Valla bu durum beni çok rahatsız etti işin kötü tarafı herkes cephe altında oluyorsunuz adam tazminat vermemek için yapiyor olabilir şu kısımda 3 gün üst üste gitmeyince 3 Sahit eşliğinde ise çağrılma ihtar çekiliyor işten çıkartma oluyor bence işverenden yazı almalisin imza sirku birlikte
Genelde sebep kıskançlık[/QU
satış sektöründe satın alma
bunu yapmak için çok erken olur diye düşünüyorum
çünkü yaşadığım krizin de payı olabilir belki onlarla çalışmamı uygun görmeyebilir ne bileyim yani çalıştırmasa böyle bir kriz yaşadın çalışamıyorsun falan da diyebilirdi bilemedim işte
Ill bişey olmasına gerek yok ikisi birlik olmuş calismiyor diyorlardır biz yorulur o bilmem söyle böyle çok alıyo bişeyler bulurlar sende kafa dinle is bak inş bulursun herkes kendi çıkarı için calisir
Kesinlikle rapor al.
Ben ikcıyım.
3gün gitmiyorsun bir tutanak yazarlar devamsızlıktan şut.
Sakın sakın güvenme.
Herkes kendi garantiye almalı sen beklerken üsten cikartir larda bilmezsin boş boş bekliyeceksin konuşana başlarken bunu belirterek başla belirsizlik var ve devam ediyor Patron evde bekle diyor zamanda veremiyor bana çok saçma geliyor
yukarda da yazmışlar
3 gün üst üste mazeretsiz işe gitmediğiniz için iş hakkınızı feshedebilirler tazminat vermemek için. hem maaş ödeyecek hemde evde bekle mi diyecek yani bu bana garip geldi
evde olduğunuz süre boyunca rapor alsanız garanti olur
Birde satış sektöründe dışlanmak çok kötü çünkü bütün günün onlarla geçiyor ailenden çok onlarla birliktesin dışlanmış kim olsa istifasını basar , bu bir nevi piskolojik baskı , kendini kötü hissetmek verimliliği düşürür
var kıskançlık ama ne ?
Bir iki yıl once garsonluk yapmıştım öğrencilik zamanımda. Cok güzel vakit geciriyordum 3 kız çalışıyorduk ön bahçede. Ben ikisinden buyuktum ablaları gibiydim ama samimiydik. Birisi diğerini kiskanirdi çünkü kız bayaa güzeldi . iste o kıskanan vatandaş bu güzel kizimiza turlu oyunlar yaptı kızı attırdı isten. Gerci kız çok çalışmıyordu ama ben koruyordum hep. Napalim iste. Sonra bi güzel olan geri döndü döndüğünün ilk günü kıskanç kizimizdan dayak yedi. İki dakika telefonla konuşmaya gitmistim bi anda kendimi birbirinin saçını yoldan iki kızı ayırmaya çalışırken buldummerhaba arkadaşlar ..
(daha öncesinde hiç bir sorun yaşamadığım takım arkadaşım birden bana cephe aldı iş yerinden bir kişi ile .. nedenini o kadar sormama rağmen cvp alamadım . istifa etmeye kalktı sonra vazgeçti yani öyle bir duruma getirdi ki sessizce ya sen gidiceksin ya ben demek istedi sanki ikisi birden cephe alıp resmen bana karşı durdurlar , sebebini hala bilmiyorum çok düşündüm acaba ne yapmış olabilirim diye ama bir türlü bulamadım patrona sordum neden böyle yapıyor diye oda konuşmadım bilmiyorum dedi . yani şöyle bir durum var ben bilerek bir şey yapmış olsam bu kadar peşine düşüp öğrenmeye çalışmazdım .. neyse iş yerinde 3 günü dar ettiler bende en sonunda çıldırdım nedir bu böyle diye sinir krizi geçirdim hastanelik oldum , sonrası daha enteresan ben hastanelik olmuşken yani berbat durumdayken hadi o ikisi ile sorun var onu anladım iş yerindeki diğer insanlar bile cephe almış benimle konuşmuyorlar . ve kimseden bir şey öğrenemiyorum , bir şey var ama çözemiyorum , patron benim oradan kimse ile konuşmamı istemiyor çözüm olarak da benim oradan alıp beni başka bir yerde çalıştırmaya karar verdi ,, bu sürgün mü yok iyi bir sey mi inanın anlamadım )
Merhabalar
daha önce yukarıdaki konuyu açmıştım ve çeşitli tavsiye yorumlar almıştım
iş yeri sahibine yeni iş yeri açılana kadar evde mi bekleyeceğim yoksa iş yerine geçip orada mı bekleyeceğim dedim . Evde dedi
Acaba beni oyalama gibi bir ihtimali söz konusu olabilir mi
kendimce olamaz diyorum ama inanın bilemiyorum
Bir iki yıl once garsonluk yapmıştım öğrencilik zamanımda. Cok güzel vakit geciriyordum 3 kız çalışıyorduk ön bahçede. Ben ikisinden buyuktum ablaları gibiydim ama samimiydik. Birisi diğerini kiskanirdi çünkü kız bayaa güzeldi . iste o kıskanan vatandaş bu güzel kizimiza turlu oyunlar yaptı kızı attırdı isten. Gerci kız çok çalışmıyordu ama ben koruyordum hep. Napalim iste. Sonra bi güzel olan geri döndü döndüğünün ilk günü kıskanç kizimizdan dayak yedi. İki dakika telefonla konuşmaya gitmistim bi anda kendimi birbirinin saçını yoldan iki kızı ayırmaya çalışırken buldum
Simdi ben eğer kotu niyetli olsaydım bu kıskanç kizimiz beni de kendi tarafına çekerdi diğer kiz dislanirdi. Sizinki de öyle olnus.ha bizim kızlar küçüktü saçı uzun tokası güzel diye bile birbirlerini kiskanirlar. Sizde de başka bi durum olmustur mesela siz daha iyi calisiyosunuzdur ya da daha çok seviliuosunuzdur onu cekememistir iftira atmıştır. Çünkü hatırlıyorum kıskanç kız da diğer kiz hakkında birçok kişiyi doldurmaya çalışırdı.
Bi laf soylemissinizdir biri hakkında saka yollu. O bunu evirip çevirip farklı anlatmıştır. Bire bin katarak herkes de size cephe almıştır .
Patronlar da genelde boyle şeylere karışmayı sevmez. O yüzden soylemiuordur size. Bir de kızlarla çalışmak çok zor be
Aaa cidden erkek mi? Çok şaşırdım bu durumaanladım baya aksiyonluymuş benim olayda dayak yoktu ama psikojik şiddet vardı birde benimle uğraşan kişi erkek ..
bana iş yeri sahibinin bulduğu çözümle birlikte kafam daha da karışık şimdilerde
Aaa cidden erkek mi? Çok şaşırdım bu duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?