calisan kac kisi var bu ise ac ve cogu üniverste mezunu. herkez masa basi iste calismayi ister ama kapasite belli bulamazsin öyle br is hele köklü bi tecvüben yoksa hic bulamsin ümitlenme... kpss den 85 alanlar bile evde oturuyo atanirim diyede ümitlenme....
bunlari dedi bana adam moralim sifir suan icimden ozaman ugrasmayim daha fazla atayim kendimi bi apartmandan dedim
diyorsunuz..
evet anlasilan gercekten ben caresizim bosuna is ariyorum bosuna okudum hatta bosuna yasiyorum
3 yildr is ariyorum bu gun bi yerel gazete halkla iliskiler elamani ariyordu bende masa basi die düsündüm basvdum görüsmeye cagirdm gittim.. adam bana bi nevi pazrlamacilik yapacaksin bir ekiple gazeteyi dergiyi firmalra satmaya reklam almaya calisacaksin dedi yani dolasacaksin. bende dedim ben 4 yillik ünuverste mezunuyum iktisat ben muhasebe tarzi isler yapabilirim masa basi dedim adam bana bir laflar söyledii yerin dibine soktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?