iş hayatı acımasız :( 2.

bunu yapmak için çok erken olur diye düşünüyorum
çünkü yaşadığım krizin de payı olabilir belki onlarla çalışmamı uygun görmeyebilir ne bileyim yani çalıştırmasa böyle bir kriz yaşadın çalışamıyorsun falan da diyebilirdi bilemedim işte

Ill bişey olmasına gerek yok ikisi birlik olmuş calismiyor diyorlardır biz yorulur o bilmem söyle böyle çok alıyo bişeyler bulurlar sende kafa dinle is bak inş bulursun herkes kendi çıkarı için calisir

O zaman satışın iyi yada yeterince bakımlı değilsin kokuyorsun ,kıyafetin saçın düzgün değil yada sen onlardan daha güzelsin

Birde satış sektöründe dışlanmak çok kötü çünkü bütün günün onlarla geçiyor ailenden çok onlarla birliktesin dışlanmış kim olsa istifasını basar , bu bir nevi piskolojik baskı , kendini kötü hissetmek verimliliği düşürür
var kıskançlık ama ne ?

yukarda da yazmışlar
3 gün üst üste mazeretsiz işe gitmediğiniz için iş hakkınızı feshedebilirler tazminat vermemek için. hem maaş ödeyecek hemde evde bekle mi diyecek yani bu bana garip geldi
evde olduğunuz süre boyunca rapor alsanız garanti olur

Herkes kendi garantiye almalı sen beklerken üsten cikartir larda bilmezsin boş boş bekliyeceksin konuşana başlarken bunu belirterek başla belirsizlik var ve devam ediyor Patron evde bekle diyor zamanda veremiyor bana çok saçma geliyor

Kesinlikle rapor al.
Ben ikcıyım.
3gün gitmiyorsun bir tutanak yazarlar devamsızlıktan şut.
Sakın sakın güvenme.

Ill bişey olmasına gerek yok ikisi birlik olmuş calismiyor diyorlardır biz yorulur o bilmem söyle böyle çok alıyo bişeyler bulurlar sende kafa dinle is bak inş bulursun herkes kendi çıkarı için calisir

aynen herkes kendine

oturmayan şeyler var evet

doğru olabilir

anlamadım ki ne olduğunu ne bittiğini

Bir iki yıl once garsonluk yapmıştım öğrencilik zamanımda. Cok güzel vakit geciriyordum 3 kız çalışıyorduk ön bahçede. Ben ikisinden buyuktum ablaları gibiydim ama samimiydik. Birisi diğerini kiskanirdi çünkü kız bayaa güzeldi . iste o kıskanan vatandaş bu güzel kizimiza turlu oyunlar yaptı kızı attırdı isten. Gerci kız çok çalışmıyordu ama ben koruyordum hep. Napalim iste. Sonra bi güzel olan geri döndü döndüğünün ilk günü kıskanç kizimizdan dayak yedi. İki dakika telefonla konuşmaya gitmistim bi anda kendimi birbirinin saçını yoldan iki kızı ayırmaya çalışırken buldum
Simdi ben eğer kotu niyetli olsaydım bu kıskanç kizimiz beni de kendi tarafına çekerdi diğer kiz dislanirdi. Sizinki de öyle olnus.ha bizim kızlar küçüktü saçı uzun tokası güzel diye bile birbirlerini kiskanirlar. Sizde de başka bi durum olmustur mesela siz daha iyi calisiyosunuzdur ya da daha çok seviliuosunuzdur onu cekememistir iftira atmıştır. Çünkü hatırlıyorum kıskanç kız da diğer kiz hakkında birçok kişiyi doldurmaya çalışırdı.
Bi laf soylemissinizdir biri hakkında saka yollu. O bunu evirip çevirip farklı anlatmıştır. Bire bin katarak herkes de size cephe almıştır .
Patronlar da genelde boyle şeylere karışmayı sevmez. O yüzden soylemiuordur size. Bir de kızlarla çalışmak çok zor be

anladım baya aksiyonluymuş benim olayda dayak yoktu ama psikojik şiddet vardı birde benimle uğraşan kişi erkek ..
bana iş yeri sahibinin bulduğu çözümle birlikte kafam daha da karışık şimdilerde

anladım baya aksiyonluymuş benim olayda dayak yoktu ama psikojik şiddet vardı birde benimle uğraşan kişi erkek ..
bana iş yeri sahibinin bulduğu çözümle birlikte kafam daha da karışık şimdilerde
Aaa cidden erkek mi? Çok şaşırdım bu duruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…